Kiertotalousvalaistus Schipholin lentokentällä

Kiertotalousvalaistus Schipholin lentokentällä

Matkustajat voivat nauttia Lounge 2:n seitsemästä kokemusmaailmasta, jotka keskittyvät shoppailuun, ruokaan, juomaan ja rentoutumiseen.

Lounge 2:n valaistusvalintamme osoittavat, että kannamme vastuumme raaka-aineiden käytössä ja sitoudumme kestävän kehityksen linjaamme.
- André van den Berg, Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group
André van den Berg Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group
Trondheimin lentokenttä 4
Schiphol Lounge 2

Asiakkaan vaatimukset

Schiphol on yksi parhaiten kestävää kehitystä edustavista lentokentistä maailmassa. Energiankulutuksen vähentäminen on lentokentälle tärkeä prioriteetti, ja uusia tapoja edistää kestävää kehitystä etsitään jatkuvasti. Kaikki toiminta palvelee yhtä tavoitetta: tulla parhaiten kestävää kehitystä edustavaksi lentokentäksi maailmassa. Kun Schiphol päätti uudistaa Lounge 2:n, avautui upea tilaisuus edetä kohti tavoitetta kestävän kehityksen mukaisen LED-valaistuksen avulla.

Oikea valaistus

Elinkaarivalaistus oli paras vaihtoehto. Periaate on yksinkertainen: ei osteta valaisimia, vaan valoa. Kun sopimuskausi on umpeutunut, asiakas voi jatkaa sopimusta joko päivittämällä valaistuksen tai hankkimalla uuden valaistuksen. Valaisimet voi palauttaa kierrättämistä varten. Erityisesti kehitetyt, kestävän kehityksen mukaiset Philips-valaisimet, jotka roikkuvat hienossa asetelmassa asiakkaiden päiden yläpuolella, ovat tiukimpienkin kiertotalousvaatimusten mukaiset. Nämä valaisimet on suunniteltu niin, että korjaaminen ja vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

Kiertotalous hyödyntää resursseja tehokkaammin: suosimme luomista tuhlaamisen sijasta, käyttöä omistamisen sijasta sekä uudelleenkäyttöä hävittämisen sijasta

Elinkaarivalaistus

Kiertotalous hyödyntää resursseja tehokkaammin: suosimme luomista tuhlaamisen sijasta, käyttöä omistamisen sijasta sekä uudelleenkäyttöä hävittämisen sijasta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulla on kysymyksiä