Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Yhteistyö on
  voimaa

   

  Löydä kumppani läheltäsi

   

  YhteistyöKumppanimme

   

  Älyvalaistuksen yleistymisen myötä nykypäivän ammattivalaistusprojekteista tulee aina vain monimutkaisempia. Tämä on synnyttänyt alati kasvavan kysynnän laadukkaille konsultointi- ja suunnittelupalveluille. Tässä nopeasti muuttuvassa ympäristössä yhteistyö oikeiden kumppaneiden kanssa on avain menestykseen.

   

  Tämän vuoksi olemme luoneet Philips Lighting Partner Program -ohjelman. Se yhdistää sinut maailmanlaajuiseen alan ammattilaisten verkostoon, jonka jäsenet Philips Lighting on todennut päteviksi. Näillä yhteistyökumppaneilla on perusteellista tietoa valaistuksesta, sen käyttöönotosta ja asennuksesta.

   

  Paikallinen yhteistyökumppanisi voi huolehtia koko valaistusprojektistasi. Ja kun projekti on valmis, hyödyt myös heidän tarjoamastaan jatkuvasta huolto- ja varaosapalvelusta.

   

  Philipsin korkealaatuisilla tuotteilla ja kumppaneidemme syvällisellä osaamisella saat parasta palvelua - Yhteistyö on voimaa.

  Tutustu kumppaneihimme

  Löydä yhteistyökumppani läheltäsi

   

  Löydä oikea yhteistyökumppani alueeltasi maailmanlaajuisen verkostomme avulla

  Locator map

  Ota meihin yhteyttä

   

  Mikäli tarvitset apua tai neuvoja Philips Lighting Partner Program -ohjelmaan liittyen, annamme mielellämme lisätietoja.
   

  Ota yhteyttä

  Business people are talking in front of an open laptop