Motherwell FC suojaa pelaajiaan UV-C-valaistuksella

Motherwell FC:n esittely

Motherwell FC

Skotlanti

Vastauksena pandemiaan Motherwell FC asensi Philipsin UV-C-desinfiointilaitteet, jotka auttavat pitämään jalkapalloilijat turvassa sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Motherwell FC: haaste

Asiakkaan vaatimukset

Urheilijoille huipputason fysiikan ylläpitäminen on elämäntapa, ja huippuseurat tekevät kaikkensa suojellakseen pelaajiaan. Skotlantilaiselle jalkapalloseuralle Motherwellille on ensiarvoisen tärkeää pitää ykkösjoukkueensa pelaajat terveenä ja täydessä pelikunnossa. Seura tekee kaikkensa suojellakseen pelaajia sekä koronavirukselta että mahdollisilta tulevilta uhkilta.

UV-C-valaistusratkaisu

Vastauksena pandemiaan Signifyn UV-C-kumppani McCann Electrical asensi yläilman desinfiointiin tarkoitetut Philipsin UV-C-laitteet tunneliin, jonka kautta pelaajat siirtyvät pukuhuoneesta kentälle.

Laitteet on ripustettu kattokiinnikkeisiin. Tämä sijainti yhdessä valaisimien suunnittelun kanssa mahdollistaa ilman desinfioinnin sen kiertäessä tilassa – myös silloin, kun paikalla on ihmisiä.

Samankaltaiset Case studyt

Bourne Hill Stables ja UV-C-desinfiointi

Lue, miten Philipsin UV-C-desinfiointivalaistus auttaa pitämään hevosurheilun tähdet terveinä ja hyvinvoivina Bourne Hill Stables ‑tallilla.

Wodnyn vesipuisto

Wodnyn vesipuistossa Puolassa vieraiden viihtyvyys ja turvallisuus on tärkein prioriteetti, mikä korostuu erityisesti koronaviruspandemian aikana.

Veenendaalin uima-altaat

Katso, kuinka Philipsin LED-valaistus Veenendaalin klooripitoisissa uima-altaissa vähentää häiriöitä ja parantaa turvallisuutta.