Ehdotukset

  Ledi- 
  ratkaisut

  Philipsin lediratkaisut


  Tavoitteenamme on vähentää kaikkien valmistamiemme tuotteiden aiheuttamia ympäristöjätteitä. Valmistamme entistä pidempikestoisia tuotteita, jotka pienentävät energiankulutusta ja vähentävät jätettä EU:n sähkö- ja elektroniikkalaiteromudirektiivin mukaisesti.

  Lediajovalot päiväkäyttöön


  Tehokkaita ja laadukkaita Luxeon®-ledilamppuja käytetään monissa ledipäiväajovalojen valikoiman (LDR-valikoima) tuotteissamme, esimerkiksi Daylight 9 -ledilampuissa sekä uusissa DaylightGuide-ledilampuissa, joissa on uusi ja ainutlaatuinen lediratkaisu ilman pisteitä.
  pientuotemoduuli

  Leditarkastuslamput


  Ammattikäyttöön suunniteltujen leditarkastuslamppujemme valikoimaan kuuluu tehokkaita ledilamppuja, joiden ansiosta näet paremmin ja voit työskennellä paremmin missä tahansa työympäristössä. Leditarkastuslamppumme tarjoavat luonnollisen ja silti erittäin tehokkaan valon 6 000–10 000 K:n värilämpötila-alueella tarpeidesi mukaisesti.
  tarkastuslamppuvalikoima

  X-tremeVision-ledilamput


  Autojen (12 V) ja kuorma-autojen (24 V) sisätilojen ja merkkivalojen X-tremeVision-ledilamppuvalikoiman ansiosta voit hyödyntää tulevaisuuden tekniikkaa jo tänään. Sen lamput tarjoavat valaisevat viisi kertaa enemmän** – ja kestävät jopa 12 vuotta. Täydellisen geometrisen muotoilunsa ansiosta lamput valaisevat tehokkaasti juuri valaisua kaipaavia alueita häikäisemättä kuljettajia. 4 000–6 700 K:n värilämpötiloissa saatavilla olevat, erittäin tehokkaat ledimerkkivalot mahdollistavat nopeammat reaktiot ja parantavat turvallisuutta.
  X-tremeVision-ledilampun ja normaalin valon vertailu
  X-tremeVision-ledilampun ja normaalin valon vertailu

  Aiheet

  Ota yhteyttä

   

  Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

   

  Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä