Optimoi toimistosi ja paranna tuottavuutta

Tuotenostot

Muunna toimistosi inspiroivaksi työpaikaksi

Luo toimiva ja tehokas toimistotila yhdistämällä inhimillinen lähestymistapa ja kehittynyt teknologia. Houkuttele parhaat osaajat ja pidä heidät tyytyväisinä käyttämällä kestäviä ratkaisuja, jotka vaikuttavat positiivisesti työntekijöidesi oloon, käyttäytymiseen ja suorituskykyyn. Voit myös varmistaa rakennuksesi IoT-yhteensopivuuden käyttämällä älyvalaisimiamme yhdessä Interact Office ‑ohjelmiston kanssa.

Optimoi toiminta

Säästä energiakuluissa jopa 80 % siirtymällä ledivalaistus- ja -ohjausjärjestelmiin

Hallitse käyttäjien muuttuvia tarpeita joustavalla ja päivitettävällä valaistuksella

Valitse laajasta valaisinvalikoimasta kuhunkin tilaan paras vaihtoehto

Lisää tehokkuutta

Rakenna silmää miellyttävä ja mieltä rauhoittava tila valaistusmalleilla ja räätälöidyillä valoresepteillä

Luo terveellinen ja innostava työtila luonnollisella valonjaolla

Paranna työntekijöiden tuottavuutta visuaalisesti miellyttävällä ja tehtävään sopivalla ledivalaistuksella

Paranna sitoutumista ja hyvinvointia

Paranna hyvinvointia hyödyntämällä luonnonvalon etuja

Houkuttele parhaat työntekijät ja pidä heidät tyytyväisinä tarjoamalla terveellinen työpaikka ja ihmiskeskeistä teknologiaa

Tue vuorokausirytmiä dynaamisella ja säädettävällä valkoisella valaistuksella, joka tarjoaa oikeaa valoa oikeaan aikaan

Tutustu mahdollisuuksiin

Näytä todellinen minäsi

The Edge -toimistorakennuksen julkisivu Amsterdamissa

Tutustu älyvalaistukseen

Tehosta työntekijöiden toimintaa ja ajankäyttöä ottamalla käyttöön Interact Office ‑ohjelmisto ja ‑järjestelmäarkkitehtuuri. Ohjelmiston avulla työntekijät löytävät helposti vapaan kokoushuoneen tai työtilan ja voivat säätää valaistuksen itselleen sopivaksi. Selvitä sitten tilojen käyttöanalyysien avulla, missä ja miten työntekijät mieluiten työskentelevät, jolloin voit löytää mahdollisuuksia energian- ja tilansäästöihin ja tehokkuuden parantamiseen. Luo ympäristöystävällinen ja älykäs toimisto asentamalla Philipsin älykäs ledivalaistus upotettuine IoT-tunnistimineen ja paranna rakennuksen tehokkuutta ja tilankäytön optimointia Interact Office ‑ohjelmiston ja sen tarjoamien analyysien avulla.

Työterveys ja työhyvinvointi

Meistä on tullut sisätilojen sukupolvi. Vietämme keskimäärin yli 90 % ajastamme sisätiloissa ja 36 % tästä ajasta työpaikalla. Tämä ei ole yksinomaan positiivinen suuntaus: mitä enemmän aikaa vietämme sisällä, sitä vähemmän saamme nauttia valon hyödyllisistä vaikutuksista. Luonnollinen päivänvalo ei siis pääse ravitsemaan elimistöämme riittävästi.

Haluatko tietää enemmän valon biologisista vaikutuksista? Olemme laatineet asiantuntijaraportin, josta saat tietoa valon visuaalisesta vaikutuksesta (näe hyvin), emotionaalisesta vaikutuksesta (voi hyvin) ja biologisesta vaikutuksesta (suoriudu hyvin).

Lisää työhyvinvointia melanooppisen valaistuksen avulla

Lisää työhyvinvointia melanooppisen valaistuksen avulla

Melanooppinen valo on biologisen valon osa, jolla on tärkeä rooli kehon sisäisen kellon synkronoinnissa. Asianmukaisesti suunniteltu melanooppimen valaistus tuo luonnollisen päivänvalon hyödyt sisätiloihin parantaen näkömukavuutta, hyvinvointia ja suorituskykyä. Lue lisää hyvinvoinnin lisäämisestä toimistossa melanooppisen valaistuksen avulla uudesta melanooppista valoa käsittelevästä esitteestämme.

Toimistosuunnittelu muuttuu nopeasti. Käytännölliset työtilat tekevät tilaa sitouttaville ja inspiroiville ympäristöille, joissa ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat etusijalla ja tuettuja. Tämä ei ainoastaan paranna kaikkien työpaikalla olevien mielialaa, unirytmiä ja suorituskykyä vaan myös houkuttelee osaajia ja auttaa pitämään kiinni arvokkaista työntekijöistä.

The Edge -toimistorakennuksen julkisivu Amsterdamissa

Valaistuksen merkitys WELL Building -sertifioinnissa

International WELL Building Institute (IWBI) julkaisi vuonna 2014 kansainvälisen WELL Building Standard ‑luokitusjärjestelmän, joka on suunniteltu parantamaan terveyttä ja hyvinvointia työpaikalla. Vuonna 2020 lanseerattiin versio 2, joka yhdistää kaikki aiemmat lisäykset yhdeksi kaikentyyppisiä projekteja koskevaksi WELL-standardiksi. WELL v2 ottaa huomioon uudet tutkimustulokset ja muuttuvat kansanterveysongelmat, ja se päivitetään neljännesvuosittain. WELL Building Certification ‑esitteestä saat lisätietoja siitä, miten voit saada korkeampien sertifiointitasojen edellyttämät pisteet.

Valaistuspalvelut

Valaistuspalveluiden hallinnasta vastaa Signify. Huolehdimme valaistuksestasi, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Lue lisää näistä palveluista yrityksemme sivustolta.

Elinkaaripalvelut

Tukemme auttaa sinua pitämään valaistusjärjestelmäsi toimintakunnossa entistä pidempään muun muassa estämällä ongelmat ennen niiden ilmenemistä ja tarjoamalla nopeaa etätukea.

Hallintopalvelut

Luomme yrityksesi tarpeiden mukaisia valaistusratkaisuja, jotka vastaavat keskeisiä suorituskykyindikaattoreita.

Ammattilaispalvelut

Pyrimme yhdistämään tavoitteesi tietoihimme, antamaan räätälöityä tukea alusta alkaen ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun tuottaaksemme lisäarvoa toiminnallesi.

Case studyt

Bosch

Tutustu siihen, miten Bosch luo tuottavan työympäristön ja säästää energiaa toimistovalaistuksen avulla.

Sonepar

Sonepar Connect Reimsissä, Ranskassa, valitsi Philipsin UV-C-desinfiointivalaisimet suojaamaan huoneidensa ilmaa bakteereilta ja viruksilta.

Philips UV-C Upper Air

Mašinoprojekt Kopring a.d., rakennusalan yritys Belgradista, Serbiasta, valitsi Philips UV-C Upper Airin neuvotteluhuoneen desinfiointia varten

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Lataukset