Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Edistynyt valaistus,

  joka maksaa itsensä takaisin

   

   

  Kestävät investoinnit

   

  Ympäristöä säästävä valaistus on liiketoiminnan kannalta järkevä valinta. Valaistus nielee kokonaiset 22 prosenttia tyypillisen sairaalan käyttämästä sähköstä, mutta energiaa säästävällä tekniikalla valaistuksen kustannukset voidaan jopa puolittaa. Kun käyttöön otetaan myös älykkäät ohjausjärjestelmät, voidaan saavuttaa jopa 80 prosentin säästöt. Onko sinulla varaa olla investoimatta ympäristöystävälliseen sairaalavalaistukseen?

  Ovatko halvat lamput kannattavia?

  Monet sairaalat päätyvät valitsemaan halvimman valaistusvaihtoehdon. Alkuinvestointi voi tuntua kannattavalta, mutta usein halvat lamput tulevat ajan myötä kalliimmiksi sähkö-, ylläpito- ja vaihtokustannusten vuoksi. Valitsemalla halvimman vaihtoehdon sinulta voi jäädä huomattavat säästöt saamatta. Energiaa säästävät lamput kuluttavat vähän energiaa eivätkä vaadi juuri huoltoa. Siksi saat sijoituksellesi tuottoa pitkän aikaa, eikä sinun tarvitse pelätä toimintahäiriöitä.
  Nainen kävelee sairaalan odotustilassa

  Investoi nyt ja nauti säästöistä pitkään

  Ympäristöä säästävä sairaalavalaistuksemme vähentää energiankulutustasi asennushetkestä lähtien, joten se voi maksaa itsensä takaisin jo kolmessa vuodessa. Senkin jälkeen voit nauttia energia- ja kustannussäästöistä vielä pitkään. Investoimalla vain vähän huoltoa vaativaan valaistustekniikkaan voit minimoida myös sairaalan toimintaan kohdistuvat häiriöt.
  Lääkärit tutkivat potilasta

  Tiesitkö? 

  Jopa 22 % sairaalan käyttämästä energiasta menee valaistukseen
  Valaistuksen osuus sairaalan kokonaisenergiankulutuksesta
  Jopa 50 %:n energiansäästö, kun käytät vähän energiaa kuluttavaa ledivalaistusta
  Energiansäästö, kun käytät vähän energiaa kuluttavaa ledivalaistusta
  Jopa 80 %:n lisäsäästö, kun käytät ledivalaistusta ohjausjärjestelmän kanssa
  Lisäsäästö, kun käytät ledivalaistusta ohjausjärjestelmän kanssa