Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Nyt on korkea aika siirtyä LED-valoputkiin

  *vähentää energiankulutusta jopa 60 %:lla

  Miksi on hyvä siirtyä LED-valoputkiin?


  Kiva, kun kysyit. Vaikka luultavasti jo tiedätkin, LED-valoputket vähentävät energiankulutusta ja CO2-päästöjä, niissä on alhaisemmat ylläpitokustannukset ja ne tarjoavat tehokkaamman valaistuksen. Lisäksi EU on kiristänyt valaistuksen energiatehokkuus- ja laatuvaatimuksia. Vuonna 2021 otettiin käyttöön uudet ekologisen suunnittelun vaatimukset valaistukselle ja vuonna 2023 lopetetaan yleisimpien T8-loistelamppujen valmistus.

   

  Joten nyt on aika siirtyä LED-valoputkiin!

   

  Etkö vakuuttunut? Tässä lisää:

  Så nu är det väl ändå dags att byta till LED-lysrör!
  7 skäl till varför det är dags att byta till LED-lysrör

  7 syytä miksi on aika siirtyä LED-valoputkiin

  Valoputkikategoriat

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  Philips MASTER LEDtube InstantFit T8 integroi LED-valonlähteen perinteiseen loistelampun muotoon. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Philips MASTER LEDtube InstantFit T8 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset ja jotka haluavat maksimoida lisäarvon käyttöiän aikana. Investoinnin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja omistamisen kokonaiskustannukset edullisiksi energiansäästöjen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

  Other LEDtube

  Other LEDtube

  Philips LEDtube integroi LED-valonlähteen perinteisen loistelampun muotoon. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi valonlähteeksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja säästää ympäristöä.

  MASTER LEDtube EM/Mains

  MASTER LEDtube EM/Mains

  Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Näiden kahden yhdistelmän ansiosta lediputkea on vaikea erottaa ulkomuotonsa perusteella perinteisestä loisteputkesta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

  MASTER LEDtube T8 Ultra Efficient

  MASTER LEDtube T8 Ultra Efficient

  Energian hintojen noustessa ja EU:n myöntämien kunnostustukien jatkuessa lukuisat yritykset etsivät keinoja, joiden avulla toimitilojen valaistuksesta saadaan energiataloudellisesti kestävämpää. Uusi Philips MASTER LEDtube Ultra Efficiency T8 on todellinen läpimurto vihreämmässä valaistuksessa. Se korvaa suoraan perinteisen loistelampun tai LED-valoputken ja mahdollistaa välittömästi tehokkaan energiansäästön, ja valoputken käyttöikä on paljon pidempi.

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  Esittelyssä MasterConnect LED -putket – älykkäät jälkiasennettavat T8-putket ovat helppo tapa päivittää älykkääseen valaistusjärjestelmään. MasterConnect LED -putket otetaan käyttöön intuitiivisen sovelluksen avulla, ja ne voidaan ohjelmoida maksimaalista energiansäästöä silmällä pitäen. Langaton ja automatisoitu valaistuksen ohjaus parantaa käyttömukavuutta ja lisää helppokäyttöisyyttä. Lisäksi ratkaisu on täysin skaalautuva ja päivitettävä. Jos haluat nauttia lisäeduista, kuten valaistuksen etäohjauksesta tai ohjauspaneelista, voit jättää jo asentamasi lamput paikoilleen ja hankkia yhdyskäytävän, jolloin käytettävissäsi ovat kaikki pilvipohjaisen ratkaisun edut. Ei ole parempaa tapaa siirtää valaistusta nykyaikaan.

  Master Value LEDtube T8

  Master Value LEDtube T8

  Ammattimainen MASTER Value LED -putki on tehokas LED-ratkaisu, jolla voidaan korvata T8-loisteputket, joissa on käytössä EM-liitäntälaite tai jotka on kytketty suoraan verkkovirtaan. Tuotteella on optimaalinen hinnan ja suorituskyvyn suhde, ja se soveltuu kaikkiin yleisvalaistuksen, toimistojen, teollisuuden, vähittäiskaupan sekä hotellien ja ravintoloiden käyttökohteisiin. Tämän LED T8 -putken ainutlaatuinen rakenne varmistaa hyvän yhteensopivuuden, turvallisuuden, nopean asennuksen ja välittömän energiansäästön.

  CorePro LED tube Universal T8

  CorePro LED tube Universal T8

  Uusi Philips CorePro LEDtube Universal T8 yksinkertaistaa valaistusprojektia, kun liitäntälaitteen tekniikkaan ei enää tarvitse kiinnittää huomiota. Kekseliään muotoilunsa ansiosta Philips CorePro LEDtube Universal T8 sopii käytettäväksi suoraan valaisimissa, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Käyttö on helppoa, eikä enää tarvitse varastoida kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LEDtube Universal T8 on paras vaihtoehto tavallisille loisteputkille, kun halutaan säästää energiaa ja pienentää investointikustannuksia.

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi, sillä enää ei tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto perinteiseisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Master Value LEDtube Universal T8

  Master Value LEDtube Universal T8

  Uusi Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto perinteisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube EM/Mains

  Philips CorePro LEDtube ‑lamput tarjoavat nopean ja helpon tavan vaihtaa T8-loisteputket tai muut LED-putket nopeasti. LEDtube-lamppujen Core-mallisto edellyttää vain alhaista alkuinvestointia, mutta tämän lisäksi myös LED-valojen energiatehokkuus tuottaa välittömiä säästöjä, jotka kertyvät pitkän ja luotettavan käyttöiän aikana. Koska lampun koko ja valonjako ovat samat kuin loisteputkilla, et koskaan huomaa eroa. Voit asentaa nämä LED-putket kahdella tavalla: johdottamalla nykyiset loisteputkipohjaiset valaisimesi uudelleen niin, että CorePro LEDtube -lamput toimivat suoraan verkkovirralla, tai vaihtamalla loistelampun sytyttimen LED-sytyttimeksi, jota voidaan käyttää elektromagneettisen liitäntälaitteen kanssa.

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  Philips MASTER LEDtube tuo LED-valonlähteen perinteisen loisteputken kokoon. Sen ainutlaatuinen muotoilu luo täysin yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen, joka näyttää aivain perinteiseltä loisteputkelta. Nämä T5-putket ovat erittäin tehokkaita, ja ne on suunniteltu kestämään jokapäiväisiä olosuhteita. Alhainen energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä tuovat ennennäkemätöntä säästöä ja varmistavat soveltuvuuden kaikkein vaativimpiinkin käyttökohteisiin.

  Laske miten paljon voit säästää

  Kokonaissäästölaskurimme avulla voit helposti laskea kuinka paljon voit säästää siirtymällä meidän LED-valoputkiin. Jos haluat tietää lisää tai haluat apua energiansäästöihin liittyen, ota meihin yhteyttä.

  Kysymyksiä ja vastauksia Philipsin LED-valoputkista

  Caset ja työkalut

  tube scheme

  Valitse oikea valoputki asiakkaillesi

   

  Asiakkaillasi tulee olemaan erilaisia tarpeita eri aloissa. Tarvitsipa he energiaystävällisimmän tai kirkkaimman valon, meiltä on helppo löytää ideaali ratkaisu meidän valintatyökalullamme.

  Ballast compatibility lists - Philips Lighting Led tube

  Liitäntälaitteiden yhteensopivuus

  InstantFit HF-LED -valoputket sopivat suoraan olemassa oleviin valaisimiin, ja ne ovat yhteensopivia monien elektronisten liitäntälaitteiden kanssa. Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluetteloita päivitetään säännöllisesti.
  Video - Valaistusta T5 LED valoputkella
  Video - MASTER LEDtube T8 liiketunnistinsensorilla

  LED- valoputkien caset

  tube scheme

  Valitse oikeat valoputket asiakkaillesi

   

  Lue miten APCOA keskittyy tehokkuuteen sekä kestävyyteen modernilla LED- valaistuksella.

  Dansk Supermarked kaupat

   

  MASTER LEDtube oli oikea ratkaisu Dansk Supermarked – kauppoihin.

  Verhoefin toimitilat

   

  Lue kuinka Verhoef onnistui säästämään 60% heidän energiastaan MASTER LED- valoputkilla.

  Löydä jälleenmyyjä

   

  Löydä jälleenmyyjä tai kumppani

  Ota yhteyttä

   

  Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi
  vaan ota meihin yhteyttä! 

  Samankaltaiset tuotteet