Kohenna kaupunkitiloja ainutlaatuisilla, visuaalisilla tehosteilla

Tuotenostomme

Kehitä yhteisön tiloja

Puistot, aukiot, rannat, jalkakäytävät ja muut ulkoalueet ovat kaupunkilaisille tärkeitä kokoontumispaikkoja. Oikeanlainen valaistus korostaa niiden parhaita puolia. LED-valaistuksella voidaan luoda vieraanvarainen, hauska ja innoittava tunnelma, jonka ansiosta julkiset tilat tuntuvat turvallisemmilta ja viihtyisämmiltä. Philipsin innovatiivisten valaistusratkaisujen avulla on helppo luoda kaupunkiin ulkotiloja, jotka piristävät turismia ja taloudellista kehitystä sekä säästävät samalla energiaa ja vähentävät ympäristövaikutuksia. Lisäksi voit varmistaa tilojesi IoT-yhteensopivuuden käyttämällä älyvalaisimia ja tehokasta älytekniikkaa Interact Landmarkin avulla.

Pienennä kustannuksia

Voit jopa puolittaa kustannukset energiatehokkaalla ja ajastetulla LED-valaistuksella

Vähennä ylläpitokustannuksia Service Tag -huoltotunnisteella,
joka on yksilöllinen, viallisten valaisimien nopean havaitsemisen mahdollistava QR-koodi.

Luo upeita, joustavia valoefektejä estävästi ja kustannustehokkaasti

Innosta kaupunkilaisia

Ohjaa kaupunkilaisia visuaalisella opastusvalaistuksella


Paranna turvallisuutta ja viihtyvyyttä
 eläväisillä ja hyvin valaistuilla kaupunkiympäristöillä

Herätä julkiset alueet eloon dynaamisilla valaistusasennuksilla, valoesityksillä ja erikoistapahtumilla

Monipuolinen malli

Paranna erilaisten kaupunkiympäristöjen viihtyvyyttä klassisilla ominaisuuksilla ja ajattomalla valaistussuunnittelulla

Pidä yötaivas pimeänä ja suojele lepakoita erityisillä valoresepteillä
 

Sopii sekä saneerausprojekteihin että uusiin asennuksiin

ck diverge

Tutustu dynaamiseen valaistukseen

Luo innostavia visuaalisia kokemuksia puistoihin ja aukioille yhdistämällä Philipsin valaisimet Color Kineticsin dynaamiseen ja värikkääseen arkkitehtoniseen valaistukseen.

interact landmark -pikkukuva

Tutustu älyvalaistukseen

Interact Landmark on älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä, joka tarjoaa IoT:n edut siltojen, muistomerkkien ja julkisivujen arkkitehtoniseen valaistukseen. Valaistusasetuksia on helppo valvoa ja hallita niin, että turvaat investointisi, käynnistät valoesityksiä kaupunkilaisten iloksi mistä tahansa sekä valvot, mittaat ja analysoit vaikutusta kävijöihin.

interact city

Tutustu kaupunkien älykkäisiin valaistuksen ohjausjärjestelmiin

Miten tehdä kaupungista älykkäämpi ja viihtyisämpi? Interact City -ohjelmisto muodostaa yhdessä älykkään LED-valaistuksemme kanssa toimivan infrastruktuurin kaupungin palvelujen parantamiseen. Paranna kaupunkilaisten turvallisuutta, ehosta julkisia tiloja, aktivoi kaupunkilaiset toimimaan ja kannusta heitä tuntemaan ylpeyttä omasta kaupungistaan. Interact City myös pienentää energiakustannuksia ja tehostaa toimintaa, joten voit investoida säästöt uusiin älykaupunkiprojekteihin.

Valaistuspalvelut

Valaistuspalveluiden hallinnasta vastaa Signify. Huolehdimme valaistuksestasi, jotta voit keskittyä liiketoimintaasi. Lue lisää näistä palveluista yrityksemme sivustolta.

Elinkaaripalvelut

Tukemme auttaa sinua pitämään valaistusjärjestelmäsi toimintakunnossa entistä pidempään muun muassa estämällä ongelmat ennen niiden ilmenemistä ja tarjoamalla nopeaa etätukea.

Hallintopalvelut

Luomme yrityksesi tarpeiden mukaisia valaistusratkaisuja, jotka vastaavat keskeisiä suorituskykyindikaattoreita.

Ammattilaispalvelut

Pyrimme yhdistämään tavoitteesi tietoihimme, antamaan räätälöityä tukea alusta alkaen ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun tuottaaksemme lisäarvoa toiminnallesi.

Case studyt

Nieuwkoopin julkinen valaistus

Autoimme Nieuwkoopia varmistamaan, ettei keinovalaistus häiritse alueen lepakkokantaa ja muita eläimiä, asentamalla katuvaloja, joilla on erityisesti suunniteltu väri ja aallonpituus.

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.