Ympäristö- ja orkideaystävällinen

Herman de Vreede, osaomistaja, De Vreede Holland

De Vreede Holland

Bleiswijk, Alankomaat

De Vreede Holland on 9-senttimetristen Phalaenopsis-orkideoiden johtava toimittaja. Herman ja John de Vreede harjoittavat uutta teknologiaa hyödyntävää ympäristöystävällistä liiketoimintaa, joka tuottaa yhdeksän miljoonaa kasvia vuodessa, ja toimintaa aiotaan kasvattaa vielä entisestään. Yrityksellä on 12,5 hehtaaria viljelyalaa neljällä paikkakunnalla.

Tarkempi lämmön ja valon hallinta auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.
- Herman de Vreede, osaomistaja, De Vreede Holland
De Vreede Holland Bleiswijk, Alankomaat
Herman de Vreede, osaomistaja, De Vreede Holland
De Vreede Holland Bleiswijk, Alankomaat

Asiakkaan haaste

Osana kestävän kehityksen pyrkimyksiään De Vreede etsii aktiivisesti entistä tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä viljelytekniikoita. Vuonna 2016 yhtiö lisäsi jo olemassa olevaan kasvihuoneeseensa toisen kasvukerroksen, jotta se pystyisi vastaamaan joustavammin kysyntään ja tutkimaan LED-kasvivalovaihtoehtoja. Orkideat ovat erittäin herkkiä lämpötilalle, ja LEDien tuottama alhainen säteilylämpö antaa De Vreedelle mahdollisuuden hallita lämpötilaa ja valaistusta itsenäisemmin orkidean jokaisessa kasvuvaiheessa.

Oikea valaistus

Valaistuskokeilujen tuloksena De Vreede löysi parhaiten orkideoille soveltuvan valospektrin, mutta vielä oli selvitettävä siihen parhaiten sopiva LED-ratkaisu. Philips Philips GreenPower LED toplighting -ylävalaistusratkaisu antoi De Vreedelle optimaalisen valaistuksen ja ilmaston, jolla saadaan parhaat mahdolliset tulokset orkideoiden jokaisessa kasvuvaiheessa.

Philips teki yhteistyötä LED Horti Partner Stolzen kanssa ratkaisun asentamiseksi yhden hehtaarin kasvihuoneeseen. De Vreedelle liiketoiminnassa on kyse luotettavuudesta ja ammattitaidosta, mikä edellyttää, että Phalaenopsis-lajiketta kasvatetaan kestävällä ja ympäristötietoisella tavalla. Philipsin LED-ratkaisun valitseminen on tästä erinomainen osoitus.

Sen lisäksi, että on mahdollista suunnitella valoyhdistelmä, mikä ei ole mahdollista toisella valonlähteellä, ratkaisu säästää yli 40 prosenttia energiaa perinteisiin HPS-lamppuihin verrattuna. De Vreede voi nyt hallita kasvihuoneen lämpötilaa paremmin, koska vähemmän lämpöä tuottavien LED-valaisimien ansiosta tarvitaan vähemmän tuuletusta. Näin CO2 -tasoja voidaan hallita paremmin. 

Philips Philips GreenPower LED toplighting -ylävalaistus

Philips GreenPower LED toplighting -ylävalaistus

Philipsin LED-pohjainen ylävalaistusratkaisu kasvihuoneviljelijöille – helppo asentaa eikä vesijäähdytysjärjestelmiä tarvita.

Tarkka ilmaston hallinta jokaisessa kasvuvaiheessa

Tarkka ilmaston hallinta jokaisessa kasvuvaiheessa

Tiimi

De Vreede Holland
Stolze

Horti LED partner
Siirry verkkosivustolle

Samankaltaiset case studyt

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää kasvihuoneviljelyn LED-valaistuksesta uusimmista artikkeleistamme ja asiakasesimerkeistämme.