Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Philips LED-valoputket 
  Valoputket joihin voit luottaa

  Oikeat ammattilaiset luottavat Philipsin LED-valoputkiin

  Meillä on LED-valoputkia kaikkiin alueisiin


  Meillä on LED-tekniikalla varustettuja valoputkia kaikkiin tilanteisiin. MASTER LED- valoputkien T8 ja T5 tuoteperheet antavat sinulle tai asiakkaillesi yli 50,000 tuntia polttoaikaa ja sopivat alueisiin joissa on korkea suorituskyky.

   

  Meidän uudet CorePro T8 Universal- valoputket toimivat kaikkien painolastien kanssa, joka tekee valoputkien päivittämisestä superhelppoa kaikenlaisissa rakennuksissa.

  LEDTubeTutorial

  Vaihda LED valaistukseen monissa alueissa

   

  LED PL lamput ovat ideaali ratkaisu kun haluaa vaihtaa vanhat lamput uusiin. LED PL lamput toimivat myös monissa sovelluksissa sekä ympäistöissä. LED PL tuoteperhe koostuu CorePro LED PLC lampuista, PLL lampuista sekä meidän viimeisimmästä innovaatiosta, PLS lampuista. Nämä LED PL lamput toimivat suoraan olemassa oleviesi valaisimiesi kanssa, samalla tuoden energiansäästöä kestäen tuplasti pidempään.

  Valoputkikategoriat

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  Esittelyssä MasterConnect LED -putket – älykkäät jälkiasennettavat T8-putket ovat helppo tapa päivittää älykkääseen valaistusjärjestelmään. MasterConnect LED -putket otetaan käyttöön intuitiivisen sovelluksen avulla, ja ne voidaan ohjelmoida maksimaalista energiansäästöä silmällä pitäen. Langaton ja automatisoitu valaistuksen ohjaus parantaa käyttömukavuutta ja lisää helppokäyttöisyyttä. Lisäksi ratkaisu on täysin skaalautuva ja päivitettävä. Jos haluat nauttia lisäeduista, kuten valaistuksen etäohjauksesta tai ohjauspaneelista, voit jättää jo asentamasi lamput paikoilleen ja hankkia yhdyskäytävän, jolloin käytettävissäsi ovat kaikki pilvipohjaisen ratkaisun edut. Ei ole parempaa tapaa siirtää valaistusta nykyaikaan.

  Master Value LEDtube T8

  Master Value LEDtube T8

  Ammattimainen MASTER Value LED -putki on tehokas LED-ratkaisu, jolla voidaan korvata T8-loisteputket, joissa on käytössä EM-liitäntälaite tai jotka on kytketty suoraan verkkovirtaan. Tuotteella on optimaalinen hinnan ja suorituskyvyn suhde, ja se soveltuu kaikkiin yleisvalaistuksen, toimistojen, teollisuuden, vähittäiskaupan sekä hotellien ja ravintoloiden käyttökohteisiin. Tämän LED T8 -putken ainutlaatuinen rakenne varmistaa hyvän yhteensopivuuden, turvallisuuden, nopean asennuksen ja välittömän energiansäästön.

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube EM/Mains

  Philips CorePro LEDtube ‑lamput tarjoavat nopean ja helpon tavan vaihtaa T8-loisteputket tai muut LED-putket nopeasti. LEDtube-lamppujen Core-mallisto edellyttää vain alhaista alkuinvestointia, mutta tämän lisäksi myös LED-valojen energiatehokkuus tuottaa välittömiä säästöjä, jotka kertyvät pitkän ja luotettavan käyttöiän aikana. Koska lampun koko ja valonjako ovat samat kuin loisteputkilla, et koskaan huomaa eroa. Voit asentaa nämä LED-putket kahdella tavalla: johdottamalla nykyiset loisteputkipohjaiset valaisimesi uudelleen niin, että CorePro LEDtube -lamput toimivat suoraan verkkovirralla, tai vaihtamalla loistelampun sytyttimen LED-sytyttimeksi, jota voidaan käyttää elektromagneettisen liitäntälaitteen kanssa.

  CorePro LED tube Universal T8

  CorePro LED tube Universal T8

  Uusi Philips CorePro LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Sinun ei enää tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Philips CorePro LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan säästää energiaa ja pienentää investointia.

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Master Value LEDtube Universal T8

  Master Value LEDtube Universal T8

  Uusi Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto perinteisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Other LEDtube

  Other LEDtube

  Philips LEDtube integroi LED-valonlähteen perinteisen loistelampun muotoon. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi valonlähteeksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja säästää ympäristöä.

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  Philips MASTER LEDtube tuo LED-valonlähteen perinteisen loisteputken kokoon. Sen ainutlaatuinen muotoilu luo täysin yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen, joka näyttää aivain perinteiseltä loisteputkelta. Nämä T5-putket ovat erittäin tehokkaita, ja ne on suunniteltu kestämään jokapäiväisiä olosuhteita. Alhainen energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä tuovat ennennäkemätöntä säästöä ja varmistavat soveltuvuuden kaikkein vaativimpiinkin käyttökohteisiin.

  MASTER LEDtube EM/Mains

  MASTER LEDtube EM/Mains

  Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Näiden kahden yhdistelmän ansiosta lediputkea on vaikea erottaa ulkomuotonsa perusteella perinteisestä loisteputkesta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

  Caset ja työkalut

  tube scheme

  Valitse oikea valoputki asiakkaillesi

   

  Asiakkaillasi tulee olemaan erilaisia tarpeita eri aloissa. Tarvitsipa he energiaystävällisimmän tai kirkkaimman valon, meiltä on helppo löytää ideaali ratkaisu meidän valintatyökalullamme.

  Ballast compatibility lists - Philips Lighting Led tube

  Painolastin yhteensopivuus

  Meidän InstantFit HF LED-valoputket sopivat suoraan valmiiksi asennettuihin valaisimiin. Ne toimivat laajan painolastin kirjon kanssa. Painolastin yhteensopivuuden listaa päivitetään jatkuvasti.
  Video - Valaistusta T5 LED valoputkella
  Video - MASTER LEDtube T8 liiketunnistinsensorilla

  LED- valoputkien caset

  tube scheme

  Valitse oikeat valoputket asiakkaillesi

   

  Lue miten APCOA keskittyy tehokkuuteen sekä kestävyyteen modernilla LED- valaistuksella.

  Dansk Supermarked kaupat

   

  MASTER LEDtube oli oikea ratkaisu Dansk Supermarked – kauppoihin.

  Verhoefin toimitilat

   

  Lue kuinka Verhoef onnistui säästämään 60% heidän energiastaan MASTER LED- valoputkilla.

  Löydä jälleenmyyjä

   

  Löydä jälleenmyyjä tai kumppani

  Ota yhteyttä

   

  Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi
  vaan ota meihin yhteyttä! 

  Samankaltaiset tuotteet