Kerro myymäläsi tarina

Tuotenostot

Houkuttele, herätä kiinnostus ja myy enemmän

Valaistuksella on erittäin suuri vaikutus siihen, miten miellyttäväksi asiakkaat kokevat myymälässä asioinnin. Oikealla valaistuksella voit helposti uudistaa myymälän ilmeen ja muuttaa sitä haluamaksesi. Varmista pohjaratkaisun hyötykäyttö ja myytävien tuotteiden erottuminen edukseen. Houkuttele asiakkaita ja lisää myyntiä. Lisäksi voit varmistaa myymäläsi IoT-valmiuden käyttämällä yhdistettyjä valaisimiamme yhdessä Interact Retail -ohjelmiston kanssa. Näin saat valjastettua älytekniikan käyttöösi.

Paranna asiakaskokemusta

Suunnittele, luo, päivitä ja hallitse valaistustilanteita myymälässäsi

Erottaudu brändinä mukautetun valaistuksen avulla

Tehosta liiketoimintaa valolla, joka houkuttelee, lisää myyntiä ja saa asiakkaat palaamaan takaisin

Rakenna brändiäsi

Brändin tarina alkaa jo näyteikkunasta dynaamisella valaistustilanteella

Ohjaa asiakkaat tietyille myymälän alueille tai korosta erikoistarjouksia dynaamisen valaistuksen avulla

Varmista yhtenäinen ilme ja tuntuma valaistuksella, joka on räätälöity brändisi tarpeiden mukaiseksi

Optimoi toiminta

Varmista liikkeen suunniteltu avautuminen räätälöityjen toimitusketjuratkaisujen avulla

Pienennä kustannuksia energiatehokkaan LED-valaistuksen ja ohjausjärjestelmien avulla

Lyhennä katkokset minimiin yksinkertaisen asennuksen ja käyttöönoton ansiosta – maailmanlaajuisia tukipalveluita unohtamatta

Luo kokemuksia laadukkaalla valolla

Tiedämme, että tunteilla on suuri merkitys ostoksilla käytäessä, ja että ostokokemus vaikuttaa ostopäätökseen. Valon laatu on tekijä, jolla yrityksesi voi erottua kilpailijoista ja luoda brändiä vastaavan myymäläkokemuksen.

Valon laadukkuudella ei tarkoiteta vain sen parametreja ja ominaisuuksia. Käyttökohteeseen sopiva laadukas valo vaikuttaa ostajan kokemukseen ja tehostaa tilan sekä vaatemalliston ilmettä ja tuntumaa.

Upea valaistus on ennen kaikkea kokemuksen ja tunnelman luontia. Laadukasta valaistusta ei nähdä vaan se tunnetaan.

Laadukkaan valon edut pähkinänkuoressa

Laadukkaan valon edut pähkinänkuoressa

Erottaudu brändinä ja luo ainutlaatuinen kokemus

Luo ilmapiiri, joka yhdistää brändin identiteetin, liikkeen merkityksen ja ostajan persoonallisuuden saumattomaksi kokonaisuudeksi. Philipsin Fashion Proof Optics (FPO) lisää valaistukseen intensiteettiä ja kontrastia. Korosta malliston ilmettä, sitä ympäröivää tunnelmaa ja liikkeen identiteettiä.

Mallisto valokeilassa

Philipsin Fashion Proof Optics (FPO) -ratkaisu tekee vaatemalliston esittelystä näyttävää. Erittäin pienikokoisten kohdevalaismien ja erinomaisen häikäisysuodatuksen ansiosta ainutlaatuinen optiikka lisää valon intensiteettiä 30 % ja kaksinkertaistaa kontrastin, jotta liikkeesi kausivalikoima voi erottua edukseen.

Paranna vaatemalliston värintoistoa

Uskomme, kun näemme. Philipsin LED-valaistusvaihtoehdot pitävät huolen siitä, että vaatemalliston värit näyttävät kirkkailta. Korosta tekstiilien luonnollisia pintakuvioita ja varmista, että värit toistuvat luonnollisina ja kirkkaina. Tee vaikutus shoppailijoihin mukaansatempaavalla valon laatua korostavalla ostokokemuksella.

Houkuttele lisää asiakkaita

Erittäin kapean valokeilan ja korkean instensiteetin ansiosta voit luoda eläväisen ja houkuttelevan näyteikkunan. Liikkeesi näyttää kutsuvalta vuoden jokaisena päivänä.

Tutustu mahdollisuuksiin

Luo oma valaistusmaailmasi ja erottaudu brändilläsi

Myymäläsi on ainutlaatuinen. Sama pätee nyt myös valaistukseen

Räätälöity valaistus

Suurikokoiset koristeelliset riippuvalaisimet mukautuvat valaistusprojektisi tarpeisiin

Tyylikäs korostusvalo ja integroitu nivelmekanismi

Tutustu älyvalaistukseen

Tutustu älyvalaistukseen

Myymälävalaistusta on kaikkialla. Mutta entäpä jos se voisi tukea toiminnan tehostamista, parantaisi myymäläkokemusta ja keräisi dataa perusteellista myymäläanalyysia varten. Älykästä LED-valaistusta käyttävän Interact Retail -ohjelmiston ja yhdistetyn valaistuksen avulla tämä kaikki on mahdollista. Luo upeita ja joustavia myymälätiloja, ohjaile ostokäyttäymistä vyöhykkeiden ja valotasojen avulla ja lähetä asiakkaiden älypuhelimiin sijaintiin perustuvia tarjouksia myymäläsovelluksen avulla. Tällaista myymälää voi jo kutsua älykkääksi!

Valaistuspalvelut

Valaistuspalveluiden hallinnasta vastaa Signify. Huolehdimme valaistuksestasi, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Lue lisää näistä palveluista yrityksemme sivustolta.

Elinkaaripalvelut

Tukemme auttaa sinua pitämään valaistusjärjestelmäsi toimintakunnossa entistä pidempään muun muassa estämällä ongelmat ennen niiden ilmenemistä ja tarjoamalla nopeaa etätukea.

Hallintopalvelut

Luomme yrityksesi tarpeiden mukaisia valaistusratkaisuja, jotka vastaavat keskeisiä suorituskykyindikaattoreita.

Ammattilaispalvelut

Pyrimme yhdistämään tavoitteesi tietoihimme, antamaan räätälöityä tukea alusta alkaen ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun tuottaaksemme lisäarvoa toiminnallesi.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Lataukset