Valaistuspalvelut ovat muuttaneet Signifyhin

Valaistuspalvelut

Valaistuspalvelut ovat nyt käytettävissä Signifyssa

Nykyaikainen valaistustekniikka voi olla paljon muutakin kuin vain valaisemista. Signify kulkee kehityksen eturintamassa tarjoamalla innovatiivisia ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valaistuspalveluita, jotka parantavat valaistuksen laatua, pienentävät energiakuluja ja tehostavat yrityksen toimintaa.

Signify-palveluihin kuuluvat asiakkaan nykyisen valaistuksen arviointi, uuden valaistussuunnitelman luominen, helppo ja ongelmaton ylläpito, etätuki ja takuuvarmasti toimiva valaistus. Ryhdy kanssamme yhteistyöhön, niin teemme valaistuksesta yrityksesi menestyksen avaintekijän. Me huolehdimme valaistuksestasi, jotta voisit itse keskittyä liiketoimintaasi.

Signify Lighting Services

Signify kulkee kehityksen eturintamassa räätälöidyillä valaistuspalveluilla, jotka tarjoavat yrityksesi ansaitsemaa laadukasta valoa.

Ammattilaispalvelut

Räätälöidyt valaistusratkaisut

Halusitpa vaihtaa valaisimesi tai suunnitella järjestelmäsi kokonaan uudelleen, autamme sinua muuntamaan valaistuksesi vastaamaan sinun ja yrityksesi tarpeita.

Elinkaaripalvelut

Pidennä valaistusratkaisujesi käyttöikää

Valaistus on tärkeä osa liiketoimintaasi. Siksi tarjoamme räätälöityjä ylläpitosopimuksia, joiden avulla voit varmistaa, että valaistusjärjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Hallintopalvelut

Anna meidän huolehtia valaistuksestasi

Hoidamme kaiken suunnittelusta ja asennuksesta laitteiden käyttöön ja ylläpitoon. Voit keskittyä siihen, missä olet paras – liiketoimintaasi.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä paikalliseen henkilöstövastaavaasi, jos sinulla on kysymyksiä