Lisää brändejä

Suggestions

Ei vaihtoehtoja vai

ei rajoja?

LED-valaistus joka tarpeeseen valaistuksen markkinajohtajalta

Löydä maailman laajimmasta lediratkaisujen valikoimasta juuri se, mitä etsitkin.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Interact Ready: älykäs ja yhdistetty valaistus – rakennettu menestymään

Älykäs ja yhdistetty valaistus tarkoittaa LED-valoja, jotka toimivat yhdessä integroitujen sensoreiden kanssa sovellusohjelmistossa. Interact Pro -hallintapaneelin ja -sovelluksen avulla älykäs valaistus on nyt saatavilla pienille ja keskikokoisille yrityksille. Interact Pro toimii saumattomasti Philips Interact Ready CoreLine -valaisimien, MasterConnect LED -valoputkien, sensoreiden ja seinäkytkimien kanssa. Teollisuudesta varastorakennuksiin, toimistoihin sekä parkkihalleihin – nyt on mahdollista tehdä niistä älykkäämpiä ja tehokkaampia luomalla uudenlaista liiketoimintaa.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Philips CoreLine: jokaiseen projektiin, jossa valolla on merkitystä

Oli kyseessä uusi tai vanha – optimaalinen valo voi muuttaa rakennuksen erityiseksi paikaksi, jossa työskentely ja eläminen on viihtyisää. Anna asiakkaillesi "wow-efekti" Philips CoreLinen avulla: täysi valikoima korkealaatuista LED-valaistusta joka asettaa vertausarvot markkinoille. Kun valolla on merkitystä – et halua tinkiä.

Specialist LED retrofit

Philips Ledinaire: jokapäiväisiin valaistustöihin

Luota rehellisiin ja ahkeriin ratkaisuihin, jotka takaavat hyvän lopputuloksen. Luotettavaa toimintakykyä ja lopputuloksia, joita oletat Philips-testatuilta avainkomponenteilta. Ja hinnalla, joka on puolellasi! Philips Ledinairen kattava valikoima luotettavia, korkean suorituskyvyn tuotteita jokapäiväiseen valaistukseen.

Immediate savings with easy-to-fit tubes

Philips LED-valoputket: välitöntä säästöä "easy-to-fit"-valoputkien avulla

Yksinkertaisuus ja äärimmäinen tehokkuus tekevät Philipsin LED-valoputkista nopeimman ja helpoimman tavan päivittää LED-valaistukseen, varmistaen välittömät säästöt ja pitkän sekä luotettavan eliniän. Philipsin LED-valoputkien tarjonnasta löytyy juuri oikea ja sopiva valinta käyttökohteeseen kuin käyttökohteeseen.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Philips TrueForce: täydellinen vaihto HID-valaistuksesta LED-valaistukseen
    Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.

Monille asiakkaille ajatus toimiston, rakennuksen tai varastorakennuksen sulkemisesta täyden kunnostuksen takia on musertava. Näiden erikoistuneiden LED retrofit -tuotteiden asentaminen vie 90 % normaalia vähemmän aikaa, hyötyen samalla energiansäästöistä.

Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
    Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
    The perfect ambience with LED lamps

Philipsin LED-lamput: täydelliseen tunnelmaan

Philipsin LED-lamput on suunniteltu luomaan kaunista tunnelmaa upeilla, käyttötarkoitukseen yksilöitävillä visuaalisilla efekteillä ja himmennysvaihtoehdoilla.
    Lighting Design Support

Lighting Design Support

Whether its winning more projects or improving your lighting designs -  we have a range of tools to help you deliver the best possible results. From TCO calculators, to design support to helpful apps - find it all here.

Conventional lighting

Conventional lighting

Our conventional portfolio has a proven track record in terms of quality, reliability and value for money. Our broad portfolio consists of different lamp technologies (including halogen, fluorescent, compact fluorescent integrated and non-integrated, compact High Intensity Discharge and High Intensity Discharge, as well as the corresponding luminaires, lighting electronics and starters.

Case studyt

Sedgemoor District Council

Toimistopäivien kirkastaja

Selvitä, kuinka valaistus luo parempaa työympäristöä Sedgemoorin aluevaltuustossa.

Verhoef Access Technology

MASTER LEDtuben suuret hyödyt

MASTER LEDtube on Verhoef Access Technologylle oikea valinta

Dansk Supermarked

53 % energiansäästö MASTER LEDtuben avulla

MASTER LEDtube on Dansk Supermarkedille oikea valinta

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla!

Tilaa

Löydä jälleenmyyjä

Löydä lähin jälleenmyyjä tai kumppani.

Jälleenmyyjän tai kumppanin haku

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Näe lisää

Real Pros, real quality

Real Pros, real quality

Olet valaistuksen ammattilainen. Et amatööri tai puuhastelija, vaan asentamisen asiantuntija. Asensitpa valaistusta sitten tehtaaseen, kouluun tai kotiin, sinulla on tarvittavat tiedot, taidot ja ajan tuoma kokemus. Joka kerta. Siksi ihmiset luottavat sinuun, kun kyseessä on yksi elämän tärkeimmistä asioista – valo.

Installation

Tuotteiden asentaminen

Epäröitkö, kuinka asentaa tuotteemme? Katso uusimmat asennusvideot CoreLine-valaisimista ja MASTER LED-valoputkistamme.

Katso lisää