Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  • Tuote
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    Valaisimiin helposti integroitava Philips ActiLume -valaistuksenohjausjärjestelmä koostuu tunnistimesta ja ohjausyksiköstä. ActiLume on todellinen "kytke & käytä" ‑ratkaisu avo- tai solutoimistoihin. Eri käyttökohteita varten laaditut esitteet auttavat määrittämään ja konfiguroimaan järjestelmän optimaalisella tavalla. Ohjelmointi on täysin valinnaista ja eri toiminnot voidaan ohjelmoida ilman, että sähköasennuksia tarvitsee muuttaa.

    Hyödyt

    ActiLume on kytke ja käytä -ohjausjärjestelmä, jonka päivänvalo-ohjaustoiminto ja automaattinen on/off-kytkentä auttavat säästämään energiaa.
    ActiLume-järjestelmä koostuu kolmesta erittäin pienikokoisesta tunnistimesta ja valaistuksenohjausyksiköstä, joka sisältää useita valmiiksi ohjelmoituja tiloja
    Kaksi useimmin käytettyä tilaa − "solutoimisto" tai "avotoimisto" − voidaan valita yksinkertaisesti nappia painamalla

    Ominaisuudet

    Philips ActiLume on DALI-pohjainen valaistuksenohjausjärjestelmä, joka varmistaa visuaalisen mukavuuden ja auttaa vähentämään energiankulutusta jopa 75 prosenttia (kun käytetään täysin automaattista tilaa ja Philipsin HF-Regulator EII Touch- ja DALI-liitäntälaitteita).
    Valoanturi säätää valaistusta luonnonvalon määrän mukaisesti, mikä varmistaa miellyttävän valaistuksen ja automaattisen säästön
    Puoliautomaattisia ratkaisuja voidaan luoda liittämällä valaistuksenohjausyksikköön painonappi tai käyttämällä infrapunakauko-ohjainta. Tällä tavalla asetukset voidaan manuaalisesti ohittaa omien mieltymysten mukaan.
    ActiLume DALI:n käyttöasetukset voidaan helposti vaihtaa monipuolisen IRT8099/00-tilavalintatyökalun avulla.
    Järjestelmä voi ohjata enintään 34 liitäntälaitetta ja sitä voi laajentaa kahdella liiketunnistimella (laajennusanturityypeillä LRM8118/00 ja LMR8119). Jokaista lisäliiketunnistinta varten pienenee liitäntälaitteiden enimmäismäärä yhdellä.
    Tehtaalla asetettu valotaso on 600 luksia heijastuskertoimella 0,3.

    Käyttökohteet

    ActiLume-järjestelmä on suunniteltu kaikkiin toimistokäyttökohteisiin avotoimistoista solutoimistoihin, auloihin ja saniteettitiloihin, käytäviin ja pieniin kokoustiloihin.
    Se tarjoaa miellyttävän valaistuksen varmistavia asetuksia esimerkiksi kouluihin sekä eri asetukset suoraan/epäsuoraan valaistukseen ja valolinjojen luomiseen
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.