Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  LED-valoputket

  Kirkkaat ja helposti asennettavat LED-valoputket, jotka kestävät ja kestävät  

  Yksinkertaisuus ja huippuluokan tehokkuus tekevät Philipsin LED-valoputkista nopeimman ja helpoimman tavan päivittää valaisinasennukset LED-tekniikkaan. LED-valoputket tarjoavat välittömät energiansäästöt sekä pitkän ja luotettavan käyttöiän.

  Philipsin LED-valoputkien valikoima kattaa suuren määrän käyttökohteita. Valikoiman uusin tulokas on MASTER LEDtube T8 Ultra Efficiency, jonka valotehokkuus, jopa 172 lm/W, on luokkansa paras. Lisäksi MASTER LEDtube T5 -valikoima tarjoaa nyt uusia vaihtoehtoja entistä monipuolisempiin käyttökohteisiin. Uuden sukupolven CorePro LEDtube T8 -valoputkissa on lyhyempi alumiinipäätysuojus, ja niiden tehokkuutta on parannettu.
  Vaivaton LED-valoputki perinteisten T5-loistelamppujen tilalle

  Pienennä alasvalaistuksen kustannuksia
  LED PL-C -lampuilla

   

  Philips CorePro LED PLC on oikea ratkaisu alasvalojen päivittämiseen useissa eri yleisvalaistuskohteissa. LED-lamppu vastaa kooltaan perinteisiä lamppuja. Käyttöiän aikana, joka on kaksi kertaa pidempi kuin tavallisilla pistokantaloistelampuilla, energiansäästö muodostuu merkittäväksi. Samalla kertaa voidaan siis päivittää valaistus parempaan ja pienentää kustannuksia.

   

  valoputkikaavio

  Valitse oikea LED-valoputki
  käyttötarkoituksen mukaan

   

  Asiakkaiden valaistusvaatimukset poikkeavat toisistaan. Tarvitseva he sitten parhaan energiatehokkuuden tai suurimman mahdollisen valotason, oikean LED-valoputken löytäminen on helppoa.

  Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot

  InstantFit HF LED-valoputkemme sopivat olemassaoleviin valaisimiin. Niitä voi käyttää nykyisten elektronisten liitäntälaitteiden kanssa. Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot päivitetään säännöllisesti.
  Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelo HF LED-valoputkille

  LED-valoputkien tuoteperheet

  Other LEDtube

  Other LEDtube

  Philips LEDtube integroi LED-valonlähteen perinteisen loistelampun muotoon. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi valonlähteeksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja säästää ympäristöä.

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

  MASTER LEDtube EM/Mains

  MASTER LEDtube EM/Mains

  Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Näiden kahden yhdistelmän ansiosta lediputkea on vaikea erottaa ulkomuotonsa perusteella perinteisestä loisteputkesta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube EM/Mains

  Philips CorePro LEDtube ‑lamput tarjoavat nopean ja helpon tavan vaihtaa T8-loisteputket tai muut LED-putket nopeasti. LEDtube-lamppujen Core-mallisto edellyttää vain alhaista alkuinvestointia, mutta tämän lisäksi myös LED-valojen energiatehokkuus tuottaa välittömiä säästöjä, jotka kertyvät pitkän ja luotettavan käyttöiän aikana. Koska lampun koko ja valonjako ovat samat kuin loisteputkilla, et koskaan huomaa eroa. Voit asentaa nämä LED-putket kahdella tavalla: johdottamalla nykyiset loisteputkipohjaiset valaisimesi uudelleen niin, että CorePro LEDtube -lamput toimivat suoraan verkkovirralla, tai vaihtamalla loistelampun sytyttimen LED-sytyttimeksi, jota voidaan käyttää elektromagneettisen liitäntälaitteen kanssa.

  MASTER LEDtube T8 Ultra Efficiency

  MASTER LEDtube T8 Ultra Efficiency

  Energian hintojen noustessa ja EU:n vihreän kehityksen ohjelman puitteissa myönnettyjen kunnostustukien jatkuessa lukuisat yritykset etsivät keinoja, joiden avulla toimitilojen valaistuksesta saadaan energiataloudellisesti kestävämpää. Uusi Philips MASTER LEDtube Ultra Efficiency T8 on todellinen läpimurto vihreämmässä valaistuksessa. Se korvaa suoraan perinteisen loistelampun tai LED-valoputken ja mahdollistaa välittömästi tehokkaan energiansäästön, ja valoputken käyttöikä on paljon pidempi.

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  Esittelyssä MasterConnect LED -putket – älykkäät jälkiasennettavat T8-putket ovat helppo tapa päivittää älykkääseen valaistusjärjestelmään. MasterConnect LED -putket otetaan käyttöön intuitiivisen sovelluksen avulla, ja ne voidaan ohjelmoida maksimaalista energiansäästöä silmällä pitäen. Langaton ja automatisoitu valaistuksen ohjaus parantaa käyttömukavuutta ja lisää helppokäyttöisyyttä. Lisäksi ratkaisu on täysin skaalautuva ja päivitettävä. Jos haluat nauttia lisäeduista, kuten valaistuksen etäohjauksesta tai ohjauspaneelista, voit jättää jo asentamasi lamput paikoilleen ja hankkia yhdyskäytävän, jolloin käytettävissäsi ovat kaikki pilvipohjaisen ratkaisun edut. Ei ole parempaa tapaa siirtää valaistusta nykyaikaan.

  Master Value LEDtube T8

  Master Value LEDtube T8

  Ammattimainen MASTER Value LED -putki on tehokas LED-ratkaisu, jolla voidaan korvata T8-loisteputket, joissa on käytössä EM-liitäntälaite tai jotka on kytketty suoraan verkkovirtaan. Tuotteella on optimaalinen hinnan ja suorituskyvyn suhde, ja se soveltuu kaikkiin yleisvalaistuksen, toimistojen, teollisuuden, vähittäiskaupan sekä hotellien ja ravintoloiden käyttökohteisiin. Tämän LED T8 -putken ainutlaatuinen rakenne varmistaa hyvän yhteensopivuuden, turvallisuuden, nopean asennuksen ja välittömän energiansäästön.

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  CorePro LED tube Universal T8

  CorePro LED tube Universal T8

  Uusi Philips CorePro LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Sinun ei enää tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Philips CorePro LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan säästää energiaa ja pienentää investointia.

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  Philips MASTER LEDtube tuo LED-valonlähteen perinteisen loisteputken kokoon. Sen ainutlaatuinen muotoilu luo täysin yhdenmukaisen visuaalisen ilmeen, joka näyttää aivain perinteiseltä loisteputkelta. Nämä T5-putket ovat erittäin tehokkaita, ja ne on suunniteltu kestämään jokapäiväisiä olosuhteita. Alhainen energiankulutus ja erittäin pitkä käyttöikä tuovat ennennäkemätöntä säästöä ja varmistavat soveltuvuuden kaikkein vaativimpiinkin käyttökohteisiin.

  Master Value LEDtube Universal T8

  Master Value LEDtube Universal T8

  Uusi Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER Value LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto perinteisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Case Studyt