Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  HID

   

  Suurpainepurkauslamput (HID-lamput) ovat perinteinen ratkaisu syväsäteily-ympäristöihin. Vaikka HID-lampuissa käytetään energiatehokkaampaa tekniikkaa kuin loiste- ja hehkulampuissa, ne eivät kuitenkaan syty välittömästi kuten ledit. HID-lamput käyttävät lämmettyään vähemmän energiaa, mutta ne eivät silti ole kovin energiatehokkaita ledeihin verrattuna.

  LED

   

  Leditekniikan (light-emitting diode, LED) markkinoilletulo mullisti valaistuksen, ja tekniikka on nykyisin alan vakioratkaisu. Tekniikassa on kyse kiinteästä materiaalista, joka säteilee valoa, kun sähkövirta läpäisee sen. Ledivalaistus yhdistää pitkäikäisyyden ja alhaisen energiankulutuksen vähäiseen huollon tarpeeseen, mikä on olennaista etenkin syväsäteily-ympäristössä.&

  LED + ohjausjärjestelmät

   

  Koska ledit ovat himmennettäviä, ne sopivat erinomaisesti valaistuksen ohjauksen kanssa käytettäviksi. Liiketunnistimien käyttö on kätevää alueilla, joissa ei ole paljon toimintaa. Kun valot himmennetään turvalliselle taustavalotasolle, energiaa säästyy entisestään. Koska ledit syttyvät välittömästi, täyteen valotehoon voidaan siirtyä, kun liikettä havaitaan.

  LED + ohjausjärjestelmät + tietojenhallinta

   

  Philips GreenWarehouse -järjestelmä nostaa syväsäteilijät uudelle tasolle. Digitaalisten ledien avulla voidaan hallita tietojen keruuta valaistusjärjestelmästä. Näiden tietojen analysointi voi auttaa optimoimaan varaston määritykset liiketoiminnan kannalta mahdollisimman tehokkaiksi esimerkiksi vyöhykejakoa vaihtamalla.