Kestävää maataloutta Philipsin ledivalaistuksella

GoodLeaf Farms

Guelph, Ontario, Kanada

GoodLeaf avasi täysin kaupallistetun, uusinta teknologiaa hyödyntävän vertikaalifarmin Kanadan Guelphiin vuonna 2018. Farmi oli tulosta useiden vuosien tutkimuksesta yrityksen pilottitilalla, joka avattiin Trurossa, Nova Scotiassa vuonna 2015.

goodleaf maatalous kestävä viljely philipsin ledien alla
Halusimme kumppanin, joka voisi auttaa meitä laajentamaan liiketoimintaamme.
– Jeff McKinnon, talousjohtaja

Haaste

GoodLeafille kyse on kestävästä kehityksestä. Yritys otti käyttöön innovaatioita, jotka mahdollistavat paitsi kestävien viljelykäytäntöjen käytön myös tuotteiden erittäin hyvän laadun. Koska valaistus on kasvinviljelyssä avainasemassa, GoodLeafilla oli hyvin tiukat vaatimukset valaistusratkaisulle ja sen toimittajalle. Valaistusratkaisun täytyi olla skaalattavissa ja varmistaa samalla hyvä energiatehokkuus. GoodLeaf etsi todellista kumppania.

Ledivalaistusratkaisu

"Olemme käyttäneet Philips-tuotteita vuonna 2013 lanseeratusta Generation 1 ‑ratkaisusta lähtien. Teimme paljon testejä, joissa vertasimme tulosta T5-lamppuun. Gen 1 ‑tuotantomoduuli suoriutui hyvin ajan mittaan kilpailijoihin verrattuna, ja olemme käyttäneet niitä siitä lähtien", GoodLeafin talousjohtaja Jeff McKinnon kertoo. GoodLeaf teki yhteistyötä 12 eri LED-lampputoimittajan kanssa, mutta vasta Signify oli kumppani, jonka avulla yritys pystyi etenemään suunnitelmissaan ja laajentamaan liiketoimintaansa.
Goodleaf asensi Guelphissa sijaitsevaan 4 200 neliömetrin laajuiseen monikerroksiseen viljelylaitokseensa Philips GreenPower ‑LED-tuotantomoduuleja. Valoresepti kehitettiin Truleafin suunnittelutiimin ja Signifyn asiantuntijoiden yhteistyönä. Asennettu valaistusjärjestelmä takaa valaistuksen optimaalisen jakaantumisen. 

Edut

GoodLeaf Farms on tuottajabrändi, joka tuottaa ja pakkaa tuoreita, ravitsevia ja torjunta-aineettomia mikro- ja minivihanneksia kanadalaisille kuluttajille ympäri vuoden. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa noin puoli miljoona kiloa kasviksia vuodessa automatisoidussa viljelylaitoksessaan Guelphissa. GoodLeafin ja Signifyn kasviasiantuntijat tapaavat kuukausittain keskustellakseen kasvatusreseptin optimoinnista. Kumppanuuden myötä GoodLeaf on parantanut satojensa ennustettavuutta huomattavasti. Signifyn ja GoodLeafin yhteistoiminnan ansiosta yritys myös sai huomattavan hyvityksen yrityksen Ontariossa toimivalta vesisähkön toimittajalta. McKinnon toteaa: "Kumppanuus Signifyn kanssa on ollut GoodLeafille erittäin hyödyllinen. Teemme heidän kanssaan jatkuvaa yhteistyötä ja odotamme jatkoa innolla".

Philips greenpower led GoodLeaf

GreenPower-LED-tuotantomoduuli: kiinteästi asennettava kasvuvalo

Kiinteästi asennettava moduuli monikerrossovelluksiin. Tarkoin suunniteltu valoresepti varmistaa suuret sadot, korkean laadun, hyvän kasvullisen lisäyksen sekä ympärivuotisen tuotannon. Soveltuu lehtivihannesten, mikrovihannesten ja yrttien vertikaaliviljelyyn sisätiloissa. 

Merkittävästi parempi ennustettavuus

Merkittävästi parempi ennustettavuus

Faktat

Viljelijä

GoodLeaf Farms

Segmentti

Vertikaalinen viljely

Sato

Mini- ja mikrovihannekset

Sijainti

Guelph, Ontario, Kanada

Tuotteet

Philips GreenPower
‑LED-tuotantomoduuli

Samankaltaiset Case studyt

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää kasvihuoneviljelyn LED-valaistuksesta uusimmista artikkeleistamme ja asiakasesimerkeistämme.