Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Pysytään

  liikkeellä

  Tunnelivalaisimet

  Jokaisella tunnelin vyöhykkeellä on omat valaistussuunnitteluun ja -tehoon liittyvät vaatimukset. Esimerkiksi tunnelin sisäänkäynneissä tarvitaan voimakkaampaa valaistusta, jossa valaisimien välit ovat lyhyitä tai niitä ei ole.

   

  Sen sijaan tunnelin sisäosan valaistuksen tehon on oltava alhainen ja välejä joko käytetään tai ei. Koska meillä on laaja valikoima ledivalaisimia, voimme luoda minkä tahansa valaistusmallin, joka tasapainottaa näkyvyyden, turvallisuuden ja taloudellisuuden sopivalla tavalla.

  Tunnelivalaisimien kuvake

  Räätälöity ledimalli  

   

  Koska olemme keskittyneet ledivalaisimien suunnitteluun, tuotteemme toimivat tehokkaasti kaikissa tunnelikohteissa. Olemme kehittäneet jokaiselle valaistuskonseptille ja -määritykselle omia tuotteita. Suuri valikoima laadukasta optiikkaa varmistaa, että projekti valaistaan mahdollisimman tehokkaasti.

   

  Edut

  • Hyvä suorituskyky
  • Erittäin tehokas
  Tunnelivalaistus heijastuu autosta

  Huoltomallit

   

  Tunnelien luonteen vuoksi niiden sulkeminen merkittäviä häiriöitä aiheuttamatta on mahdollista vain harvoin. Koska asennus ja huoltaminen on helppoa, valaistusmallin huollettavuus on maksimoitu ja huoltoaika minimoitu. Valaisimet on myös suunniteltu luokkansa pitkäikäisimmiksi.

   

  Edut

  • Helppo asennus
  • Pienet ylläpitokustannukset
  • Erinomainen huollettavuus
  • Pitkä käyttöikä
  Työntekijät huoltavat valaistusta tunnelin sisällä

  Valaise tiesi

   

  Valaisimemme valaisevat tunnelin korkeimpien käyttömukavuus- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Valikoimaamme sisältyy kattava optiikkavalikoima, joka tukee erilaisia asennustapoja keskitetystä asennuksesta karniisiasennukseen. Digitaalinen hallinta ja seuranta tukee ledivalaisimien ainutlaatuisia himmennysominaisuuksia.

   

  Edut

  • Erinomainen käyttömukavuus
  • Äärimmäisen turvallinen

   

  Syväsäteilijöitä Meirin tunnelissa

  Järjestelmätaso

   

  Otamme kaikkien ledivalaisimien suunnittelussa huomioon koko järjestelmän. Niinpä kunkin valaisimen odotettu käyttöikä on sama riippumatta siitä, missä sitä käytetään. Tämä minimoi osien vaihtoon liittyvät haitat ja yksinkertaistaa säännöllisiä huoltotöitä, mikä helpottaa kaikkien elämää.

   

  Edut

  • Yhdenmukainen käyttöikä
  • Helppo huollettavuus

   

  Lundbyn tunnelin sisäänkäynti

  Samankaltaiset asiakasesimerkit

  Tunnelivalaisinvalikoima 

  • TunLite LED
   TunLite LED
   Tunneleissa tarvitaan autoilijoille, pyöräilijöille ja jalankulkijoille valaistusta, joka käyttää vähän energiaa eikä vaadi huoltoa.TunLite LED on ledipohjainen valaisin tunnelien ...

  Miten voimme auttaa palveluillamme?

  Palvelut
  Tunnelivalaistus on erittäin tekninen ja monimutkainen käyttökohde. Vain harvoilla yrityksillä on tähän tarvittavaa asiantuntemusta. Philips tarjoaakin kattavia palvelupaketteja, jotka auttavat projektin toteuttamisessa, joten sinun ei tarvitse tehdä itse kaikkea. Lisäksi ne auttavat turvaamaan sijoituksesi.

  Ota yhteyttä

   

  Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

   

  Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä