DigiStreet

Tievalaistuksen uusia innovaatioita

Tie- ja katuvalaistus ovat siirtymässä digiaikaan

Nopean kaupungistumisen sekä suurten yhteiskunnallisten ja teknologisten muutosten aikakaudella kaupunkien viranomaisilla on monimutkainen haaste edessään – miten luoda turvallisia, viehättäviä ja kestävää kehitystä edustavia kaupunkiympäristöjä, kun budjetit ja resurssit ovat hyvin rajallisia? Kuntien ja kaupunkien on saatava valaistusinfrastruktuuristaan paras mahdollinen lisäarvo. Aiemmin vain kiinnostavilta vaikuttaneet hankinnat on nyt pakko tehdä.

Ulkovalaistuksen muuttuessa digitaaliseksi LED-valolähteet, valaisimet, valaistuksen ohjaus, tunnistimet ja ohjelmistot yhdistyvät integroiduiksi, älykkäiksi ratkaisuiksi, jotka sopeutuvat kaupunkielämän sykkeeseen. LED-valaisinteknologian valjastamalla kaupunkien viranomaiset voivat paitsi säästää energiaa ja ylläpitokustannuksia myös saavuttaa suurempia tavoitteita, kuten eloisan ja viihtyisän kaupunkiympäristön asukkaille.

Suurenna kuvaa klikkaamalla

Tutustu DigiStreetiin

DigiStreet on ensimmäinen teiden ja katujen valaisinperhe, jonka avulla voi säästää energiaa ja resursseja, optimoida ylläpidon tehokkuuden ja valmistautua digitaaliseen aikaan. Yksinomaan teille ja kaduille suunniteltu valaisinperhe on ihanteellinen valinta kaupungeille, jotka aikovat siirtyä pitkäkestoiseen ja tehokkaaseen LED-valaistukseen. DigiStreet-valaisimia on saatavana erityyppisinä ja erilaisella optiikalla varustettuina ja niiden ominaisuuksia voi soveltaa monin tavoin. Ne sopivat julkisten tilojen valaistukseen ihanteellisesti.

Miksi DigiStreet on optimaalinen valinta

Gamma completa stradale e stradale, resa possibile da ottiche ottimizzate LEDGINE ad alte prestazioni

Huollettavissa, helppo ylläpitää Philips Service tag -huoltotunnisteen ansiosta

System ready, suunniteltu älykkäille kaupungeille

System ready -arkkitehtuurit

Digitaalinen vallankumous ja esineiden internet (IoT) avaavat kaupungeille hienoja mahdollisuuksia hyötyä liitettävyyden tulevista innovaatioista. Teknologia kehittyy kuitenkin niin nopeasti, että voi olla vaikea päättää, milloin kannattaa hypätä mukaan. Järjestelmävalmiuteen perustuva arkkitehtuuri luo tulevaisuudenkestävän perustan. Sen pohjalle voi rakentaa, kun kaupunki on valmis liittymään teknologian kehityskulkuun. Se on suunniteltu toimimaan tunnustettujen, energiatehokkaiden, erityyppisiä tietoja keräävien ja tulevaisuudenkestävien ohjaimien ja anturien kanssa. Joten tunnistimien tarjoamat edut voidaan hyödyntää myöhemmin – silloin, kun se kunnalle tai kaupungille parhaiten sopii.

digistreet

Tule mukaan DigiStreetiin

DigiStreet on ensimmäinen System ready -valaisinperhe. Jokaisessa valaisimessa on ylä- ja alaosan yleisliitin, joten siihen voidaan liittää uusia ohjauksia tai tunnistimia helposti. Valaisimet voidaan asentaa ensiksi ja ohjaukset ja tunnistimet voidaan liittää myöhemmin – helposti ja vaivattomasti

Philipsin System ready -valaisimet käyttävät viimeisimpiä arkkitehtuureja ja komponentteja. Koska ne ovat SR-sertifioituja, ne ovat yhteensopivia kaikkien SR-ohjelmassa julkaistujen komponenttien kanssa. Niissä on myös toimialalla standardisoidut liittimet (Zhaga SR -liitin ja ANSI 7-nastainen NEMA-liitäntä) Sen vuoksi voidaan hyödyntää aina uusimmat innovaatiot, joiden avulla saadaan yhä enemmän irti valaistusinfrastruktuurista. 

digistreet

Hyödynnä älykäs valaistuksen ohjaus jo tänään!

System ready -valaisimet ovat tulevaisuuteen valmiita, mutta voit hyötyä Interactin kaltaisesta kokonaisvaltaisesta valaistuksen ohjausjärjestelmästä jo nyt. Interact on kokonaisvaltainen katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä, joka valvoo, mittaa ja hallinnoi DigiStreetin kaltaisia yhdistettyjä valaisimia verkkopohjaisten sovellusten avulla. Järjestelmä tekee valaistusinfrastruktuurin analysoinnista, suunnittelusta ja ylläpidosta helppoa. Tiedot voi visualisoida monipuolisesti, ja intuitiivisia hallintatyökaluja voi käyttää etänä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Käytä tätä lomaketta kaupunkivalaistusjärjestelmiä koskevia kysymyksiä varten