Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

   Philips
   Service tag
   Tekee valaistuksen huollosta helpompaa ja nopeampaa

   Philips Service tag

    

   Ulkovalaistuksen siirtyminen ledeihin on kasvava trendi ledien valon laadun ja lediteknologian energia-tehokkuuden ansiosta. Ledivalaisinten huolto on kuitenkin mutkikkaampaa kuin perinteisten, ja se vaatii erilaista osaamista. Samalla yhteiskunnan vaatimukset turvallisuuteen ja tehokkuuteen luovat painetta nopeaan ongelmanratkaisuun.

    

   Jotta eri tuotteiden tunnistus onnistuisi, kaikkiin Philipsin uusiin lanseerattaviin valaisimiin, pylväisiin ja lähetyslaatikoihin on kiinnitetty Philips Service tag. Se on ainutlaatuinen QR-koodiin perustuva tunnistusjärjestelmä.
    

   Huomaa, että tällä hetkellä Philips Service tag on saatavilla vain Euroopassa tuotettuihin ja myytyihin tuotteisiin.

   service tag

   Kuinka Service tag toimii?

    

   Philips Service tag -sovellus tunnistaa valaisimet. Sillä on monia etuja:

    

   • Service tag antaa tarpeellista tietoa valaisimista oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Esimerkiksi skannaamalla valaisimen QR-koodin käyttäjä saa olennaista tietoa ongelmanratkaisusta.
   • Service tag mahdollistaa nopeamman huollon tarjoamalla oleellista tietoa valaisimen konfiguroinnista ja tarvittavista varaosista.
   • Digitaaliset varaosat, kuten LED-liitäntälaitteet, voi ohjelmoida takaisin tehdasasetuksille käyttämällä NFC-teknologiaa (Near Field Communication).

   Käyttö