Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  LED-valoputket

  Kirkkaat ja helposti asennettavat LED-valoputket, jotka kestävät ja kestävät  

  Yksinkertaisuus ja huippuluokan tehokkuus tekevät Philipsin LED-valoputkista nopeimman ja helpoimman tavan päivittää valaisinasennukset LED-tekniikkaan. LED-valoputket tarjoavat välittömät energiansäästöt sekä pitkän ja luotettavan käyttöiän.

  Philipsin LED-valoputkien valikoima kattaa suuren määrän käyttökohteita. Valikoiman uusin tulokas on MASTER LEDtube T8 Ultra Efficiency, jonka valotehokkuus, jopa 172 lm/W, on luokkansa paras. Lisäksi MASTER LEDtube T5 -valikoima tarjoaa nyt uusia vaihtoehtoja entistä monipuolisempiin käyttökohteisiin. Uuden sukupolven CorePro LEDtube T8 -valoputkissa on lyhyempi alumiinipäätysuojus, ja niiden tehokkuutta on parannettu.
  Vaivaton LED-valoputki perinteisten T5-loistelamppujen tilalle

  Pienennä alasvalaistuksen kustannuksia
  LED PL-C -lampuilla

   

  Philips CorePro LED PLC on oikea ratkaisu alasvalojen päivittämiseen useissa eri yleisvalaistuskohteissa. LED-lamppu vastaa kooltaan perinteisiä lamppuja. Käyttöiän aikana, joka on kaksi kertaa pidempi kuin tavallisilla pistokantaloistelampuilla, energiansäästö muodostuu merkittäväksi. Samalla kertaa voidaan siis päivittää valaistus parempaan ja pienentää kustannuksia.

   

  valoputkikaavio

  Valitse oikea LED-valoputki
  käyttötarkoituksen mukaan

   

  Asiakkaiden valaistusvaatimukset poikkeavat toisistaan. Tarvitseva he sitten parhaan energiatehokkuuden tai suurimman mahdollisen valotason, oikean LED-valoputken löytäminen on helppoa.

  Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot

  InstantFit HF LED-valoputkemme sopivat olemassaoleviin valaisimiin. Niitä voi käyttää nykyisten elektronisten liitäntälaitteiden kanssa. Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelot päivitetään säännöllisesti.
  Liitäntälaitteiden yhteensopivuusluettelo HF LED-valoputkille

  LED-valoputkien tuoteperheet

  Other LEDtube

  Other LEDtube

  Philips LEDtube integroi LED-valonlähteen perinteisen loistelampun muotoon. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaavaksi valonlähteeksi yleisvalaistussovelluksissa: se täyttää perusvalaistusvaatimukset, takaa merkittävät energiansäästöt ja säästää ympäristöä.

  LEDtube verkkovirta T5

  LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota liitäntälaitetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa suoraan valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  Master Value LEDtube T8

  Master Value LEDtube T8

  Ammattimainen Master Value LED on tehokas LED-ratkaisu, jolla voidaan korvata T8-loisteputket EM-liitäntälaitteen avulla tai asentamalla se suoraan verkkovirtaan. Tuotteella voi valaista kohteet yhtenäisellä yleisvalaistuksella, ja lisäksi se on ympäristöä säästävä ratkaisu, koska se tuo välitöntä energiansäästöä.

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  MASTER LEDtube verkkovirta T5

  Uusi Philips Master LEDtube Mains T5 yksinkertaistaa valaistusprojektisi. Sinun ei tarvitse enää kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Yksilöllisen mallinsa ansiosta Philips MASTER LEDtube Mains T5 voidaan asentaa valaisimiin, jotka toimivat verkkovirralla. Yksinkertaista käyttää! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Mains T5 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan saada mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  CorePro LED tube Universal T8

  CorePro LED tube Universal T8

  Uusi Philips CorePro LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistusprojektia. Sinun ei enää tarvitse kiinnittää huomiota virtalähdetekniikkaan. Philips CorePro LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia tuotteita! Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips CorePro LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sen avulla voidaan säästää energiaa ja pienentää investointia.

  MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

  MasterConnect LEDtube EM/Mains T8

  Philips MasterConnect LEDtube EM/Mains T8 on helppo tapa päivittää yhdistettyyn valaistusjärjestelmään. Se voidaan integroida langattomasti 2,4 GHz:n silmuverkkotekniikan avulla erilaisiin hallintalaitteisiin, kuten tunnistimeen ja kytkimeen. Näin säästetään vieläkin enemmän energiaa ja parannetaan tilan joustavuutta. MasterConnect-tekniikka varmistaa, että lamput tuottavat vähintään 50 % enemmän energiaa himmennyksen, läsnäolotunnistuksen ja/tai päivänvalon keräämisen ansiosta.

  Master Value LEDtube Universal T8

  Master Value LEDtube Universal T8

  Uusi Philips MASTER LEDtube Universal T8 helpottaa ja yksinkertaistaa valaistushankettasi. Valaistus ei perustu enää virtalähdetekniikkaan, vaan Philips MASTER LEDtube Universal T8 voidaan sovittaa yksilöllisen mallinsa ansiosta suoraan valaisimiin, jotka toimivat sähkömagneettisten liitäntälaitteiden, korkeataajuuksisten elektronisten liitäntälaitteiden (HF) tai verkkoliitännän kanssa. Sitä on helppo käyttää, etkä tarvitse enää kahdenlaisia valoputkia!Turvallinen, luotettava ja helposti asennettava Philips MASTER LEDtube Universal T8 on erinomainen vaihtoehto vakiomallisille loisteputkille, ja sillä voidaan saavuttaa mahdollisimman pitkä käyttöikä, säästää energiaa ja pienentää ylläpitokustannuksia.

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  MASTER LEDtube InstantFit HF

  Philips MASTER LEDtube on perinteisen loistelampun muotoinen ledivalonlähde, joka on ihanteellinen yleisvalaistukseen. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Se on ihanteellinen valinta, kun tarvitaan korkealaatuista valoa, pitkä elinikä ja alhaiset elinkaarikustannukset.

  MASTER LEDtube EM/Mains

  MASTER LEDtube EM/Mains

  Philips MASTER LEDtube -lampuissa ledivalonlähde ja perinteinen loistelampun muoto yhdistyvät. Niiden ainutlaatuinen rakenne luo yhtenäisen ulkoasun, jota on vaikea erottaa perinteisestä loistelampusta. MASTER LEDtube -lediputket ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehokas valonlähde edulliseen hintaan, tai vanhat lamput halutaan korvata tehokkaammilla ja kestävämmillä lampuilla.

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube EM/Mains

  CorePro LEDtube on suunniteltu korvaamaan T8-loistelamput. Lampun tuottama luonnollinen ja energiatehokas valo sopii erityisesti yleisvalaistukseen.

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  MASTER LEDtube InstantFit HF T5

  Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 integroi LED-valonlähteen perinteiseen loistelampun muotoon. Sen ainutlaatuinen rakenne luo täysin yhtenäisen visuaalisen ulkoasun, jota ei voi erottaa perinteisestä loistelampusta. Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 on ihanteellinen ratkaisu asiakkaille, joilla on korkeat valaistusvaatimukset ja jotka haluavat maksimoida lisäarvon käyttöiän aikana.Investoinnin takaisinmaksuaika jää lyhyeksi ja omistamisen kokonaiskustannukset edullisiksi energiansäästöjen ja pitkän käyttöiän ansiosta.

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  MasterConnect LEDtube EM/verkkovirta T8

  Esittelyssä MasterConnect -LED-lamput – älykkäät jälkiasennettavat LED-lamput ovat helppo tapa päivittää älykkääseen valaistusjärjestelmään. MasterConnect -LED-lamppujen toiminta määritetään intuitiivisen sovelluksen avulla, ja ne voidaan ohjelmoida maksimaalista energiansäästöä silmällä pitäen. Langaton ja automatisoitu valonohjaus parantaa käyttömukavuutta ja lisää helppokäyttöisyyttä. Lisäksi ratkaisu on täysin skaalautuva ja päivitettävä. Jos haluat nauttia lisäeduista, kuten valojen kauko-ohjauksesta tai tietokoneella käytettävästä hallintanäytöstä, voit jättää jo asentamasi lamput paikoilleen ja hankkia yhdyskäytävän, jolloin käytettävissäsi ovat kaikki pilvipohjaisen ratkaisun edut. Ei ole parempaa tapaa siirtää valaistusratkaisut nykyaikaan.

  Case Studyt