Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Tunnelman ja energian tiivistäminen 

  faneille

  ArenaExperience-urheiluvalaistus

   

  Oikea valaistus on erittäin tärkeää urheilustadioneilla. Olipa kyse pienistä urheiluhalleista tai valtavista monitoimiareenoista, ArenaExperiencen ansiosta keskinkertaisesta pelistä tulee jännittävä tapahtuma.

   

  Selkeä näkyvyys kentällä auttaa pelaajia tekemään parhaansa. Häikäisemätön valaistus auttaa kameroita vangitsemaan toiminnan ja katselijoita näkemään tapahtumat. Arkkitehtoninen valaistus korostaa tunnelmaa ja houkuttelee kävijöitä, mikä näkyy liikevaihdon kasvuna. Älykkäät hallintajärjestelmät pienentävät toimintakustannuksia.

   

  Tiivistettynä voisi sanoa, että ArenaExperiencen avulla voit tehdä areenasta kuin areenasta maailmanluokan viihdekeskuksen. 

  Potilashuoneiden valaistusjärjestelmä
  Belysningssystem på patientstuer

  Olen innoissani, kun voin tehdä yhteistyötä Philipsin kanssa ja luoda mahdollisimman hienon ympäristön, jossa kannattajamme voivat nauttia Chelsean otteluista. Chelsea Football Club on jälleen kerran kehityksen kärjessä, ja odotamme innokkaasti monia unohtumattomia pelejä Stamford Bridgellä uuden valonheitinjärjestelmän valaisemana.”

   

  – Ron Gourlay, toimitusjohtaja, Chelsea FC

  Kentällä


  Vaikka se kaikkein olennaisin tapahtuu kentällä, vasta tasapainoisesti suunniteltu valaistus varmistaa, että kaikki nauttivat tapahtumasta. Jos valoa on liian paljon, se voi häiritä pelaajia, mutta jos valoa on liian vähän, katsojien on vaikea nähdä kentälle.

   

  ArenaVision-ledivalonheitinvalaistuksella voit valita tapahtumalle sellaisen valaistustason, joka miellyttää sekä kotona että paikan päällä olevia faneja. Koska valonheittimet eivät välky, kamerat voivat kuvata tapahtumat hidastuksia varten. Konsertteihin ja muihin esityksiin voit luoda nopeasti oikean tunnelman muuttamalla valaistusasetuksia yhdellä painikkeen painalluksella.

  Urheilustadionin valaistukseen on käytetty Philipsin urheiluvalaistusta
  Sisähallin valaistukseen on käytetty Philipsin urheiluvalaistusta

  ArenaVision-ledivalonheittimet

   

  Valmistaudu kokonaisvaltaiseen urheilukokemukseen. ArenaVision-ledikenttävalaistus mahdollistaa selkeän näkyvyyden, tehokkaan lämmönhallinnan ja vakuuttavan pitkän elinkaaren.

   

  Erityisesti urheilu- ja monitoimiareenoille suunniteltu ArenaVision-ledivalonheitinvalaistus voidaan himmentää, määrittää uudelleen ja sytyttää tai sammuttaa yhdellä painikkeella. Valot integroidaan AV-järjestelmiin, jolloin voidaan luoda upeita valaistustehosteita, ja koska valot eivät välky, kuvamateriaalia voidaan toistaa hidastettuna teräväpiirtolaatuisena.

  Lue lisätietoja

  Areenalla

   

  Erilaisilla myymälä- ja muilla valaistusratkaisuilla voit luoda uusia mahdollisuuksia areenalla. Voit houkutella vierailijoita myymälöihin ja lisätä myyntiä kiinnittämällä heidän huomionsa ostettaviin tuotteisiin. Käytä aitioissa viihtyisää valaistusta, ja hyödynnä valoissa sponsorin värejä. Luo sopiva tunnelma lehdistötilaisuuksiin, kokouksiin ja juhliin.

   

  Julkisivu- ja arkkitehtoninen valaistus voidaan yhdistää kenttävalaistukseen ja tuottaa sitten yhtäaikaisia valaistustehosteita. Kiehtova, visuaalinen valaistus kannustaa ihmisiä viettämään areenalla enemmän aikaa ja kertomaan tuttaville kokemuksestaan.

  Philipsin arkkitehtonista valaistusta on käytetty ruotsalaisen Friends Arenan ulkovalaistukseen
  Guangzhou-olympiastadionin valaistukseen on käytetty Philipsin valaistustuotteita

  Areenan ympärillä

   

  Voit säästää viimeisintä tekniikkaa hyödyntävällä valaistuksella rahaa, parantaa turvallisuutta ja herättää kiinnostusta jo ennen kuin vieraat saapuvat areenalle. Vieraat tuntevat olonsa turvalliseksi, kun pysäköintialueilla on käytetty kirkasta, energiaa säästävää ledivalaistusta. Opasta vieraat alikulkutunneleista areenalle vain vähän huoltoa vaativilla valaisimilla. Inspiroi heitä etäältä julkisivun ledivalaistuksella, joka tekee areenasta maamerkin.

  Uusi voitokas valaistus

  KAA Gentin Ghelamco Arena

   

  Auttaakseen KAA Gentiä pääsemään liigan huipulle, joukkueen 20 000 katsojan stadionille asennettiin edistyksellinen ledijulkisivuvalaistus. Puoli miljoonaa lediä luo rakennuksen ulkopuolella huikeita valotehosteita – aaltoja, ristikkäisiä häivytyksiä, jaksotuksia, välkkyviä valoja ja räjähdyksiä.

  Case studyt

  Kuinka voimme
  auttaa sinua
  palveluillamme?

  Philips tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita, joiden avulla selviydyt monista erilaisista tehtävistä ja voit pienentää valaistusinvestointiesi riskejä. Tarjoamme palveluita yksitellen, mutta voit myös yhdistellä niitä haluamaasi räätälöityyn palvelupakettiin, jolla saat juuri tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

  Ota yhteyttä

   

  Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

   

  Yhteydenottolomake