Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Tuntematon vai

  korvaamaton?

  Aidot ammattilaiset, aitoa laatua

   

  Et ole aloittelija, vaan aito ammattilainen. Asiantuntija, joka hoitaa työnsä luotettavasti. Esteistä huolimatta. Ihminen, joka suunnittelee hyvin, suorittaa nopeasti ja työskentelee tehokkaasti. Onnistuminen vaatii oikeanlaista luonnetta, päivästä toiseen. Virheille ei ole sijaa. Jokainen tehtävä vaatii samaa asennetta. Kaiken on onnistuttava oikein heti ensimmäisellä kerralla. Tarvitset kumppanin, joka on yhtä sitoutunut kuin sinä.

  Real pros, real quality

  Henk de Man

  Yhteyspäällikkö

  TechTron -Veenendaal

  Alankomaat

   

  Asennusten parissa aikataulupaineet ovat aina läsnä – projektien määräajoissa pysyminen, kaikki pitää tehdä nopeasti. Meidän on onnistuttava oikein heti ensimmäisellä kerralla, ja se myös tarkoittaa sitä, että olet riippuvainen tavarantoimittajista. Luottamus on alallamme välttämätöntä!

  Henk de Man

  Tony Carissimo

  Sähköurakoitsija

  Caro Electric Inc - Marlboro

  Yhdysvallat

   

  Työ tulee kotiin ja koti töihin... se on osa itsenäisen sähköurakoitsijan elämää. Pitkän päivän jälkeen pienet asiat ovat ne, joilla on merkitystä. Seurasin isäni jalanjälkiä, opin saamaan kohteet loistamaan. Ja onnistumaan oikein heti ensimmäisellä kerralla.
   

  Tony Carissimo

  Denis Zago

  Sähköurakoitsija

  Zago S.r.l Elettricista 
  Italia

   

  Minulle aika perheeni kanssa on erittäin tärkeää. Se on yksi syy, miksi haluan tehdä kaiken laadukkaasti alusta asti, jotta minun ei tarvitse mennä myöhemmin korjaamaan mitään. Ja kuitenkin, katteet ovat nykyään ovat todella tiukassa. Joten yrityksessämme varmistamme, että käytämme laadukkaimpia komponentteja valaistusprojekteissamme ja tuotamme arvoa asiakkaille.

  Arvaatko vai tiedätkö?

   

  Pakettiratkaisukoulutus opettaa urakoitsijat laatimaan loppukäyttäjille houkuttelevia tarjouksia pienistä tai keskisuurista projekteista yhdistämällä laadukkaat ledivalaisimet älykkäisiin ja yksinkertaisiin ohjausjärjestelmiin. Koulutuksessa käsitellään kattavasti erilaisia käyttökohteita.

   

  Tutustu koulutukseen

  Aloittelija vai ammattilainen?


  Nyt voit helposti oppia lisää valaistuksesta. Koulutusohjelmamme on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla uusista teknologioista ja tekniikoista. Testaa tietämystäsi ansaitaksesi Valaistuksen perusteet -todistuksen.
  POT Detail

  Tilaa uutiskirje

   

  Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla!

   

  Tilaa

  Löydä jälleenmyyjä

   

  Löydä lähin jälleenmyyjä tai kumppani.


   

  Jälleenmyyjän tai kumppanin haku

  Ota yhteyttä

   

  Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

   

  Ota yhteyttä

  Tuotteet & työkalut

   

  Tarkoituksemme on tehdä kaikesta mahdollisimman helppoa sinulle. Täten olemme koonneet olennaisimmat LED-valaisimet ja LED-valonlähteet yhteen paikkaan sinua varten. Tutustu tarkemmin laajaan tuotevalikoimaamme.

   

  Tutustu tuotteisiimme

  Tuotteiden asentaminen

   

  Epäröitkö, kuinka asentaa tuotteemme? Katso uusimmat asennusvideot CoreLine-valaisimista ja MASTER LED-valoputkistamme.

   

   

  Katso lisää