Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Älykäs varastovalaistus
  Monipuolinen ja älykäs energiansäästöjärjestelmä

  Järjestelmän edut

    Pienemmät ylläpitokustannukset

  GreenWarehouse-järjestelmässämme käytettävät ledivalaisimet tunnetaan luotettavuudestaan. Vyöhykekäyttö, läsnäolotunnistus ja valaisimien käyttöikää pidentävät ohjausjärjestelmät mahdollistavat entistä suuremmat energia- ja kustannussäästöt, joten kokonaiskustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisissä valaistusjärjestelmissä.

    Terveys ja hyvinvointi

  Hyvälaatuinen valo lisää viihtyvyyttä. Kun työntekijät tuntevat olonsa paremmaksi, he työskentelevät paremmin, mikä parantaa tuottavuutta – kaikki ovat siis tyytyväisiä. Uuden sukupolven ledisyväsäteilijät valaisevat tasaisemmin ilman pimeitä alueita ja toistavat värit paremmin. Tämän ansiosta työympäristö on viihtyisämpi ja myös asiakkaat havaitsevat valaistuksen mukanaan tuomat edut.

    Hiilijalanjäljen pienentäminen

  Organisaatioiden haasteena on enenevässä määrin hiilijalanjäljen pienentäminen. Hiilipäästöjen vähentäminen tehokkaalla GreenWarehouse-valaistusjärjestelmällä säästää energiaa jopa 50 prosenttia, mikä todistaa, että valaistus voi auttaa pienentämään merkittävästi sekä kustannuksia että hiilipäästöjä.

  Yksinkertaiset ohjausjärjestelmät

   

  Koska ledit ovat himmennettäviä, langattomien ohjausjärjestelmien käyttö on luontevaa. Siinä missä johdollisten ohjausjärjestelmien asennukseen liittyvät kustannukset ja monimutkaisuus voivat saada pohtimaan järjestelmän tarpeellisuutta, langattomien järjestelmien asennus on helppoa. Olemme keränneet kaikki osat yhteen pakettiin ja yksinkertaistaneet niin asennusta, käyttöönottoa kuin päivittäistä käyttöäkin.

  Liiketoimintatavoitteiden saavuttaminen

   

  Tiedämme, mihin sekä kaupallisiin että valaistukseen liittyviin haasteisiin sinun on vastattava. Valaistustaustamme ansiosta meillä on ainutlaatuiset edellytykset jatkaa innovointia. Philips panostaa tuotekehitykseen enemmän kuin yksikään toinen valaistusyritys (noin seitsemän prosenttia liikevaihdosta) – ja painopisteemme on tiukasti liiketoimintojen tehostamisessa.

  Energia- ja kustannussäästöt tiivistettynä

  Tyypillinen sijoituksen takaisinmaksuaika
  Mahdolliset energia- ja kustannussäästöt
  Jatkuvalla valovirralla saavutettavat lisäsäästöt

  Sijoitukselle tuottoa nopeasti

   

  Philips GreenWarehouse -järjestelmän tyypillinen takaisinmaksuaika on vain kolme vuotta, sillä ledien, ohjausjärjestelmien ja vyöhykkeiden käyttö tehostaa toimintaa siten, että energia- ja kustannussäästöt voivat olla jopa 50 prosenttia. Jatkuva valovirta (CLO, Constant Light Output) – ylivalaistuksen säätäminen himmentämällä valaistus oikealle luumentasolle asennuksen jälkeen voi säästää energiaa jopa 10 prosenttia lisää.

  Jopa

  220 000 euron

  säästöt 10 vuoden aikana

  Kokonaiskustannukset 10 vuoden aikana

  Sijoituksen tuottoesimerkki 10 vuoden aikana