Suojan lisääminen Philipsin UV-C-desinfiointilaitteella

Valaise tietä uuteen normaaliin

Pomme D'Api -koulu, Madrid, Espanja

Philipsin UV-C-desinfiointiratkaisu lisäsi Madridissa sijaitsevan Pomme D'Api -koulun oppilaiden, vanhempien ja henkilökunnan mielenrauhaa ja teki koulun sisätiloista turvallisempia luokkahuoneen dynamiikkaa häiritsemättä.

Philipsin UV-C-desinfiointilaitteet lisäävät tilojemme turvallisuutta, ja siksi meidän ei enää tarvitse pitää kasvomaskeja. Paikoissa, joissa on paljon ihmisiä, pitäisi ryhtyä vastaaviin toimenpiteisiin.
–Sébastien Dumas, Pomme D'Api School -koulun opettaja
Philipsin UV-C-desinfiointilaitteet

Asiakkaan haaste

Pomme D'Api -koululle turvallisuuden tunteen säilyttäminen kasvomaskien käytön lopettamisen jälkeen oli tärkeä askel siirryttäessä kohti uutta normaalia. Virukset ja muut infektiot leviävät nopeasti koulun 2–6-vuotiaissa lapsissa, ja turvallisen etäisyyden säilyttäminen on hankalaa tämän ikäisten kanssa. Tavoitteena oli löytää tehokas ja helposti ylläpidettävä järjestelmä, joka auttaa pitämään virukset pois kouluympäristöstä opetusta häiritsemättä.

Philipsin UV-C-desinfiointiyksiköt

Tehokkuutta ja tuottavuutta, kestävästi

Pomme D’Api -koululle asennettiin kaksi Philipsin UV-C-desinfiointiyksikköä. Niiden ansiosta voitiin palata turvallisin mielin takaisin maskittomaan opetukseen ilman turvaetäisyyksiä tai luokkakokojen pienentämistä. UV-C-desinfiointi on toimivaksi todistettu ratkaisu, joka neutraloi jopa 95 % huoneen mikro-organismeista jo tunnissa1. Ratkaisu on siirrettävä ja sitä voidaan käyttää ihmisten ollessa huoneessa. Se on erittäin hiljainen, joten se ei häiritse lasten oppimista.

Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd:n testipäätelmä: Philipsin ilmaa desinfioivaa UV-C-laitetta (UVCA200) käytettiin tunnin ja kahden tunnin ajan 80 m³:n testikammiossa, jossa laite teki vaarattomaksi ≥95 % luonnollisista bakteereista jokaisessa testissä. Testit täyttivät WS/T648-2019-vaatimukset (Ilman desinfiointilaitteen yleiset hygieniavaatimukset).

Samankaltaiset case studyt