Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Kyydistä pudonnut vai

  askeleen edellä?

  Opi kaikki valaistuksesta

   

  Nyt voit helposti oppia lisää valaistuksesta. Koulutusohjelmamme on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla uusista teknologioista ja tekniikoista. Se sisältää lyhyitä videoita, jotka opastavat sinut valaistuksen, ohjauksen, järjestelmien ja ledien maailmaan. Katso videot, ja testaa sen jälkeen tietämystäsi ansaitaksesi Valaistuksen perusteet -todistuksen.

  Light beyond illumination

  Rekisteröidy ja saa todistus

   

  Päästäksesi mukaan Valaistuksen perusteet -koulutukseen sinun tarvitsee vain rekisteröityä alla olevasta linkistä. Lähetämme sinulle ohjeet tilin käytöstä ja kirjautumisesta. Saat myös pikaisen katsauksen siitä, mitä koulutus tulee pitämään sisällään.

  Valaistuksen perusteet -koulutus 

   

  Valaistuksen perusteet -todistus osoittaa asiakkaillesi pätevyytesi kaikissa neljässä olennaisessa valaistuksen osa-alueessa – valaistuksessa, ledeissä, ohjauksessa ja järjestelmissä. Pääset myös näkemään viisi bonusvideota, jotka kertovat vielä enemmän toimistojen, teollisuuden, varastojen, supermarkettien ja muotimyymälöiden valaistussovelluksista.

  Olennaiset osa-alueet:

  Valaistus
  LED
  Controls
  Systems

  Valaistus eri ympäristöissä:

  Office
  Industry
  Supermarket
  Fashion

  Haluatko oppia enemmän?


  Nyt voit saada Valaistuksen perusteet -todistuksen. Koulutus sisältää lyhyitä videoita ja lopputestin liittyen seuraavaan neljään osa-alueeseen:

  • valo ja valaistus
  • ledit
  • valaistuksen ohjaus
  • valaistusjärjestelmät

  Saadaksesi oman Valaistuksen perusteet -todistuksesi sinun on rekisteröidyttävä.

  Rekisteröityessä saat ohjeet tilin käytöstä ja kirjautumisesta sekä pikaisen katsauksen koulutukseen.

  Saat myös bonussisältöä: viisi videota, jotka kertovat tarkemmin toimistojen, teollisuuden, varastojen, supermarkettien ja muotimyymälöiden valaistussovelluksista.