Lighting Academy on nyt Signify Lighting Academy

Lighting academy -kuva

Valaistuksen koulutusmateriaalit nyt Signifylta

Signify Lighting Academy tarjoaa monipuolista koulutusmateriaalia, jonka avulla voit oppia enemmän valaistuksesta. Rakennamme sillan uusimpien valaistusinnovaatioiden ja ammattilaisten tosielämässä tarvitsemien ratkaisujen välille. Koulutusmateriaalia löytyy kuukausittaisista webinaareista valaistustapahtumiin, ja materiaalista vastaavat maailmanluokan valaistusasiantuntijat ja -ammattilaiset. Itseopiskelu ei ole ollut koskaan helpompaa. Tulevaisuutesi on kirkkaampi päivä päivältä!

Lisätietoja Signify Lighting Academysta

Lue lisää, millä tavoin voit oppia lisää valaistusalasta Signify Lighting Academyssa. 

Valaistuswebinaarit

Tarjoamme kuukausittain mahdollisuuden kaikille kiinnostuneille ottaa osaa webinaareihimme, jotka käsittelevät valaistusalan innovaatioita, kuten UV-C-desinfiointia ja 3D-tulostamista.

The Science of Lighting

“The Science of Lighting” (Valaistuksen tiede) on kiinnostavaa luettavaa kaikille, jotka työskentelevät valaistukseen liittyvässä ammatissa. Se sisältää perustietoa valosta, valaistuksesta ja niiden luonteesta.

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme, jonka avulla pysyt ajan tasalla tulevista verkkoseminaareista, tapahtumista, uusista koulutusresursseista ja paljosta muustakin.

Kaikki viimeisimmät päivitykset tulevista tapahtumistamme, kilpailuistamme ja kuukausittaisista webinaareistamme ovat saatavilla sosiaalisessa mediassa.