Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Muunnetaan  

  myymälät tarinoiksi

  AmbiScene

  joustavaa valaistusta myymäläympäristöihin

  AmbiScene tuo uusia mahdollisuuksia vähittäismyymälöihin. Koska se valaisee monipuolisesti, se tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia houkutella asiakkaat myymälään yhä uudelleen. Räätälöidyt valaistustehosteet voivat täydentää brändiä ja auttaa kävijöitä liikkumaan myymälässä. AmbiScene-valaistuksen voi lisäksi muuttaa yhdellä napsautuksella uusien kokoelmien ja teemojen mukaiseksi.
  Houkuttelevan myymäläympäristön luominen Philipsin AmbiScene-valaistuksella

  Asiakaskokemuksen parantaminen

   

  AmbiScene-valaistuksella voi parantaa asiakaskokemuksen jokaista vaihetta. Herätä asiakkaiden kiinnostus kiehtovilla julkisivuilla. Tervehdi heitä kutsuvalla tunnelmalla. Opasta heidät myymälän tuotteiden luokse korostusvaloilla. Varmista, että asiakkaat näyttävät hyvältä sovituskopissa ja että heille jää mukavia muistoja kassalta.

   

  Philipsin AmbiScene-valaistusta käyttävä saksalaisen Markenstoren näyteikkuna

  Case Studyt

  AmbiScenen käyttö

  AmbiScene-ratkaisu luodaan yhteistyönä. Prosessissa voi olla mukana markkinoinnin asiantuntijoita, vähittäismyyntikonsultteja, arkkitehteja, valaistussuunnittelijoita, teknikoita, myymälähenkilökuntaa ja Philipsin ammattilaisia. Kaikki alkaa brändin strategiaa heijastavasta ideasta. Tämän jälkeen valaistuskonsultti tekee idean pohjalta luovan suunnitelman.


  Seuraavaksi AmbiScene-suunnitelma toteutetaan uusinta tekniikkaa hyödyntävillä lampuilla, valaisimilla ja ohjausjärjestelmillä. Philipsin valaistustekniikalla voidaan toteuttaa lähes kaikki ideat, jotka mielikuvitus on saanut aikaan. Intuitiivisten käyttöliittymien ansiosta myymälän tunnelmaa on helppo muokata ja säätää tilanteiden mukaan.

  Philipsin AmbiScene-valaistus luo ainutlaatuisen asiakaskokemuksen Shoebaloo-kenkäkaupassa Amsterdamissa Alankomaissa

  AmbiScene inspiroi

   

  AmbiScene ei ole vain valaistusratkaisu, vaan se koostuu sarjasta monipuolisia, dynaamisia valaistusjärjestelmiä, jotka täydentävät myyntistrategiaa luovasti ja kiehtovasti. Koska AmbiScene-valot voidaan integroida muihin tekniikoihin, valoilla voidaan luoda vuorovaikutteisia tehosteita, joista asiakkaat pitävät.

   

  Philipsin AmbiScene-valaistusta käyttävä muotimyymälä

  Lataukset

  AmbiScene-esite

  pdf 15,5 Mt

  Ota yhteyttä

   

  Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

   

  Yhteydenottolomake