Työkalut ja ohjeet

Työkalut

Tukea valaistusprojekteihin

Philipsillä on laaja valikoima työkaluja, jotka voivat auttaa kaikissa valaistusprojekteissasi. Oli kyseessä sitten yksittäisen talon valaistus, laajamittainen teollisuusvalaistus tai jotain siltä väliltä, meillä on tarpeitasi vastaava työkalu.

Valaistuksen mallinnusohjelmilla, kuten DIALux-, Relux- ja Autodesk 3ds MAX ‑ohjelmalaajennuksillamme, voit suunnitella juuri oikean valaistuksen. Voit myös valita jonkin mobiilisovelluksistamme, jotka on suunniteltu antamaan sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot silloinkin, kun et ole tietokoneen ääressä. Verkossa oleva tuoteluettelomme sisältää tiedot koko Philips-valikoimasta, joten voit olla varma siitä, että löydät tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Valaistuksen mallinnusohjelmat

DIALux-, Relux- ja 3ds Max -laajennukset

Lataa tästä uusimmat valaistusohjelmistolaajennukset DIALux-, Relux- ja 3ds Max -suunnitteluohjelmiin ja helpota projektiisi sopivan valaisimen löytämistä.

Revit-kirjasto

Pyrimme Philipsillä tukemaan sinua kaikin tavoin. Tarjoamamme Revit-tiedostot on kehitetty joustavuutta ajatellen. Olemme tehneet malleistamme skaalattavia ja lisänneet tarvittavat ominaisuudet, jotta malli voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan.

Ulkovalaisinten dwg-tiedostot 3D-mallintamiseen

Lataa tästä ulkovalaisinvalikoimamme uusimmat 3D dwg -tiedostot. Voit ladata nämä tiedostot helposti 3D-mallinnusohjelmaan ja luoda realistisia visualisointeja kaupunkimaisemista projektiasi varten.

Mobiilisovellukset

Hue-kuluttajavalaistus
Huoltotunnistesovellus

Mini300 LED -PC-sovellus

Päivänvaloanturiin yhdistetty liiketunnistin mahdollistaa lisää energiansäästöjä. Mini300 LED ‑PC-sovelluksemme antaa käyttäjille hallintamahdollisuuden, jollaista ei yksinkertaisesti ole muissa valaisimissa.

Hue-kuluttajavalaistus
Huoltotunnistesovellus

Huoltotunniste

Ledien käyttö ulkovalaistuksessa on kasvava trendi, sillä LED-tekniikka mahdollistaa erittäin hyvän valon laadun ja energiatehokkuuden. Huonona puolena on se, että ledivalaisimien huolto on monimutkaisempaa kuin perinteisten valaisimien huolto, sillä se edellyttää erilaista osaamista ja erilaisia prosesseja. Tarve nopealle vianetsinnälle ja ‑korjaukselle on kuitenkin turvallisuus- ja tehokkuussyistä suuri.

Jotta kaikki yksittäiset tuotteet voidaan tunnistaa, kaikkiin uuden sukupolven Philips-valaisimiin sekä niiden pylväisiin ja pakkauksiin kiinnitetään huoltotunniste, joka toimii yksilöivänä QR-pohjaisena tunnistusmenetelmän. 

Lataa Philips Service tag ‑huoltotunnistesovellus ja saa käyttöösi kaikki tarvitsemasi tiedot ja palvelut.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä.

Osta täältä

Ota selvää jakelukumppaneistasi alueellasi.