Bourne Hill Stables luo turvallisemman ympäristön UV-C-valaistuksella

Bourne Hillin esittely

Bourne Hill Stables

Horsham, Iso-Britannia

Menestynyt hevostalli Bourne Hill Stables on asentanut Philipsin UV-C-valaistuksen suojaamaan huippuhevosiaan virusten ja mikro-organismien aiheuttamilta sairauksilta.

Iso-Britanniaa pidetään ansaitusti hevoskasvatuksen maailmanlaajuisena keskuksena. Vuonna 2017 PwC arvioi, että täysveristen kasvatusala osallistui maan talouden kasvattamiseen 425 miljoonalla punnalla ja tarjosi yli 19 000 työpaikkaa.
– Roland Standley, Bourne Hill Stables
Bourne Hillin asiakashaaste

Asiakkaan vaatimukset

Muiden eläinten tavoin myös hevoset ovat alttiita erilaisille viruksille ja muille mikro-organismeille. Kun sairausriski syntyy, hevoset on asetettava eristyksiin, eivätkä ne voi osallistua kilpailuihin. Hiljattainen hevosten herpesviruksen (EHV-1) aiheuttama epidemia aiheutti lähes 4 000 hevosen sulkemisen pois Federation Equine Internationalin tietokannasta ja kansainvälisten kilpailujen perumisen 12:ssa Euroopan maassa. Jo aiemmin oli esiintynyt laajalti hevosinfluenssaa, jolla voi olla vakavia seurauksia hevosille ja heidän omistajilleen.

Bourne Hillin ratkaisu

UV-C-valaistusratkaisu

Philipsin UV-C-tuotteissa käytettävä ultraviolettivalo inaktivoi mikro-organismeja ja tekee niistä vaarattomia ihmisille ja eläimille. Konsultoituaan Philipsiä Bourne Hill Stables asensi tallien seiniin 22 UV-C-yksikköä, jotka desinfioivat huoneen yläosan ilmaa.

Laitteet luovat ohjatun UV-C-vyöhykkeen tallin käytävän yläosaan. Ilmaa desinfioidaan jatkuvasti sen kulkiessa UV-C-vyöhykkeen läpi luonnollisen konvektion kautta samalla, kun päivittäiset toiminnot jatkuvat sen alapuolella. Järjestelmä on huolellisesti suunniteltu varmistamaan, etteivät hevoset tai henkilökunta altistu UV-C-säteilylle.

Samankaltaiset Case studyt

Wodnyn vesipuisto

Wodnyn vesipuistossa Puolassa vieraiden viihtyvyys ja turvallisuus on tärkein prioriteetti, mikä korostuu erityisesti koronaviruspandemian aikana.

Veenendaalin uima-altaat

Katso, kuinka Philipsin LED-valaistus Veenendaalin klooripitoisissa uima-altaissa vähentää häiriöitä ja parantaa turvallisuutta.