Valaistuksella parempia työpaikkoja

Työntekijät. Yrityksesi on heistä riippuvainen. Valaistus voi innostaa heitä tekemään enemmän ja viihtymään työssään paremmin.

Älykäs valaistus tarkoittaa, että integroiduilla tunnistimilla varustetut 1. LED-valaisimet yhdistetään sovellusohjelmistoon, mikä avaa oven täysin uudenlaisten mahdollisuuksien maailmaan. Sitä käytetään jo monissa suurissa yrityksissä, mutta nyt myös pk-yritykset voivat hyötyä siitä ja jopa 200 valopisteestä.

Uusi Interact Pro -järjestelmä on kustannustehokas ja langaton ratkaisu pk-asiakkaasi älyvalaistustarpeisiin. Se sisältää kolme tasoa, joista kukin tarjoaa parhaan ratkaisun asiakkaasi nykyisiin tarpeisiin – ja koska se on täysin skaalautuva, se voidaan liiketoiminnan vaatimusten muuttuessa päivittää helposti älykkäästä valaistuksesta erittäin älykkääksi valaistukseksi.

Philips 2018 Interact Asentaja Käyttäjä Toimisto

Älykäs valaistus alkaa tästä – Interact Pro

Interact Pro -järjestelmä on helppo asentaa ilman erillisiä antenneja, radiolaatikoita tai ohjauskaapeleita. Ota järjestelmä käyttöön nopeasti helppokäyttöisellä Interact Pro -sovelluksella ja laajenna liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaallesi tehokasta asennuksen jälkeistä palvelua Interact Pro -hallintapaneelin tarjoamien arvokkaiden tietojen avulla.

Mitä ikinä tarvitset: Interact Ready

Aidot ammattilaiset löytävät etsimänsä tiedot nopeasti

Erilaisissa valaistusprojekteissa tarvitaan erilaisia valaistusratkaisuja ja hintatasoja. Philipsin LED-lamppujen ja -valaisimien valintatyökalu ja kokonaissäästölaskuri auttavat sinua löytämään LED-valaistuksen, joka sopii asiakkaidesi suunnitelmiin ja budjettiin. Tutustu tarkemmin!

Johtosotku vai yksinkertaisesti langaton?

Paikoillanne, valmiina, asennettu. Näin helppoa se on.

Superhidas vai supertähti?

1.Perinteisen valaistuksen päivittäminen suoraan ja vaivattomasti – ilman yhteensopivuusongelmia.

Ei missään vai kaikkialla?

Tarjoamme Interact Ready -lamppuja ja -valaisimia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimitpa missä tahansa, se toimii.

Jäätkö jälkeen vai katsotko tulevaisuuteen?

Kaikki Interact Ready -valaisimet toimivat saumattomasti yhdessä Interact Pro -ohjauspaneelin ja ‑sovelluksen kanssa.

Ryhdy valaistuksen asiantuntijaksi

Signify Lighting Academy on oppimisalusta, joka sisältää kaikki olennaiset koulutusresurssit. Useimmissa koulutuksissa on loppukoe, jonka läpäisemällä saat todistuksen. Tutustu uusimpiin koulutuksiimme, joiden avulla sinusta voi tulla sertifioitu älyvalaistusasentaja.

Kaupallinen koulutus

Tämä polku keskittyy erillisten ja yhdyskäytävää hyödyntävien versioiden ominaisuuksiin ja etuihin. Jos haluat siirtyä esineiden Internetin (IoT) pariin, ota yhteyttä Signify-myyntiedustajaasi saadaksesi pääsyn tämän version kohdennettuun koulutukseen.

Tekninen koulutus

Tässä koulutuksessa saat yksityiskohtaiset ohjeet sovelluksen käytön aloittamiseen ja opit ottamaan käyttöön erilaisia Foundation- ja Advanced-tason ominaisuuksia.

Etsi jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Etsi lähin jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Valmiina vai vaiheessa?

Todelliset ammattilaiset tehostavat liiketoimintaansa Philipsin yhdistetyllä valaistusjärjestelmällä, joka toimii yhdessä Interact Pro -ohjauspaneelin ja -sovelluksen kanssa