Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Ympäristöystävällinen

  varastovalaistus

  Ympäristöystävällinen varastovalaistus - täydellinen ratkaisu varastotiloihin

   

  Syväsäteilijöiden käyttö oli ennen kallista, sillä valaistuksen asentaminen ja ylläpito maksoi maltaita ja häiritsi muuta toimintaa. Lisäksi valaistusohjaimet monimutkaistivat käyttöä entisestään. Tilanne on nyt kuitenkin toinen.

  Katso Philipsin Ympäristöystävällinen varastovalaistus -video

  Yksi yksinkertainen ratkaisu


  Ympäristöystävällinen GreenWarehouse varastovalaistusjärjestelmämme on yksinkertainen pakettiratkaisu, joka sisältää kolmenlaisia himmennettäviä ledivalaisimia ja langattoman ohjausjärjestelmän. Ne on helppo määrittää vyöhykkeiksi, jotka voi määrittää uudelleen koska tahansa.


  Järjestelmä on joustava, myös tulevaisuudessa toimiva ratkaisu, jonka avulla maksimoidaan ympäristöystävällinen varastovalaistus.

  Tarpeiden mukaan suunniteltu

   

  Varastoja on eri mallisia ja eri kokoisia. Älykkäällä Philipsin GreenWarehouse varastovalaistusjärjestelmällä tila voidaan valaista tehokkaasti ja kätevästi kaikenlaisten vaatimusten mukaisesti. Ja mikä parasta, tämä kaikki on saatavana yhtenä tilaasi sovitettuna pakettiratkaisuna. Koska järjestelmä on langaton, myös sen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa, ja tarpeiden muuttuessa uudelleenmäärittäminen on yksinkertaista.

  Yksi älykäs paketti


  Olemme luoneet pakettiratkaisun, joka sisältää kolmenlaisia valaisimia: Philips GentleSpace on tarkoitettu avoimen tilan yleiseen valaisemiseen, kun taas Philips Maxos LED ja Philips Pacific LED asennetaan varastokäytäville. Lisäksi ratkaisu sisältää langattoman ohjausjärjestelmän. Voimme räätälöidä paketin varastotilasi mukaan koosta riippumatta, sillä järjestelmä on täysin skaalautuva.
  Philipsin langaton tunnistusjärjestelmä

  Yksinkertainen ja taloudellinen


  Järjestelmä on hinnoiteltu siten, että koko paketin ostaminen on edullisempaa kuin yksittäisten osien ostaminen. Kaikki tarvittava on yhdessä paketissa, joka on helppo tilata ja asentaa. Paketti onkin taloudellisin ratkaisu sekä jälkiasennukseen että uusien syväsäteilijöiden asentamiseen. Asennuksen enimmäiskorkeus on 12 metriä.
  Philipsin ympäristöystävällinen varastovalaistus, joka on kustannustehokas ja helppo asentaa

  Uudet kohteet tai jälkiasennus


  Järjestelmämme asentaminen on sekä nopeaa että helppoa riippumatta siitä, onko kyse uudesta kohteesta vai onko nykyiseen tilaan vaihdettava tehokkaampi ratkaisu. Voit asentaa ja ottaa järjestelmän käyttöön itse, tai voimme tehdä sen puolestasi.
  Philips GreenWarehouse soveltuu sekä uusiin että saneerauskohteisiin