Valaistusjärjestelmän modernisointi

Philipsin tehdas – Pila, Puola

Philipsin tehdas Pila, Puola

42 prosentin energiansäästöt ja paremmat työolot työntekijöille moderniin Pacific LEDiin siirtymisen myötä!

Philipsin tehdas – Pila, Puola
Signify Lighting Poland toimii osana kansainvälistä konsernirakennettamme. Se tarkoittaa sitä, että jos haluamme olla esimerkki muille organisaatioille, meidän on todistettava, että pystymme tuottamaan paitsi korkealaatuisia tuotteita myös hallitsemaan kustannustehokkuutta.
- Marek Huzarewicz, toimitusjohtaja, Philips lighting Poland SA
Philipsin tehdas – Pila, Puola

Asiakkaan vaatimukset

Modernisoinnin tavoite oli lisätä tehtaan tehokkuutta – ja saavuttaa toimintaan liittyviä, konkreettisia taloudellisia hyötyjä – mutta myös parantaa työntekijöiden työskentelyolosuhteita.

Oikea valaistus

Uuteen valaistusasennukseen kuuluivat Pacific LED WT460C -valaisimet, joilla korvattiin aiemmat perinteiset ratkaisut. Uusien tuotteiden laatu ja korkea valaistustehokkuus mahdollistavat 24 tunnin toiminnan 49 viikkoa vuodessa ilman teknisiä käyttökatkoja. Uusien tuotteiden vertailu vanhoihin todistaa, että nykyinen ratkaisu tuottaa energiankulutuksessa 58 prosentin säästöt. Lisäksi Pacific LED WT460C -valaisimia käytettiin erityisten työpisteiden valon laadun parantamiseen.

Sijoitettu pääoma tuottaa arviolta vain kahdessa vuodessa. Toteutettu projekti tuottaa rahallisia etuja, mutta vaikuttaa myös positiivisesti ympäristöön vähäisempien hiilidioksidipäästöjen myötä.

Uudet valaisimet vähensivät silmille haitallista heijastumista. Samalla ne lisäsivät valaistustehoa ja yhtenäistivät valon värilämpötilaa.

Samankaltaiset Case studyt