Tuotenostot

StyliD Evo

StyliD Evo on suorituskykyisten tuotteiden valikoima, joka tarjoaa joustavuutta valaistuksen päivittämiseen sekä uusiin asetteluihin ja näytteillepanoihin sopivien myymälätunnelmien luomiseen – ilman valaisimien vaihtamista.

Metronomis LED

Loihdi kaupunkiisi uudenlaista viehätystä edistyneellä LED-katuvalaistuksella

Digistreet

DigiStreetin SR-ratkaisu (System Ready) on suunniteltu älykkäitä kaupunkeja varten. Se paitsi valmistaa sinut digitaaliseen aikakauteen myös auttaa energian ja resurssien säästämisessä. Se sisältää suorituskykyisen Ledgine-optiikan ja mahdollistaa aiempaakin tehokkaamman ylläpidon Philips-huoltotunnisteen avulla.

Maxos fusion

Turvallisen ympäristön luominen on teollisten toimipaikkojen ensimmäinen prioriteetti. Nyt on mahdollista täyttää toimialan vaatimustenmukaisuus ja samalla maksimoida sijoituksen arvo Maxos fusionin avulla.

3D-tulostettu valaistus

Suunnittele vastuullinen ja kierrätysmateriaaleista 3D-tulostettu valaistus. Ratkaisu, joka säästää aikaa, energiaa ja vähentää jätteitä.

LED-valonauhat

Philipsin uudet LED-valonauhat valaisevat laadukkaasti ja sopivat erilaisiin käyttökohteisiin ja budjetteihin.

Perfectfit

Helpotamme työtäsi tarpeitasi täysin vastaavilla 3D-tulostetuilla valaisimilla.

Ledinaire – yksinkertaisesti upea LED

Ledinaire – nyt voit siirtyä LED-valaistukseen vaivattomasti ja ilman turhia kuluja

Philips MasterConnect LED -lamput

Älykkäät jälkiasennettavat LED-lamput antavat helpon ja saumattoman tavan päivittää vanha valaistusjärjestelmä ja hyödyntää kaikki yhdistetyn valaistuksen edut.

Vaihda LEDiin

Säästä energiakustannuksissa ja päivitä valaistuksesi vastaamaan EU:n standardeja Philipsin laadukkailla LED-vaihtoehdoilla!

led-valoputki

Ammattimaista LED-valaistusta Philips valaistusilta. Älykkäitä valaistusratkaisuja laatu, tehokkuus sekä kestävyys fokuksessa.

TrueForce LED -valaistus

Philips TrueForce LED -lamput kustannustehokas perinteisten purkauslamppujen korvaaja, jolla kaupunkien, julkisten tilojen ja teollisuuden valaistusjärjestelmät voidaan päivittää LED-tekniikkaan.

CoreLine

CoreLine on valikoima energiatehokkaita ja helposti asennettavia LED-valaisimia, jotka korvaavat perinteisen valaistuksen.

LED-lamput

Philipsin LED-lamput – laaja LED-lamppuvalikoima korvaa laadukkaalla valolla hehkulamput ja halogeenikohdelamput.

Philips Ultra Efficient -valaistus

Kiertotaloutta tukevat valaistustuotteet, -palvelut ja -järjestelmät auttavat saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet. Philips lighting -tuotteet voidaan tulostaa uudelleen, uudistaa, käyttää uudelleen tai kierrättää.

Interact Ready

Philips Interact Ready -lamput ja -valaisimet yhdessä intuitiivisen Interact Pro -sovelluksen kanssa mahdollistaen älykkään valaistuksen pienissä ja keskisuurissa yrityksissä

LED-uutiset

Sähkön hinnan noustessa LED-valonlähteet luovat merkittäviä säästömahdollisuuksia. Tutustu Philipsin uusiin LED-valaisimiin ja -lamppuihin.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttää lampuista, valaisimista tai järjestelmistämme?