Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Kirkkaampi valo

  paremmat oppimistulokset

  SchoolVision-valaistus

  Nykyisessä kilpailuhenkisessä maailmassa on tärkeää, että lapset saavat parhaan mahdollisen alun elämälleen. Tämä tarkoittaa optimaalisen oppimisympäristön luomista kouluihin, jotta lapset pystyvät rauhoittumaan ja keskittymään ja opettajat voivat opettaa tehokkaasti.

   

  SchoolVision on kehitetty juuri tätä tarkoitusta varten. Sen valospektri on kalibroitu siten, että se auttaa lapsia keskittymään, ja sitä voidaan säätää erilaiseen toimintaan sopivaksi. Tuloksena on oppimisympäristö, jossa lapset ovat keskittyneitä ja opettajat voivat opettaa tehokkaasti.

  Oppilas

  Tutkitusti tehokas

   

  SchoolVisionia testattiin Saksassa riippumattomassa tutkimuksessa, jonka toteuttivat Hampurin paikallishallinto ja Universitätsklinikum Hamburg-Eppendorf. Vuoden kestäneeseen tieteelliseen kokeeseen osallistui yhteensä 166 oppilasta ja 18 opettajaa. Kokeessa havaittiin merkittäviä parannuksia oppilaiden suorituksissa.

  Tavallisessa valaistuksessa opiskeleviin lapsiin verrattuna SchoolVision-valaistuksessa opiskelevien lasten keskittymiskyky ja -aika sekä käyttäytyminen paranivat. Lisäksi he lukivat nopeammin ja tekivät vähemmän virheitä.

   

  Luvut puhuvat puolestaan:

  • lukunopeus – parani 35 %
  • virheiden määrä – laski 45 %
  • levoton käyttäytyminen – väheni 76 %.

  Miten SchoolVision toimii?

   

  SchoolVisionissa on neljä valaistusasetusta, joista opettaja voi valita sopivimman ajankohdan ja toiminnan mukaan. Asetukset jäljittelevät päivänvalon luonnollista muuttumista, johon ihmiskeho reagoi ja jonka on osoitettu auttavan lapsia pysymään keskittyneenä ja virkeänä. Vaihtoehdot:

   

  • Normaali – tavallinen kirkkaus ja värisävy; sopii tavalliselle oppitunnille.
  • Keskittyminen – valo on voimakasta ja sävyltään kylmää; tukee keskittymistä kokeisiin.
  • Energia – valo on voimakasta ja erittäin kylmää; lisää lasten vireyttä aamuisin ja ruokailun jälkeen.
  • Rauhallinen – tavanomainen valon voimakkuus, lämmin valo; rauhoittaa levottoman luokan.

   

  SchoolVisionin tuottamat valotasot noudattavat kaikkia valaistusstandardeja. Jos se korvaa vanhanaikaisen valaistusjärjestelmän, energiansäästö voi olla jopa 57 prosenttia.

  Nyt voin auttaa oppilaitani hallitsemaan

  energiatasojaan niin, että saamme jokaisesta koulupäivästä kaiken irti. SchoolVisionin ansiosta oppilaiden on helpompi keskittyä, joten heidän oppimistuloksensa ovat parempia.”

   

  – Tamara Voorjans, Wintelren alakoulu, Alankomaat

   

  Opettaja

   ”Etsin aina   tapoja

  parantaa koulumme suoriutumista ja mainetta budjettimme asettamissa rajoissa. SchoolVision on parantanut tuloksia merkittävästi, ja nyt koulussa on upea oppimisympäristö, joka antaa oppilaille parhaan mahdollisen alun."

   

  – Jane van der Heijden, Wintelren alakoulu, Alankomaat

  Rehtori

  Case Studyt

  Ota yhteyttä

   

  Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

   

  Yhteydenottolomake