Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Menestystarinat

   

  Philips Service tag -sovellus on kehitetty tekemään ledivalaisinten huollosta nopeampaa ja helpompaa.

  Tämä Philips Lightingin uusi innovaatio on jo testattu toimivaksi. Lue alla esimerkkejä siitä, kuinka tämän QR-koodisovelluksen pilottiprojektit onnistuivat.

  Bourg-en-Bresse, Ranska


  Philips Service tagin pilottiprojekti


  Siirryttyään käyttämään lediteknologiaa Bourg-en-Bressen kaupungissa huomattiin, että yli 900 000:n valaisinpisteen kunnossapito on suuri haaste.
   

  Christophe Mourgues, Bourg-en-Bressen julkisen ja liikenteen valaistuksen johtaja kertookin: "Kun perinteisistä valonlähteistä luovutaan, vaihto lediteknologiaan on välttämätöntä. Muutos tuo kuitenkin joitakin haasteita mukanaan."

  First Service tag pilot

  Teknologian arvo ja potentiaali on jo tunnistettu ja niitä hyödynnetään. Etuihin kuuluvat muun muassa valon korkea laatu, mahdollisuus uudelleenohjelmoida valaistus jopa kauan asennuksen jälkeen sekä merkittävä energiansäästö. Ledivalaisinten huolto on kuitenkin monimutkaisempaa kuin perinteisten valaisinten.
   

  Ainutlaatuinen innovaatio, Philips Service tag, tarjoaa ratkaisun tähän haasteeseen. Se toimii myös tietokantana, joka auttaa asentajia heidän päivittäisissä toimenpiteissään. Pilottihankkeen aikana Bourg-en-Bressen asentajat testasivat kaikki mahdolliset tapaukset. Siitä lähtien sovellus on jatkuvasti saanut positiivista palautetta ja todistanut arvonsa.
   

  "Parasta Philips Service tagissa on se, että se säästää kallisarvoista aikaa ja auttaa välttämään inhimilliset virheet. Asentajat odottavat lanseerausta innolla ja haluavat päästä käyttämään sovellusta päivittäisessä toiminnassaan.«, sanoo Mourgues.

  Doetinchem, Alankomaat


  Doetinchemin kaupunki on aina valmis kokeilemaan uusia innovaatioita ja etsimään uusia tapoja toimintansa parantamiseen. Kaupungin valaistuksen päällikkö Rob Crop halusi testata, miten Philips Servie tag nopeuttaa valaisinten asennusta, vian löytämistä, varaosien selvittämistä ja jopa ohjelmointia paikan päällä. Videolta näet, kuinka Service tag on toiminut.

  “Parasta Philips Service tagissa on se, että se säästää kallisarvoista aikaa ja auttaa välttämään inhimilliset virheet.”