LED-lamppu kaikkiin käyttökohteisiin

Täydellisen tunnelman luominen erilaisiin tiloihin ja tilaisuuksia varten ei ole koskaan ollut helpompaa. Philipsin valaistus lanseeraa valikoiman koristeellisia LED-lamppuja, joissa yhdistyvät erittäin tyylikäs ulkonäkö ja helppokäyttöisyys. Nämä lamput luovat upean tunnelman mihin tahansa sisätilaan. Philips DimTone -lamput voi himmentää perinteisten lamppujen kaltaisiin lämpimiin sävyihin – näin on mahdollista vaihtaa funktionaalisesta valaistuksesta kutsuvaan ja viihtyisään tunnelmavalaistukseen.

Tyylikäs muotoilu.

Philipsin koristeelliset LED-lamput tarjoavat tyylikkäitä ratkaisuja kaikkiin makuihin. Industrial chicistä modernin tyylikkääseen – täydellisen tunnelman luominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Valon laatu

Täydellinen värintoistoindeksi, erinomainen lamppujen väriyhtenäisyys ja tasainen himmennys varmistavat poikkeuksellisen mukavan katselukokemuksen kaikissa ympäristöissä. 

Monipuolinen portfolio

Hotelleista ja ravintoloista vähittäismyymälöihin ja kokoustiloihin – Philipsin koristeellisten LED-lamppujen laaja valikoima tarjoaa valaistusratkaisun jokaiseen tyyliin ja tilaisuuteen.

Luo koristeellisilla LED-lampuilla täydellinen tunnelma kaikkiin tilaisuuksiin ja mihin tahansa tilaan.

Ensimmäinen A-luokan LED-lamppumme

Ensimmäinen A-luokan LED-lamppumme

Philipsin uusi A-luokan LED-lamppu on todellinen läpimurto kestävää kehitystä yhä paremmin edustavassa valaistuksessa. Energiasäästöjä tulee jopa 60 prosenttia, ja tavallisiin LED-lamppuihin verrattuna polttoikä on 3,5-kertainen. Halogeenilampuista päivitettäessä takaisinmaksuaika on vain viisi kuukautta.

• Erittäin energiatehokas: jopa 210 lm/W

• Erittäin pitkä polttoikä: 50 000 tuntia 

• A-luokan energiatehokkuusluokitus uuden eurooppalaisen energiamerkintäasetuksen mukaan

LED-kategoriat

Caset ja työkalut

Caset ja työkalut

Muuntajan ja himmentimen yhteensopivuus

Philipsin LED-kohdelamput ja -lamput sopivat suoraan olemassa oleviin valaisimiin.

Niitä voi käyttää nykyisten muuntajien ja himmentimien kanssa. Himmentimien ja muuntajien yhteensopivuusluetteloita päivitetään säännöllisesti.

Caset ja työkalut

ErP valokeilassa

Ekosuunnittelu kattaa useita EU-säännöksiä, joiden tarkoituksena on edistää energiatehokkaiden ratkaisujen käyttöönottoa (ErP = Energy-related Products). Heikkotehoiset tuotteet on vähitellen kielletty tämän seurauksena. Samalla energiatehokkaiden vaihtoehtojen suorituskykyvaatimuksia on nostettu.

ExpertColor

ExpertColor-teknologiaa hyödyntävät MASTER LEDspot -lamppu on suunniteltu täydellisen tunnelman luomiseen erilaisiss tilanteisssa. Erinomaisen värintoiston ansiosta niillä voidaan luoda rauhallinen ja viihtyisä tai eloisa ja piristävä tunnelma käyttökohteen mukaan. Kummassakin vaihtoehdossa syvät, kylläiset värit takaavat parhaan valaistuskokemuksen.

Etsi jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Etsi lähin jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Liittyvät tuotteet

Installer Hub

Kaikki asentajien kannalta olennaiset tiedot energiaa säästävistä CoreLine LED -valaisimista, jälkiasennettavista LED-lampuista ja LED-valoputkista sekä perinteisistä valaistusratkaisuista.

led-valoputki

Ammattimaista LED-valaistusta Philips valaistusilta. Älykkäitä valaistusratkaisuja laatu, tehokkuus sekä kestävyys fokuksessa.