Ehdotukset

  Leditarkastuslamput 

  Leditarkastuslamput ja -työlamput


  Philipsin uudet leditarkastuslamput ja ledityölamput ovat osoitus tunnetusta valaistusosaamisesta monilla eri käyttöalueilla, esimerkiksi myymälöissä, kodeissa, toimistoissa ja autoissa. Tutustu uusiin ja entistä parempiin Philipsin leditarkastuslamppuihin ja ledityölamppuihin, jotka on suunniteltu vaativaan ja tarkkuutta vaativaan ammattimaiseen tarkastustyöhön, jossa myös turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Erittäin laadukkaista materiaaleista alkuperäislaitelaadulla valmistetut kehittyneet leditarkastusvalaisuratkaisut ja ledityövalaisuratkaisut tarjoavat luonnollista ja silti erittäin tehokasta valoa 6 000–6 500 K:n värilämpötiloilla. Tämä värilämpötila-alue soveltuu parhaiten keskittymistä vaativaan työskentelyyn silmiä rasittamatta.

  Peittoa pimeys


  Ammattimekaanikot ja -teknikot joutuvat ratkomaan monimutkaisia ongelmia päivittäin.  Joskus suurimpia vaikeuksia ei kuitenkaan aiheuta itse vika, vaan ahtaat tilat, valon tarve ja valon saaminen oikeaan paikkaan. Voimme auttaa sinua valaisemaan pienimmätkin yksityiskohdat kirurgisen tarkasti.
  peittoa pimeys

  Philipsin ledikynävalaisimet


  Tämä kannettava ja pienikokoinen työntekijän kumppani yhdistää tehokkaan leditekniikan, kestävyyden, helppokäyttöisen muotoilun ja pienen koon.

  Tutustu
  Työntekijä tutkii auton moottoria Philips LED Penlight -tarkastusvalon avulla

  Monijännitteiset ammattivalaistustyökalut


  Tutustu kahteen tehokkaaseen monijännitteiseen (100~240 V) ledityölamppuun, jotka on suunniteltu huolto- ja ylläpitotöihin sekä pitkäkestoisiin tarkastustöihin.

  Tutustu
  Ledityölamppu auttaa työntekijää näkemään paremmin, kun hän korjaa autoa
  Ledityölamppu auttaa työntekijää näkemään paremmin, kun hän korjaa autoa
  Työntekijä käyttää Philipsin ladattavia ledityölamppuja

  Langattomat ammattivalaistustyökalut


  Tutustu tehokkaisiin, monipuolisiin, langattomiin ja ladattaviin ledityölamppuihin, jotka soveltuvat kaikkiin huoltotöihin.

  Tutustu

  Monisuuntainen ledivalaistusjärjestelmä


  Monisuuntainen valaistusjärjestelmä koostuu kolmesta itsenäisestä ledimoduulista, jotka voidaan asetella halutulla tavalla tehokkaan valaistuksen luomiseksi esimerkiksi ajoneuvon ympärille tai mille tahansa muulle työalueelle.

  Tutustu
  Auto, jonka konepelti on auki

  Autoteollisuuden työkalut

   

  Philips Automotive tarjoaa ammattilaistyökalut ja -palvelut, kuten opastustyökaluja ja koulutuksia, joihin voit olla tyytyväinen.

  Aiheet

  Ota yhteyttä

   

  Käytä ammattivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä esittävien yritysten kanssa tätä lomaketta

   

  Käytä yksityiskohtaista lomakettamme monimutkaisissa kysymyksissä