Esineiden ja laitteiden UV-C-desinfiointi

UV-C-kotelot sopivat ihanteellisesti (jaettujen) esineiden ja laitteiden välittömään desinfiointiin, sillä ne tuhoavat suurimman osan viruksista muutamassa minuutissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa yhteiskäytössä olevien tuotteiden, kuten kuulokkeiden sekä kannettavien skannerien ja laitteiden, sekä jopa palautettujen vaatteiden desinfiointi myymälöissä. Valikoimassamme on erikokoisia UV-C-kammioita pienille ja suurille tuotteille.

Philips-UVC-kotelo GCGM-byd
UV-C-valolla toimiva Philips BioShift -desinfiointikotelo

UV-C-valolla toimiva Philips BioShift -desinfiointikotelo

Saatavilla vuoden 2020 loppupuolella

Philips BioShift UV-C -desinfiointikotelo on tarkoitettu esineiden ja (jaettujen) laitteiden kemikaalittomaan desinfiointiin. Puolueeton tieteellinen tutkimuslaitos TNO on validoinut sen mekaanisen turvallisuuden ja bakteereja tappavan tehokkuuden. Kotelon on osoitettu tuhoavan 99,9999 % COVID-19-tautia aiheuttavasta SARS-COV-2-viruksesta yhdessä minuutissa. BioShift-kotelosta on saatavana kaksi versiota: suuri (K 600 mm x P 585 mm x L 750 mm) ja erittäin suuri (K 1 828 mm x P 1 180 mm x L 762 mm).

Philips UV-C disinfection chamber -desinfiointikaappi

Philips UV-C disinfection chamber -desinfiointikaappi

Saatavilla nyt Aasiassa

Tätä UV-C-desinfiointikoteloa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettujen esineiden desinfiointiin. Kotelo on saatavana kolmena eri versiona – pieni (77 litraa), keskikokoinen (110 litraa) ja suuri (323 litraa) – ja sitä voidaan käyttää esineiden ja (jaettujen) laitteiden desinfiointiin apteekeissa, kaupoissa, kouluissa, yliopistoissa, toimistoissa, postihuoneissa, vastaanottoalueilla, pankeissa, kampaamoissa, kylpylöissä, ravintoloissa ja teollisuuskeittiöissä.  

Etsi lähin jakelija, yhteistyökumppani tai asentaja, joka on erikoistunut Philipsin UV-C-desinfiointivalaistukseen

Varoitus

UV-C-lamput aiheuttavat vain minimaalisen riskin, kun niitä käyttävät osaavat ammattilaiset. Heidän on suojattava silmänsä ja ihonsa valovaurioiden sekä silmien ja ihon vakavien vammojen välttämiseksi. Suosittelemme asiakkaita olemaan varovaisia valitessaan laitteita ja etsimään todisteita kolmannen osapuolen testauksista sekä laitemateriaalien ja sähkökomponenttien sertifioinneista tunnetuilta organisaatioilta. Tällaisia ovat muun muassa NSF, UL, CSA ja DVGW-OVGW tai muut kansainväliset vaatimukset soveltuvin osin.

UV-C-lamppujamme ei ole tällä hetkellä sertifioitu tai hyväksytty lääkinnällisiksi laitteiksi missään maailman maassa eikä niitä tule käyttää lääkinnällisiin tarkoituksiin. Runsaalle UV-C-säteilylle altistuvat kasvit ja/tai materiaalit voivat vahingoittua ja/tai värjäytyä.