Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset
  Sulje suodattimet Näytä suodattimet
  Näytä lisää suodattimia
  Näytä vähemmän suodattimia
  • Tuote
  • Efficacy
  • Lampun valovirta (lm)
  • Värilämpötila (K)
  • IES
  • Esite

  Lajitteluperuste:

    Tuoteperheen tiedot

    Pacific LED Gen5 -valaisin on innovatiivinen, laadukas ja vesitiivis LED-valaisin, jolla on erinomainen suorituskyky. Se täyttää nykyaikaisen teollisuuden asettamat kovat vaatimukset: valaisin on erittäin vankka, kompakti ja luotettava, ja sen valoteho on erinomainen. Korkeatasoinen mekaaninen suojaus (IK08), vesi- ja pölysuojaus (IP66) sekä käytössä todistettu kemikaalikestävyys takaa, että Pacific LED Gen5 sopii erinomaisesti auto- ja elintarviketeollisuuden ja raskaan teollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Valaisin sopii myös luonnollisesti pysäköintilaitoksiin ja varastohalleihin. Pacific LED Gen5 valaisimet tuottavat yhdenmukaista laadukasta valoa, ja laajasta valikoimasta löytyy useita eri optiikka- ja valovirtaversioita (jopa 15 000 lm). Tämä tuo lisää joustavuutta optimoidun valaistusjärjestelmän suunnitteluun. Valaisimet on suunniteltu elinkaariajattelun mukaisesti, mikä tarkoittaa, että täysin huollettavia valaisimia voidaan myös päivittää ja siten pidentää niiden kokonaiskäyttöikää. Valaisimen asennus on helppoa ja nopeaa, mikä yksinkertaistaa tarvittavaa kaapelointia, erilaisia liitäntä- ja asennusvaihtoehtoja. Myös valaisimien kokonaiskustannukset ovat vakuuttavat energiatehokkuuden ja huollon helppouden vuoksi – vaativissa käyttökohteissa on tärkeää, että toiminta häiriintyy mahdollisimman vähän. Lisäksi Pacific LED Gen 5 -valaisimen integraatio Interact Industryn kanssa avaa lisämahdollisuuksia tehokkuuden, energiansäästön, paremman valaistuksen ohjauksen, tuottavuuden ja turvallisuuden optimointiin. Tutustu Pacific LED Gen5 -valaisimiin, jotka tarjoavat optimaalista suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin.

    Hyödyt

    Pitkä käyttöikä
    Soveltuu monenlaisiin teollisuuden käyttökohteisiin: mm. elintarviketuotanto, raskas teollisuus ja kemianteollisuus, autoteollisuus, pysäköintihallit ja varastot.
    Laskee ylläpitokustannuksia modulaarisen rakenteen ansiosta, mikä helpottaa huoltoa ja osien vaihtamista.
    Voidaan integroida älykkääseen Interact-ohjausjärjestelmään, joka optimoi toiminnot, maksimoi energiansäästöt ja kerää dataa energiankulutuksesta.

    Ominaisuudet

    Erittäin energiatehokas ja pitkäikäinen: jopa 160 lm/W ja 100 000 tunnin käyttöikä (L80).
    Sopii useisiin eri käyttökohteisiin laajan valovirtavalikoiman (jopa 15 000 lm) ja optiikkavaihtoehtojen sekä korkealaatuisten kemikaalinkestävien materiaalien ansiosta.
    Kestävä, pienikokoinen tuotearkkitehtuuri, jolla on hyvä vesi- ja pölysuojausluokitus (IP66) sekä korkeatasoinen mekaaninen suojaus (IK08).
    Häikäisysuodatin sekä erittäin yhdenmukaiset ja esteettömät valonjaot.
    Yksinkertainen asennus ja ylläpito.

    Käyttökohteet

    Elintarviketeollisuus
    Pysäköintihallit
    Teollisuus
    Varastot/jakelukeskukset

    Varoitus ja turvallisuus

    UV-säteily vahingoittaa materiaalia ajan mittaan. Tämä aiheuttaa vesitiiviiden tiivisteiden heikentymistä, jolloin IP66-luokitus ei välttämättä päde.
    Älä asenna valaisinta paikkaan, jossa se on alttiina suoralle auringonvalolle.
    Lataukset
    Esitteet
    Visuaaliset materiaalit
    Software plugins
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    • Valitse lisättävä tuote
      
    Valitse lisättävä tuote

    Ota yhteyttä

     

    Käänny paikallisen asiakaspalvelun puoleen jos sinulla on kysyttävää tai haluat olla yhteydessä tiettyyn henkilöön.

    Löydä kumppani tai jälleenmyyjä

     

    Mistä voit ostaa tuotteitamme? Löydä lähin jälleenmyyjäsi alla olevasta linkistä.

    Etkö löydä etsimääsi? 
    Ehkä joku seuraavista auttaa.