Ehdotukset

  Kuorma-autojen 
  valot

  Philipsin kuorma-autovalot

   

  Philips on sitoutunut kehittämään valoratkaisuja, jotka täyttävät suurten ja pienten linja- ja kuorma-autoliikennöitsijöiden, liikenneviranomaisten ja huollon ammattilaisten tarpeet. Tarjoamme kattavan valikoiman 24 voltin halogeeni-, ksenon- ja ledivaloratkaisuja kuorma-autoille, linja-autoille ja raskaille hyötyajoneuvoille. Tutustu Philipsin ksenonvalikoimaan. Jopa 50 % enemmän valoa tarjoava Xenon X-tremeVision on yksinkertaisesti kirkkaampi kuin mikään aiempi valo. Xenon Vision -valot ovat erinomaisia vaihtolamppuja etenkin runsaasti ajoneuvoja omistaville liikennöitsijöille.

  Philipsin uudet 24 voltin ajovaloratkaisut peittoavat kilpailijat suorituskyvyllään


  Mikään muu lamppu ei pääse suorituskyvyssä lähellekään samaa tasoa. Philipsin uusi MasterLife on markkinoiden pitkäikäisin 24 voltin valo – se peittoaa suorituskyvyllään kaikki kilpailijat ja pitää linja-autot ja kuorma-autot tien päällä pidempään. MasterDuty ja MasterDuty BlueVision puolestaan kestävät erittäin hyvin tärinää ja ovat tyylikkäitä. Philipsin innovatiiviset 24 voltin valaistusratkaisut antavat lisäarvoa liiketoiminnallesi ja ihastuttavat asiakkaitasi.

   

  Tutustu

  24V halogen solutions

  Ksenonratkaisut


  Tutustu täysin uudistettuun Philipsin ksenonvalikoimaan, joka on ksenonvalojen käyttäjien ykkösvalinta*. Uusi ksenonjärjestelmä valaisee tien entistä paremmin vaativimmankin kuljettajan tarpeiden mukaisesti OE-laadun kärsimättä. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen yhdistelmän turvallisuutta ja tyyliä.

   

  Tutustu

  Xenon solutions

  24 voltin merkkivalot ja sisälamput


  Philipsin 24 voltin merkkivaloista ja sisälampuista löytyy laaja valikoima valaistusratkaisuja kuorma-autoihin, linja-autoihin ja muihin raskaisiin ajoneuvoihin. Tarjolla on sekä tavallisia valoja että ledivaloja ja etu-, sivu- ja takamerkkivaloja, pysäytysvaloja, sumuvaloja ja rekisterikilpivaloja. Philips tarjoaa ajoneuvosi tarvitsemat tehokkaat ja pitkäikäiset valot.

   

  Tutustu

  signaling

  24 voltin vaihtopakkaukset


  24 voltin MasterDuty-varaosapaketit pitävät ajoneuvosi liikkeessä mahdollisimman vähäisin huoltokatkoin. Kuorma-autojen, linja-autojen ja muiden raskaiden ajoneuvojen kuljettajien täytyy voida tarvittaessa vaihtaa ajoneuvonsa lamput. Juuri siksi Philips onkin suunnitellut varaosapaketteja liikenteen valaistusratkaisujen tarpeisiin.

   

  Tutustu

  spare kits

  Aiheet

  KUORMA-AUTOJEN TYÖKALUT

   

  Philips Automotive tarjoaa ammattilaistyökalut ja -palvelut, joihin voit olla tyytyväinen

  Ota yhteyttä

   

  Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

   

  Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä