Ehdotukset

  Philips ja 
  turvallisuus

  Philipsin turvallisuusvisio


  Liikenneturvallisuus perustuu näkemiseen ja nähdyksi tulemiseen. Tavallaan se siis alkaa laadukkaista autovaloista.

  Onnettomuuksien ehkäiseminen


  Riittävä valo on erittäin tärkeää ajamisen kannalta – ja se auttaa ehkäisemään onnettomuuksia. Philips pyrkii aktiivisesti parantamaan liikenneturvallisuutta tarjoamalla valoja näkyvyyden ja tievalaistuksen parantamiseen. Niiden ansiosta kuljettajat näkevät kauemmas – ja he myös itse näkyvät kauemmas – mikä tietysti auttaa vaaratilanteiden välttämisessä. Philipsin aktiiviset ja turvalliset valaistusratkaisut sekä ajoneuvojen passiiviset turvaominaisuudet parantavat kuljettajien itseluottamusta ja edistävät liikenneturvallisuutta.
  Noudata kuutta turvavinkkiä, joiden avulla voit välttää onnettomuuksia

  Olosuhteet


  Pimeässä ajaminen ja huonot sääolot ovat merkittäviä tekijöitä yli 60 prosentissa kaikista auto-onnettomuuksista. Ihmissilmä soveltuu huonosti pimeässä näkemiseen: nuori ja terve kuljettajakin menettää kaksi kolmasosaa näkökyvystään pimeällä. Lisäksi pimeänäön terävyys heikkenee nopeasti iän myötä. Esimerkiksi 45-vuotiaana ihmissilmä tarvitsee neljä kertaa enemmän valoa kuin 25-vuotiaana samojen asioiden näkemiseen.
  Kaaviot, joista näkyvät prosenttiosuudet pimeässä ja huonossa säässä ajamisesta

  Pimeänäön terävyyden heikentyminen johtaa seuraaviin haittavaikutuksiin:

  • Värit ja kontrastit näkyvät heikommin.
  • Silmä reagoi herkemmin häikäisyyn.
  • Etäisyyksien arviointi vaikeutuu.
  • Silmät väsyvät nopeammin.

  Kaavio, jossa näkyy nuorien kuljettajien suuremmat onnettomuusmäärät


  Philipsin tehokkaat halogeeni- ja ksenonvalot auttavat näiden vaikeuksien ehkäisemisessä – ja ne takaavat parhaan mahdollisen pimeänäön kaikenikäisille kuljettajille. Philipsin valot ovat tarkkoja ja tehokkaita, joten kuljettajat näkevät vaaratilanteen helpommin – ja saavat näin enemmän aikaa reagoida niihin.

   

  Valmistamme erittäin laadukkaita autovaloja, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen valovirran sekä pitkäikäisen ja tehokkaan valaistuksen. Tämän ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisia valaistusratkaisuja, jotka saattavat pelastaa ihmishenkiä.

  Aiheet

  Ota yhteyttä

   

  Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

   

  Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä