Täyttää erikoisvalaistustarpeesi

Erikoisvalaistus

Valo voi tehdä ison muutoksen maailmaasi. Siksi kehitämme jatkuvasti tuotteita, jotka auttavat sinua työskentelemään ja elämään paremmin.

Innovatiiviset erikoisvalaistusjärjestelmämme voivat tuoda helpotusta arkeesi monin tavoin, joista kaikkia et ehkä olisi uskonut mahdollisiksi.

Erikoisvalaistusvalikoimamme sisältää kolmelle erityissegmentille suunniteltuja lamppuja: viihde, UV-puhdistus sekä terveydenhoito ja teollisuus. Jokainen lamppu on kehitetty läheisessä yhteistyössä OEM-kumppanien kanssa vastaamaan tarpeisiisi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Viihde

Valmistaudu tekemään vaikutus katsojiin. Huippuluokan valaistuksemme on suunniteltu vastaamaan modernin viihteen korkeisiin vaatimuksiin. Tämä tarkoittaa, että esiintyjät näyttävät paremmilta, valaistussuunnittelijat voivat tuottaa upeita tehosteita ja asentajat voivat tehdä työnsä nopeasti ja helposti. Lisäksi lamppujemme erittäin pitkä polttoikä tarkoittaa, että ne tuottavat halutun valaistusvaikutuksen esiripun laskeutumiseen saakka.

Joitakin suosituimmista viihdealan innovaatioistamme:

  • MSR Gold: kullatut kannat mahdollistavat korkeammat lämpötilat
  • MSD ja MSR Platinum: voimakas valokeila ja erittäin kapea keila
  • MSR Gold FastFit: innovatiivinen kanta, joka mahdollistaa lampun nopean vaihdon
  • MSR Gold MINiFastFit: pienemmät lamput sopivat pienempiin valaisimiin

Lisää joitakin näistä huipputeknisistä valaisimista ohjelmistoosi ja anna yleisöllesi ikimuistoinen ilta.

UV-C-desinfiointi

Yleisiä infektioita aiheuttavat bakteerit ja virukset voivat elää vedessä, ilmassa ja pinnoilla pitkään jopa normaalin puhdistuksen jälkeen. Philipsin UV-C-lamppujärjestelmät pystyvät neutraloimaan nämä haitalliset mikro-organismit.

UV-C-lamppumme desinfioivat pinnat ja esineet monenlaisissa olosuhteissa, esimerkiksi sairaaloissa, kouluissa, toimistoissa, tehtaissa, myymälöissä, elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä lentokoneissa, busseissa, junissa ja muissa liikennevälineissä.

Philipsin UV-C-lamppuja käytetään myös huoneilman desinfiointiin ja LVI-järjestelmien puhtaina pitämiseen. Ne toimivat liikkuvaa ilmaa desinfioivissa kattojärjestelmissä, avoimissa UV-C-järjestelmissä, roboteissa, jotka desinfioivat tiloja öisin tai aikoina, jolloin huoneita ei käytetä, sekä ilmastointijärjestelmissä.

Philipsin UV-C-lamppuja voidaan käyttää myös juoma- ja jätevesien käsittelyssä asuin-, teollisuus- ja kunnallissovelluksissa. Niitä voidaan käyttää myös uima-altaiden, porealtaiden ja kalalammikoiden veden desinfiointiin.

Puhdistus fotokatalyyttisen hapetuksen avulla (PCO)

Fotokatalyyttinen hapetus on prosessi, jossa orgaanisia aineita tuhotaan hapettamalla. Tekniikka soveltuu pienien pitoisuuksien (ppb-taso) poistamiseen vedestä, ilmasta ja pinnoilta.

Hyönteistorjunta

Kärpäset sekä muut hyönteiset ja tuholaiset muodostavat suuren uhan elintarvike- ja juomateollisuudelle. Yksi tehokkaimmista tavoista ongelman poistamiseen on houkutella ne elektroniseen hyönteistorjuntajärjestelmään. Tällaisen järjestelmän houkutus perustuu kuitenkin sen sisällä oleviin lamppuihin, ja on tärkeää ymmärtää, että kaikki lamput eivät ole samanlaisia.

Erilaisia UV-B-käyttökohteita

Philips tarjoaa erittäin luotettavia TL(T12)-, PL-S- ja PL-L-UV-B-lamppuja lyhyillä ja pitkillä aaltopituuksilla erilaisiin sovelluksiin, kuten valohoitoon, maatalouteen ja hyvinvointipalveluihin.

Tiede ja teollisuus

Yli 120 vuoden kokemuksemme johtavana valaistusalan yrityksenä on tuonut meille vertaansa vailla olevan asiantuntemuksen tieteen ja teollisuuden sovelluksissa käytettävistä erikoislampuista. Esimerkiksi erittäin laaja halogeenilamppuvalikoimamme vääristymätön kvartsikupu, tarkka hehkulankojen sijoittelu ja erinomainen värintoistoindeksi (100) tekevät niistä täydellisen valinnan tehtävän kannalta kriittisiin järjestelmiin. Sisäisellä heijastimella varustetut Flexo Print TL /R ‑lamppumme puolestaan tuottavat ihanteellisen UVA-spektrin optimaalista fleksopainatuksen kovetusta varten.

Olemme vuosien varrella havainneet, että ammattimaiset loppukäyttäjät haluavat lamppuja, joiden suorituskykyyn he voivat luottaa ja jotka tarjoavat hyvän vastineen rahalle. Tarjoamme juuri tätä – voit siis antaa asiakkaillesi juuri sen, mitä he tarvitsevat. Lue lisää tuotteistamme ja niiden teknisistä tiedoista seuraavilta sivuilta.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä

Saat lisätietoja Special Lighting -lampuista lähimmästä myyntitoimistosta.