Olet nyt Philipsin lighting sivustolla. Maakohtainen versio sivustosta on käytettävissä.
Ehdotukset

  Keskinkertainen vai

  luokkansa kärkeä?

  Tosi ammattilainen valitsee Philips CoreLinen jokaiseen projektiin, jossa valolla on aidosti väliä

  Viisaat asentajat eivät sano "ei", kun rahan ja ajan säästäminen on kyseessä. Philips CoreLinen avulla heidän ei koskaan tarvitsekaan – Philips CoreLine tarjoaa täyden valikoiman LED-valaistusratkaisuja, jotka pitävät minimoivat asennusajan säästäen mahdollisimman paljon energiaa. 

  Innovatiivinen

   
  CoreLine-valaisimet ovat ensimmäisiä Interact Ready LED -valaisimia, ja ne toimivat saumattomasti helppokäyttöisen Interact Pro -sovelluksen ja -hallintapaneelin kanssa.  

  Helposti asennettava

   
  CoreLinen tehokas suunnittelu takaa helpon vaihdon olemassa olevista valasimista ilman uudelleenjohdotuksia tai katon rakenneuudistusta. 

  Korkealaatuinen

   
  CoreLinen korkealaatuinen valo perustuu LED-teknologiaan, jonka pitkä elinikä täyttää kaikki vaatimukset ja takaa parhaimmat valaistusratkaisut. 

  Tosi ammattilainen luottaa Philips CoreLineen

   

  Oli kyseessä uusi tai vanha – optimaalinen valo voi muuttaa rakennuksen erityiseksi paikaksi, jossa työskentely ja eläminen on viihtyisää. Anna asiakkaillesi "wow-efekti" Philips CoreLinen avulla: täysi valikoima korkealaatuista LED-valaistusta joka asettaa vertausarvot markkinoille. Kun valolla on merkitystä – et halua tinkiä.

  CoreLine Video Image
  Tuoteperheet
  CoreLine Downlight

  Coreline Downlight


  CoreLine Downlight valikoima syvennettyjä valaisimia on suunniteltu korvaamaan CFL-ni/CFL-i yhteensopivia valaisimia. Valaisimien puoleensavetävä TCO auttaa asiakkaita vaihtamaan LED- valaistukseen. Nämä valaisimet luovat luonnollisen valaisinefektin, jotka myös tuovat välittömiä energiansäästöja sekä pidemmän eliniän, luoden pidempiaikaiset raha- sekä ympäristösäästöt. Valaisimet ovat helppo asentaa standardikoon (cut-out size) sekä push-in liittimien vuoksi. InterAct Ready- valaisimet integroidun langattoman kommunikaation avulla, valaisimet ovat valmiit kytkettäväksi InterAct- yhdyskäytäviin, sensoreihin sekä ohjelmistoihin.
  CoreLine SlimDownlight

  CoreLine SlimDownlight

   

  CoreLine SlimDownlight valaisimet ovat erittäin ohuita ja upotettavia, ja ne on suunniteltu korvaamaan pistokantaloistelamppuja käyttävät downlight-valaisimet. Tuotteen alhaiset kokonaiskustannukset houkuttelevat asiakkaita vaihtamaan ledivalaistukseen. CoreLine SlimDownlight luo luonnollisen valopinnan, joka soveltuu yleisvalaistukseen. Koska valaisimella saavutetaan heti energiansäästöä ja sen käyttöikä on huomattavasti pidempi, se on aidosti edullinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Asennus on helppoa, sillä valaisimen voi asentaa samaan asennusaukkoon ja sen upotussyvyys on erittäin pieni.

  CoreLine SlimDownlight downlighters Led armatuur
  Coreline Recessed Uppoasennettavat

  Coreline Recessed Uppoasennettavat

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan saneeraus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uppoasennettavat CoreLine-ledivalaisimet soveltuvat useisiin käyttökohteisiin ja näillä toimistovalaisimilla on erinomainen hinta-laatu-suhde. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa - kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Recessed
  CoreLine Panel

  CoreLine Panel

   

  Olipa kyseessä sitten uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostaminen, asiakkaat etsivät valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukkaan valon sekä huomattavia energia- ja ylläpitokustannussäästöjä. Uudella ledituotteiden CoreLine Panel -mallistolla voidaan korvata funktionaaliset valaisimet yleisvalaistussovelluksissa. Saatavilla nyt sekä Non-Office Compliant (NOC) versio, että toimistoyhteensopiva Office Compliant (OC) versio. Valinta, asennus ja huolto on helppo toteuttaa; kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Panel
  CoreLine Recessed Spot

  CoreLine Recessed Spot


  CoreLine Recessed Spot on edullinen upotettava alasvalo halogeenivalaisinten tilalle. Valaisimella on hyvä valotehokkuus ja edullinen hinta. Valaisin on ketjutettava ja IP44-luokiteltu. Valaisin on suunnattava ja himmennettävä, ja se tarjoaa luonnollisen kaltaista valoa korostusvalaistusta vaativiin kohteisiin. Sen asennus on nopeaa ja helppoa.
  CoreLine Recessed spot
  CoreLine Projektor

  CoreLine Projektor Kohdevalaisimet

   

  CoreLine Projector -valaisinvalikoima on suunniteltu korvaamaan halogeeni- ja CDM-standardiin perustuvat kohdevalaisimet. Niiden selkeät linjat ja alhaiset kokonaiskustannukset houkuttelevat asiakkaita vaihtamaan ledivalaistukseen. Valaisimet luovat luonnollisen valaistuksen, jota voi käyttää korostusvalaistuskohteissa. Koska niillä saadaan myös heti säästöjä energiakustannuksissa ja koska niiden käyttöikä on huomattavasti pidempi, ne ovat aidosti edullisempi ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Ne on helppo asentaa vakiokokoiseen kiskoon tai pinta-asennusliittimellä.

  CoreLine Projecktor
  CoreLine Pinta-Asennettavat

  Coreline  Pinta-Asennettavat

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Pinta-asennettavat CoreLine-ledivalaisimet soveltuvat useisiin käyttökohteisiin ja näillä toimistovalaisimilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa –kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Surface mounted
  CoreLine Seinäasennettavat

  Coreline Seinäasennettavat

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla seinäasennettavilla CoreLine-ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset, loistelampuilla toimivat, seinäasennettavat valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Wall mounted
  CoreLine Batten

  CoreLine Batten

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, asiakkaat haluavat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukkaan valon sekä huomattavia energia- ja ylläpitokustannussäästöjä. Uudella ledituotteiden CoreLine Batten -mallistolla voidaan korvata perinteiset runkovalaisimet loisteputkilampuilla. Valinta, asennus ja huolto on helppo toteuttaa: kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Batten
  CoreLine Waterproof

  CoreLine Waterproof

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla CoreLine Waterproof -ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset loistelampuilla toimivat, vedenpitävät valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Waterproof
  CoreLine High-bay

  CoreLine High-bay

   

  Vuonna 2013 menestyksekkäästi lanseeratun CoreLine High-bay -valaisimen seuraava sukupolvi pienentää kokonaiskustannuksia entisestään ja mahdollistaa energiaa säästävään DALI-ohjauksen. 250 ja 400 W:n HPI-syväsäteilijöiden korvaajaksi suunniteltu CoreLine High-bay G3 tarjoaa kaikki ledivalaistuksen edut: erinomaisen valon laadun, pitkän käyttöiän, aiempaa alhaisemman energiankulutuksen ja vähäisen huollon tarpeen. Valaisimen asennus sujuu helposti, sillä se voidaan asentaa olemmassa olevia kaapelointeja hyödyntäen, suoraan 250 ja 400 watin HPI-syväsäteilijöiden tilalle. Pienen koon ansiosta CoreLine Highbay -valaisinta on helppo käsitellä eikä sitä tarvitse avata asennusta tai huoltotoimenpiteitä varten.

  CoreLine High-bay
  CoreLine Trunking

  CoreLine Trunking

   

  Olipa kyseessä uusi rakennus tai vanhan tilan kunnostus, haluavat asiakkaat valaistusratkaisuja, jotka tarjoavat laadukasta valoa ja huomattavia säästöjä energia- ja ylläpitokustannuksissa. Uusilla CoreLine Trunking -ledivalaisimilla voidaan korvata perinteiset yleisvalaistuksessa käytettävät valaisimet. Tuotteiden valitseminen, asennus ja huolto on helppoa – kyseessä on yksinkertainen vaihto.

  CoreLine Trunking
  CoreLine Tempo Large

  CoreLine Tempo Large


  CoreLine Tempo Large -valikoiman tehokkaat valonheittimet on suunniteltu perinteisen tekniikan suoraan korvaamiseen asennuksena, jossa voidaan hyödyntää olemassa olevia sähköasennuksia ja pylväitä. Huolellisesti harkittu valikoima tekee parhaan korvaavan tuotteen valinnasta helppoa.Helposti asennettavat CoreLine tempo large -valaisimet tarjoavat valovirtavaihtoehtoja moniin eri käyttökohteisiin sekä erilaisia tehokkaita epäsymmetrisiä tai symmetrisiä optiikoita. Yleismallinen U-asennuskiinnike ja ulkoinen 3-napainen IP68-pikaliitin.
  CoreLine Tempo Large
  CoreLine Tempo Small

  CoreLine Tempo Small


  CoreLine tempo small -valikoiman tehokkaat valaisimet on suunniteltu korvaamaan suoraan perinteinen tekniikka asennuksena, jossa voidaan hyödyntää olemassa olevia sähköasennuksia ja pylväitä. Tehonkulutus on tavanomaisia asennuksia pienempi ja investointikustannukset matalammat. Huolellisesti harkittu ja rajattu valikoima tekee parhaan tuotteen valitsemisesta helppoa.Helposti asennettavat CoreLine tempo small -valaisimet tarjoavat valovirtavaihtoehtoja moniin eri käyttökohteisiin, ja saatavana on tehokkaita epäsymmetrisiä tai symmetrisiä optiikoita.
  CoreLine Tempo small
  Coreline Bollard

  Coreline Bollard

   

  Coreline Bollard on ammattikäyttöön tarkoitettu pollari, joka opastaa pimeällä. Huomaamattoman muotoilunsa ansiosta se integroituu urbaaniin maisemaan.

  CoreLine Bollard
  CoreLine Malaga

  CoreLine Malaga

   

  CoreLine Malaga LED -tuotesarja on suunniteltu yleiseen tie-, katu- ja asuinaluekäyttöön. Tuoteperheen valaisimia on kahta eri kokoa, ja niissä käytetään valolähteenä Philipsin standardoiman mallin LED-moduuli ja kiinteän valovirran Philips Xitanium -liitäntälaite. Laatua, johon voit luottaa. CoreLine Malaga LED on suunniteltu mahdollisimman tehokkaaksi, ja se tekee samat tehtävät kuin SON-T 50-, 70-, 100- ja 150 W -valot, jotka se korvaa, eli antaa oikean määrän valoa oikeassa paikassa. Keskileveän valokeilan (DM) optiikka jakaa valoa tehokkaasti tielle. Yhdistelmä vähentää merkittävästi käyttökustannuksia ja mahdollistaa jopa 50 %:n energiansäästöt. CoreLine Malaga LED -valaisimeen investointi on samaa luokkaa kuin vanhan SON-T-valon hankkiminen, ensimmäinen lamppu mukaan lukien.

  CoreLine Malaga LED

  Uuden Philips CoreLine waterproofin asentaminen on entistäkin nopeampaa

   

  Uusi CoreLine waterproof voi korvata perinteisen vesitiiviin valaisimen, 18 W – 58 W. Uuden, erittäin kestävän rakenteensa ansiosta asennusaika lyhenee, sillä asennuskiinnikkeet voidaan sijoittaa melkein koko valaisimen pituudelle. Lukot on helppo sulkea ja avata, ja kuvussa on asunnusta helpottava kiinnike. CoreLine waterproof –tuoteperhe on yhteensopiva älykkään langattoman järjestelmän, Interactin kanssa.

  coreline waterproof installation
  coreline-waterproof
  coreline-waterproof
  coreline-waterproof

  Älykäs valaistuksen ohjaus
  -avain menestykseen

   

  Älykäs valaistuksen ohjaus tarkoittaa, että integroiduilla tunnistimilla varustetut LED-valopisteet yhdistetään Interact-sovellukseen, mikä avaa kokonaan uuden mahdollisuuksien maailman.

   

  Riippumatta siitä, mitkä ovat asiakkaasi valaistustarpeet, Philips tarjoaa laajan tuotevalikoiman Interact Ready -valaisimia ja -lamppuja, jotka on suunniteltu takaamaan maksimaalinen suorituskyky ja tarjoamaan muuntojoustavuutta. Kaikki komponentit, mukaan lukien langattomat tunnistimet ja seinäkytkimet, ovat yhteentoimivia, päivitettävissä ja valmistettu tarjoamaan asiakkaille heidän liiketoimintansa ansaitsemaa valoa ja mukavuutta.

  Projektit ja työkalut

  CoreLine-virtuaalikierros

  Koe CoreLine kaikessa komeudessaan – käy 360 asteen interaktiivisella kierroksella ja tutustu CoreLinen tärkeimpiin asennuskohteisiin.
  • E.ON

   E.ON

   Tutustu, kuinka toimistovalaistus auttaa E.Onia edistämään kestävää kehitystä.

  • Manchesterin lentokenttä

   Manchesterin lentokenttä

   Tutustu, kuinka energiaa säästävä valaistus tekee vaikutuksen Manchesterin lentokentän toimistotiloissa.

  Lataa CoreLine esite

  Tilaa uutiskirje

   

  Tilaa uutiskirjeemme pysyäksesi ajan hermolla!

  Löydä jälleenmyyjä

   

  Löydä lähin jälleenmyyjä tai kumppani.

  Ota yhteyttä

   

  Onko sinulla kysyttävää? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

  Samantyylisiä tuotteita

  • Ledinaire - yksinkertaisesti loistava LED

   Ledinaire - yksinkertaisesti loistava LED

   Ledinaire - Nyt voit vaihtaa LED valaistukseen ilman sählinkiä tai turhia lisäkustannuksia

  • Urakoitsijoille

   Urakoitsijoille

   Asentajaportaali sisältää kaiken tarvittavan sinulle joka on Philips valaistus-asentaja. Asentajien tuki, käsikirjat ja tiedot.