Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Paranna
  brändisi mainetta

   

   

  Menestyksekäs johtaminen

  Vahvista julkista profiiliasi ottamalla käyttöön ympäristöä säästävä valaistus. Maine vihreänä yrityksenä voi olla ratkaiseva kilpailuetu, jolla houkuttelet ihmisiä yrityksesi asiakkaiksi. Lisäksi hyvä ympäristöluokitus voi kannustaa yhä useampia asiakkaita ja kaupallisia toimijoita tekemään yhteistyötä kanssasi.
  Hoitajia ympäristöystävällisessä sairaalassa, jossa on Philipsin valaistus

  Välittömiä tuloksia, pitkäaikaisia hyötyjä

   

  Ympäristöä säästävä sairaalavalaistus hyödyttää yrityksiä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Välittömiä etuja ovat esimerkiksi pienemmät kustannukset, tyytyväisempi henkilökunta ja tyytyväisemmät potilaat. Pitkällä tähtäimellä kiinteistösi arvo voi nousta jopa 16 prosenttia, ja sijoittajat vakuuttuvat yrityksesi sitoutumisesta yhteiskuntavastuuseen.

  Lääkäri keskustelee äidin ja tyttären kanssa huoneessa, jossa on Philipsin ympäristöystävällinen valaistus

  Lisää yrityksesi vetovoimaa

   

  Kestävä toiminta vetoaa ihmisiin. Ympäristöystävällinen hallinto ja ympäristöystävälliset tilat vaikuttavat myönteisesti brändiäsi koskeviin mielikuviin. Sitoutumalla ekologiseen kestävyyteen parannat mainettasi ja teet yrityksestäsi houkuttelevamman niin henkilöstön, potilaiden, yhteistyökumppaneiden, sijoittajien kuin laajemmankin yleisön silmissä.

  Sairaalan odotustilat, joiden viihtyisyyttä on lisätty Philipsin ympäristöä säästävällä valaistuksella

  Tiesitkö?

   

   

  Vihreiden rakennusten arvonnousu jopa 16 % verrattuna tavallisiin rakennuksiin
  Vihreiden rakennusten arvonnousu verrattuna tavallisiin rakennuksiin
  0,9–29 %:n vihreiden rakennusten arvioitu kustannuslisä (suunnitteluvaiheen arvioiden ja selvitysten perusteella) verrattuna -0,4–12,5 %:n vihreiden rakennusten kustannuslisään (toteutuneet kustannukset tutkimusten mukaan)
  Vihreiden rakennusten arvioitu kustannuslisä (suunnitteluvaiheen arvioiden ja selvitysten perusteella)

  vrt.

  0,9–29 %:n vihreiden rakennusten arvioitu kustannuslisä (suunnitteluvaiheen arvioiden ja selvitysten perusteella) verrattuna -0,4–12,5 %:n vihreiden rakennusten kustannuslisään (toteutuneet kustannukset tutkimusten mukaan)
  Vihreiden rakennusten kustannuslisä (toteutuneet kustannukset tutkimusten mukaan)