Todelliset ammattilaiset hyödyntävät yhteyksien tuomat uudet mahdollisuudet

Philips MasterConnect LED -lamput

Kuka sanoo, että älykkääseen valaistukseen täytyy käyttää paljon rahaa? Ota ensimmäinen askel Philips MasterConnect LED -lampuilla: älykkäät jälkiasennettavat LED-lamput antavat helpon ja saumattoman tavan päivittää vanha valaistusjärjestelmä ja hyödyntää kaikki yhdistetyn valaistuksen edut.

Ei ole parempaa keinoa viedä valaistusratkaisuja uudelle tasolle.

Helppo asennus

Langattomat jälkiasennukset ilman tarvetta yhdyskäytävälle. Intuitiivinen käyttöönotto mobiilisovelluksen kautta tekee asennuksesta nopeaa ja vaivatonta.

Kätevää ja tehokasta

Ohjelmoi valaistusjärjestelmään langaton himmennys, läsnäolon tunnistus ja päivänvalon hyödyntäminen mukavuuden ja energiansäästön parantamiseksi.

Skaalautuva järjestelmä

Lisäämällä yhdyskäytävän pääset nauttimaan kaikista pilvipohjaisten järjestelmien eduista – ilman uudelleenjohdotusta tai osien päivitystä.

Sovellusopas

Hyödynnä jokaisen huoneen potentiaali

Tämä opas sisältää erilaisia inspiroivia vinkkejä ja tietoa siitä, mitä MasterConnect LED -lamppuja ja -komponentteja tarvitset erinomaisten tulosten saavuttamiseen.

Valmistaudu älykkääseen valaistukseen

Interact

Vie valaistus uudelle tasolle

Philips MasterConnect LED -lamppuja voidaan käyttää myös Interact-sovelluksen kanssa. Interact mahdollistaa yhdyskäytävän lisäämisen, mikä tuo käyttöön pilvipohjaisen ratkaisun edut, aina järjestelmän ulkopuolisesta valvonnasta asiakkaan työntekijöiden mukauttaviin valaistusasetuksiin – ilman laitteistomuutoksia tai uudelleenjohdotuksia.

Etsi jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Etsi lähin jälleenmyyjä tai yhteistyökumppani

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.

Liittyvät tuotteet

Interact Ready

Philips Interact Ready -lamput ja -valaisimet yhdessä intuitiivisen Interact Pro -sovelluksen kanssa mahdollistaen älykkään valaistuksen pienissä ja keskisuurissa yrityksissä

Installer Hub

Kaikki asentajien kannalta olennaiset tiedot energiaa säästävistä CoreLine LED -valaisimista, jälkiasennettavista LED-lampuista ja LED-valoputkista sekä perinteisistä valaistusratkaisuista.