Vanhaa vai huipputekniikkaa

Tosi ammattilaiset valitsevat Philips CoreLinen jokaiseen projektiin, jossa valolla on merkitystä

Järkevät urakoitsijat eivät koskaan kieltäydy tilaisuudesta säästää aikaa ja rahaa. Philips CoreLine LED -valaisimet on suunniteltu juuri heille. Philips CoreLine tarjoaa nimittäin laajan valikoiman LED-valaistusratkaisuja, jotka minimoivat asennusajan ja maksimoivat energiansäästön.

Innovatiivinen

CoreLine-valaisimet ovat ensimmäisiä Interact Ready -LED-valaisimia, ja ne toimivat saumattomasti yhdessä Interact Pro -sovelluksen ja -ohjauspaneelin kanssa.

Easy-to-install

CoreLine LED -valaisinten tehokkaan suunnittelun ansiosta ne voidaan asentaa perinteisten valaisimien tilalle – uudelleenjohdotuksia tai uusia kattokytkentöjä ei käytännössä tarvita.

Laadukas

CoreLine-tuotteiden laadukas valo perustuu LED-tekniikkaan. Pitkän käyttöiän ansiosta löydät ratkaisun kaikkiin tarpeisiin ja voit tarjota aina parhaan valaistusratkaisun.

Tosiammattilaisen valinta – Philips CoreLine

Optimaalisesti suunniteltu valaistus voi parantaa rakennuksen ilmettä merkittävästi ja muuttaa sen paikaksi, jossa ihmiset työskentelevät ja asuvat mielellään. Ällistytä asiakkaasi Philips CoreLinella, jonka laajan tuotevalikoiman laadukkaat LED-valaisimet asettavat markkinoille kokonaan uudet standardit. Kun valaistuksella nimittäin on todella väliä, ei kannata ottaa riskejä.

Uusi Philips CoreLine Waterproof nopeuttaa asennustyötä

Uudella CoreLine Waterproof -valikoimalla voidaan korvata perinteiset 18–58 W:n loistelamppuja käyttävät vesitiiviit valaisimet. Uuden, erityisen vankan rakenteensa ansiosta asennusaika lyhenee pidempien liukuosien ja parannettujen lukkojen ansiosta, jotka helpottavat avaamista ja sulkemista. CoreLine waterproof sisältää integroidun langattoman yhteyden (Interact Ready).

Tämä valikoiman tuoteperheet

overview-content-image-connected-lighting

Menestystä varten suunniteltu älykäs valaistus

Älykäs valaistus tarkoittaa sitä, että LED-valaisimet ja niihin integroidut tunnistimet voidaan yhdistää valaistuksen ohjausjärjestelmään, mikä avaa valtavasti uusia mahdollisuuksia.

Philips tarjoaa laajan valikoiman Interact Ready -valaisimia ja lamppuja, jotka voidaaan yhdistää älykkääseen valaistuksen ohjausjärjestelmään. Ohjattavan valaistuksen ansiosta valaisimista ja lampuista on mahdollisuus ottaa kaikki irti asiakastarpeen mukaan. Kaikki komponentit, kuten langattomat tunnistimet ja seinäkytkimet, ovat yhteentoimivia ja päivitettäviä. Valaistuksen ohjaus on helppoa ja kätevää.

Caset ja työkalut

CoreLine esittelyssä

CoreLine esittelyssä

Näe CoreLine koko komeudessaan – katso 360°-esittely, jossa on esimerkkejä erilaisiin käyttökohteisiin asennetuista CoreLine-tuotteista.

Etsi jälleenmyyjä

Etsi lähin jälleenmyyjää tai yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä

Onko sinulla jotain kysyttävää? Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Liittyvät tuotteet

Ledinaire – yksinkertaisesti upea LED

Ledinaire – nyt voit siirtyä LED-valaistukseen vaivattomasti ja ilman turhia kuluja

Installer Hub

Kaikki asentajien kannalta olennaiset tiedot energiaa säästävistä CoreLine LED -valaisimista, jälkiasennettavista LED-lampuista ja LED-valoputkista sekä perinteisistä valaistusratkaisuista.