Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Säihkettä ja

  säästöjä

  "Ensimmäinen MASTERColour CDM -lamppu tuli markkinoille 1994, ja sen jälkeen on myyty yli 220 miljoonaa MASTERColour CDM- ja Elite-lamppua. Koska lamput ovat menestyneet näin hyvin, MASTERColour CDM Evolution -lampusta on nyt saatavana neljä tehovaihtoehtoa. 20 W- ja 35 W -lamppujen valikoimaa on laajennettu tehokkailla 50 W- ja 70 W -lampuilla."
  MASTERColour CDM Evolution sopii loistavasti myymäläkäyttöön, koska sen valo on kirkas ja säkenöivä. Lisäksi kustannukset pysyvät kurissa, sillä lamppu on tehokas ja pitkäikäinen."

  Malliston tuoteperheet

  MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

  MASTER CosmoWhite CPO-TW & CPO-TW Xtra

  Uuden sukupolven keraaminen monimetallilamppu ulkovalaistukseen. Tehokas ja miellyttävä valkoinen valo

  MASTER CityWhite CDO-TT Plus

  MASTER CityWhite CDO-TT Plus

  MASTER CityWhite CDO-TT Plus on keraaminen monimetallilamppu, jossa on kirkas putkimainen kupu ja se antaa miellyttävää valkoista valoa.

  MASTER CityWhite CDO-ET Plus

  MASTER CityWhite CDO-ET Plus

  MASTER CityWhite CDO-ET Plus on keraaminen monimetallilamppu, jolla on opaali ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ulkokäyttöön, miellyttävä valkoinen valo.

  MASTERColour CDM-TMW Elite

  MASTERColour CDM-TMW Elite

  MASTER CDM-TMW Elite on keskitehoinen monimetallillamppu, joka antaa ylivertaista, pitkään kestävää valkoista valoa sekä sisä- että ulkokäytössä

  MASTERColour CDM MW Eco

  MASTERColour CDM MW Eco

  MASTERColour CDM MW Eco -lamput ovat keraamisia monimetallilamppuja, joissa on kirkas putkimainen tai pinnoitettu ellipsinmuotoinen ulkokupu. Ne ovat suunniteltu nimenomaan kvartsilasisia monimetallilamppuja tehokkaammaksi vaihtoehdoiksi jo olemassa oleville valaisimille ja liitäntälaitteille.

  Laske  
  säästöt, jotka saat
  MASTER LED -lampuilla

  Philips-järjestelmän
  vahvuus

  Voit parantaa CDM-lamppujen suorituskykyä käyttämällä AspiraVision- tai PrimaVision-ohjainta. Nämä osat on kehitetty yhdessä ja niitä on testattu kattavasti, ennen kuin niiden julkaisu on hyväksytty. Näin on saavutettu optimoitu valoteho, joka varmistaa, että CDM-lamput säihkyvät pitkään.

   

  Siirry tuotetietoihin

  Case Studyt