Maxos fusion – Kiskojen uusi standardi

Mukautuva LED-kiskojärjestelmä, jossa kohtaavat laatu, suorituskyky ja joustavuus

Asettelun ja uudelleenasettelun vapaus

Maxos-fuusiokisko on taipuisa ja tulevaisuudenkestävä runko, joka toimii järjestelmän perustana. Kiskon vapaa sijoitettavuus helpottaa komponenttien päivittämistä/lisäämistä/vaihtamista, mikä pidentää rungon käyttöikää.

Tehokas ja pitkäikäinen

Erittäin tehokkaiden vaihtoehtojen (jopa 185lm/W) ja valovirran pitkän säilymisen (100 000 tuntia @L80) ansiosta suunnittelijat voivat luoda optimoituja ja räätälöityjä ratkaisuja. Kokonaiskustannuksetkin pysyvät kurissa.

Korkea valon laatu, erinomainen tasaisuus ja väriyhtenäisyys

Maxos fusion -kisko tarjoaa useita valovirta-/valokeila-asetuksia ja värivaihtoehtoja sekä valikoiman erityisiä tuotteita. OptiSuit-linssit tarjoavat vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja näkyvästi ylivertaisen valon laadun.

Sopii monenlaisiin käyttökohteisiin

Ihanteellinen valinta monenlaisiin käyttökohteisiin ja valaistustarpeisiin – supermarketeista ja hypermarketeista tuotantolaitoksiin, jakelukeskuksiin ja varastoihin.

Valmis yhdistettäväksi

Erillisten tunnistinyksiköiden avulla voit saada täyden hyödyn Interact-järjestelmän ominaisuuksista, joten asiakkaat voivat tehdään dataan pohjautuvia päätöksiä vähittäiskaupassa ja teollisissa käyttökohteissa.

Ratkaisu kaikille

Maxos fusion -kiskoon voidaan liittää jopa 13 kaapelia, joten se mahdollistaa monenlaiset sähköpiiriiratkaisut – esimerkiksi projektin tarpeita vastaavan turvavalaistuksen.

Vähittäiskaupan ja teollisuuden kiskojärjestelmä

Vähittäismyymälät

Maxos fusionin avulla voit säästää energiaa ja edistää kestävää kehitystä. Lisäksi sen avulla on mahdollista suunnitella myymäläkonsepteja ja mukauttaa tunnelmaa. Käytä Maxos fusion -kiskojärjestelmää joustavana ja tehokkaana perusrakenteena, joka mahdollistaa päivitysten tekemisen myymälän uuden pohjapiirroksen tai viimeisimpien trendien mukaan. Kiskon ja erilaisten valaisimien – esimerkiksi spotit ja epälineaariset – yhdistelmän ansiosta voit päivittää myymälän uutta konseptia vastaavaksi tehokkaasti ja vaivattomasti.

Teollisuus

Turvallisen ympäristön luominen on teollisten toimipaikkojen ensimmäinen prioriteetti. Nyt on mahdollista täyttää toimialan vaatimustenmukaisuus ja samalla maksimoida sijoituksen arvo Maxos fusionin avulla. Maxos fusion on erittäin suorituskykyinen valaistusratkaisu, joka säästää energiaa ja ylläpitokustannuksia tuntuvasti läpi pitkän ja luotettavan käyttöajan.

Maxos Fusion -paneeli

OptiSuit: Optiikkaratkaisu erinomaiseen valaistukseen vähittäiskaupassa ja teollisuudessa

OptiSuit on optiikkasarja, jota voi käyttää sähköpaneelivalaisimissa. Ainutlaatuinen design tarjoaa vähittäiskaupan ja teollisuuden käyttökohteissa juuri oikean valon ja juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Tämä on tärkeää, koska vähittäiskaupalla ja teollisuudella on hyvin erilaiset tarpeet. Keskeistä on kuitenkin se, että valo tuotetaan huippulaatuisena ja tasaisena, jotta missä tahansa käyttökohteessa syntyy yhdenmukainen vaikutelma.

Täydellinen OptiSuit-valokeilavalikoima myymälävalaistusta varten

Optiikkaratkaisu

Täydellinen OptiSuit-valokeilavalikoima teollisuuden valaistuskohteita varten

optisuit teollisuus

Maxos fusion on suunniteltu kiertotaloutta varten

5 tärkeää etua asiakkaille ja planeetalle

Entä jos muokkaamme valaisimet muuttuvia tarpeitasi vastaaviksi (huolto, korjaukset, päivitykset, varaosat) nimellisen käyttöiän alusta loppuun – samalla, kun itse vain nautit parhaasta mahdollisesta valaistuskokemuksesta?

Valaistussuunnittelijaetu

Asennuksen esittely

Maxos fusion on monipuolinen kiskoperhe, joka tarjoaa ratkaisuja erilaisiin käyttökohteisiin. Perusteiltaan se koostuu Maxos fusion -kiskosta, joka on infrastruktuurin perusrakenne, ja Maxos fusion -paneeleista, jotka voi kiinnittää joustavasti perusrakenteen haluttuun kohtaan. Lisäksi mukaan kuuluu runsaasti kiinnitystarvikkeita erilaisia tarpeita varten. Maxos fusion -järjestelmän asentaminen sujuu yksinkertaisesti muutamassa vaiheessa, joten käyttäjä pääsee nauttimaan laadukkaasta Maxos fusionin valaistuksesta nopeasti. Katso lisätietoja asennusvideosta. Lisäksi olemme kehittäneet erillisen määritystyökalun, jonka avulla voit muuntaa valaistusratkaisusi Maxos fusion -muotoon muutaman yksinkertaisen vaiheen avulla. Saat lisätietoja napsauttamalla määrityslinkkiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Lataukset