Kunnon ammattilaiset, taattua laatua

Kun haluat, että asiat tehdään oikein, voit luottaa Philipsin LED-valaistustekniikkaan. Vastaamme kaikkiin asiakastarpeisiin LED-lamppujen, -valaisimien ja ohjausjärjestelmien laajan tuotevalikoiman avulla.

LED-tekniikat muuttuvat nopeasti ja luovat paljon uusia mahdollisuuksia. Valaistuksen luottobrändinä ymmärrämme haasteesi ja autamme yritystäsi.

Et ole harrastelija, vaan todellinen ammattilainen, jonka osaamiseen muut voivat luottaa. Hoidat työsi nopeasti ja tehokkaasti aina suunnittelusta toteutukseen. Todelliset ammattilaiset luottavat Philipsin valaistustuotteisiin.

woverview-content-image-connected-lighting

Menestystä varten suunniteltu älykäs valaistus

Älykäs valaistus tarkoittaa sitä, että LED-valaisimet ja niihin integroidut tunnistimet ovat yhteydessä ohjelmistoon, mikä avaa valtavasti uusia mahdollisuuksia.

Philips tarjoaa laajan valikoiman Interact Ready -valaisimia ja lamppuja, jotka voidaaan yhdistää älykkääseen valaistuksen ohjausjärjestelmään. Ohjattavan valaistuksen ansiosta valaisimista ja lampuista on mahdollisuus ottaa kaikki irti asiakastarpeen mukaan. Kaikki komponentit, kuten langattomat tunnistimet ja seinäkytkimet, ovat yhteentoimivia ja päivitettäviä. Valaistuksen ohjaus on helppoa ja kätevää.

Ryhdy valaistuksen asiantuntijaksi

Signify Lighting Academy on oppimisalusta, joka sisältää kaikki olennaiset koulutusresurssit. Useimmissa koulutuksissa on loppukoe, jonka läpäisemällä saat todistuksen. Tutustu uusimpiin koulutuksiimme, joiden avulla sinusta voi tulla sertifioitu älyvalaistusasentaja.

Kaupallinen koulutus

Tämä polku keskittyy erillisten ja yhdyskäytävää hyödyntävien versioiden ominaisuuksiin ja etuihin. Jos haluat siirtyä esineiden Internetin (IoT) pariin, ota yhteyttä Signify-myyntiedustajaasi saadaksesi pääsyn tämän version kohdennettuun koulutukseen.

Tekninen koulutus

Tässä koulutuksessa saat yksityiskohtaiset ohjeet sovelluksen käytön aloittamiseen ja opit ottamaan käyttöön erilaisia Foundation- ja Advanced-tason ominaisuuksia.

Aidot ammattilaiset löytävät etsimänsä tiedot nopeasti

Erilaisissa valaistusprojekteissa tarvitaan erilaisia valaistusratkaisuja ja hintatasoja. Philipsin LED-lamppujen ja -valaisimien valintatyökalu ja kokonaissäästölaskuri auttavat sinua löytämään LED-valaistuksen, joka sopii asiakkaidesi suunnitelmiin ja budjettiin. Tutustu tarkemmin!

Etsi jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Etsi lähin jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

LED-valaistustuotteet

Tavoitteemme on helpottaa yrityksesi toimintaa. Tarjoammekin täyden valikoiman LED-lamppuja ja -valaisimia – lisäksi tuemme yritystäsi helppokäyttöisten latausten, työkalujen ja asennusohjeiden avulla.

Asennukset

Onko sinulla asentamiseen liittyviä kysymyksiä? Katso CoreLine-valaisimien ja LED-valoputkien asennusvideot.