Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Philips LED-valoputket 
  Valoputket joihin voit luottaa

  Oikeat ammattilaiset luottavat Philipsin LED-valoputkiin

  Meillä on LED-valoputkia kaikkiin alueisiin


  Meillä on LED-tekniikalla varustettuja valoputkia kaikkiin tilanteisiin. MASTER LED- valoputkien T8 ja T5 tuoteperheet antavat sinulle tai asiakkaillesi yli 50,000 tuntia polttoaikaa ja sopivat alueisiin joissa on korkea suorituskyky.

   

  Meidän uudet CorePro T8 Universal- valoputket toimivat kaikkien painolastien kanssa, joka tekee valoputkien päivittämisestä superhelppoa kaikenlaisissa rakennuksissa.

  LEDTubeTutorial

  Vaihda LED valaistukseen monissa alueissa

   

  LED PL lamput ovat ideaali ratkaisu kun haluaa vaihtaa vanhat lamput uusiin. LED PL lamput toimivat myös monissa sovelluksissa sekä ympäistöissä. LED PL tuoteperhe koostuu CorePro LED PLC lampuista, PLL lampuista sekä meidän viimeisimmästä innovaatiosta, PLS lampuista. Nämä LED PL lamput toimivat suoraan olemassa oleviesi valaisimiesi kanssa, samalla tuoden energiansäästöä kestäen tuplasti pidempään.

  Valoputkikategoriat

  MASTER LEDtube EM/Mains

  MASTER LEDtube EM/Mains

  Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Näiden kahden yhdistelmän ansiosta lediputkea on vaikea erottaa ulkomuotonsa perusteella perinteisestä loisteputkesta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

  Other LEDtube

  Other LEDtube

  Philips LEDtube integroi LED-valonlähteen perinteisen loistelampun muotoon. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi valonlähteeksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja säästää ympäristöä.

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube on suunniteltu korvaamaan T8-loistelamput. Lampun tuottama luonnollinen ja energiatehokas valo sopii erityisesti yleisvalaistukseen.

  Master Value LEDtube T8

  Master Value LEDtube T8

  Ammattimainen Master Value LED on tehokas LED-ratkaisu, jolla voidaan korvata T8-loisteputket EM-liitäntälaitteen avulla tai asentamalla se suoraan verkkovirtaan. Tuotteella voi valaista kohteet yhtenäisellä yleisvalaistuksella, ja lisäksi se on ympäristöä säästävä ratkaisu, koska se tuo välitöntä energiansäästöä.

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  Esittelyssä MasterConnect -LED-lamput – älykkäät jälkiasennettavat LED-lamput ovat helppo tapa päivittää älykkääseen valaistusjärjestelmään. MasterConnect -LED-lamppujen toiminta määritetään intuitiivisen sovelluksen avulla, ja ne voidaan ohjelmoida maksimaalista energiansäästöä silmällä pitäen. Langaton ja automatisoitu valonohjaus parantaa käyttömukavuutta ja lisää helppokäyttöisyyttä. Lisäksi ratkaisu on täysin skaalautuva ja päivitettävä. Jos haluat nauttia lisäeduista, kuten valojen kauko-ohjauksesta tai tietokoneella käytettävästä hallintanäytöstä, voit jättää jo asentamasi lamput paikoilleen ja hankkia yhdyskäytävän, jolloin käytettävissäsi ovat kaikki pilvipohjaisen ratkaisun edut. Ei ole parempaa tapaa siirtää valaistusratkaisut nykyaikaan.

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  CorePro LED tube Universal T8

  CorePro LED tube Universal T8

  Uusi Philips CorePro LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Sinun ei enää tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Philips CorePro LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan säästää energiaa ja pienentää investointia.

  LEDtube verkkovirta T5

  LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota liitäntälaitetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa suoraan valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Master Value LEDtube Universal T8

  Master Value LEDtube Universal T8

  Uusi Philips MASTER LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistushankettasi. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia!Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sillä voidaan saavuttaa mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 integroi LED-valonlähteen perinteiseen loistelampun muotoon. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset ja jotka haluavat maksimoida lisäarvon käyttöiän aikana.Investoinnin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja omistamisen kokonaiskustannukset edullisiksi energiansäästöjen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

  Caset ja työkalut

  tube scheme

  Valitse oikea valoputki asiakkaillesi

   

  Asiakkaillasi tulee olemaan erilaisia tarpeita eri aloissa. Tarvitsipa he energiaystävällisimmän tai kirkkaimman valon, meiltä on helppo löytää ideaali ratkaisu meidän valintatyökalullamme.

  Ballast compatibility lists - Philips Lighting Led tube

  Painolastin yhteensopivuus

  Meidän InstantFit HF LED-valoputket sopivat suoraan valmiiksi asennettuihin valaisimiin. Ne toimivat laajan painolastin kirjon kanssa. Painolastin yhteensopivuuden listaa päivitetään jatkuvasti.
  Video - Valaistusta T5 LED valoputkella
  Video - MASTER LEDtube T8 liiketunnistinsensorilla

  LED- valoputkien caset

  tube scheme

  Valitse oikeat valoputket asiakkaillesi

   

  Lue miten APCOA keskittyy tehokkuuteen sekä kestävyyteen modernilla LED- valaistuksella.

  Dansk Supermarked kaupat

   

  MASTER LEDtube oli oikea ratkaisu Dansk Supermarked – kauppoihin.

  Verhoefin toimitilat

   

  Lue kuinka Verhoef onnistui säästämään 60% heidän energiastaan MASTER LED- valoputkilla.

  Löydä jälleenmyyjä

   

  Löydä jälleenmyyjä tai kumppani

  Ota yhteyttä

   

  Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi
  vaan ota meihin yhteyttä! 

  Samankaltaiset tuotteet