Ennustettava Campari-tuotanto ympäri vuoden

Gourmet Mokai

Gourmet Mokai

Pohjoissaari, Uusi-Seelanti

Gourmet Mokai, uusiseelantilainen tomaatin ja paprikan tuottaja, seuraa tarkasti asiakkaidensa toiveita. Yritys on osa New Zealand Gourmetia, joka myy laadukkaita hedelmiä ja vihanneksia paikallisille markkinoille Australiassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Philips GreenPower -LED-välivalaistus
Olimme vaikuttuneita Philipsin antamasta tuesta, jonka ansiosta pystyimme heti saamaan parhaan hyödyn näistä valaisimista.

– Roelf Schreuder, suojattujen kasvien tuotantojohtaja, New Zealand Gourmet

Gourmet Mokain kasvihuone

Asiakkaan vaatimukset

Kesäkuukausina Gourmet Mokailla ei ollut juurikaan vaikeuksia vastata suosittujen Campari-tomaattiensa kysyntään. Vaikka yritys pystyi tuottamaan jonkin verran tomaatteja luonnonvalossa myös talvella, se ei pysynyt asiakkaiden kasvavan kysynnän vauhdissa. Keinovalaistus vaikutti itsestään selvältä valinnalta, mutta Gourmet Mokai halusi varmistaa, että se pystyy tarjoamaan saman – ja jopa paremman – sadon uudella valaistusjärjestelmällä. Samalla yritys halusi alentaa käyttökustannuksiaan ja saada kasvuilmaston paremmin hallintaansa myös keinovaloa käytettäessä.

Oikea valaistus

Monimutkaisten tarpeidensa vuoksi Gourmet Mokai halusi valaistustoimittajan, jolla on paljon kokemusta. "Näimme Philipsin tärkeimpänä ledijärjestelmiä asentavana yrityksenä", Roelf Schreuder sanoo. "Näimme, miten hyvin se oli pärjännyt erilaisissa projekteissa Euroopassa. Oli selvää, että sillä oli eniten tietoa ja edistyneimmät tekniikat." Yritys toimitti Gourmet Mokaille LED-valoreseptejä, joiden avulla yritys voisi saavuttaa kasvien kasvun ja viljelykäytäntöjen kannalta optimaalisen spektrin.

Vaikka Gourmet Mokai asensi valaisimet vasta muutama kuukausi sitten, Schreuder on optimistinen. "Odotamme niiden parantavan Campari-tomaattiemme ennustettavuutta talvella", hän sanoo. "Saamme vakaamman tarjonnan ympäri vuoden, mikä parantaa suhdettamme ostajiin."

Schreuder: "Valaistus antaa meille tasaisemman työmäärän ympäri vuoden. Odotamme tämän vähentävän henkilöstön vaihtuvuutta ja alentavan koulutuskulujamme."

Philips GreenPower -LED-välivalaistus

Philips GreenPower -LED-välivalaistus

Philips lighting on kaksisuuntainen valaistusmoduuli korkeiden kasvien, kuten tomaattien, välivalaistukseen.

Philips GreenPower -LED-ylävalaistus

Philips GreenPower -LED-ylävalaistus

Philips valaistus toi markkinoille kasvihuoneisiin suunnitellun LED-pohjaisen ylävalaistusratkaisun, joka on helppo asentaa eikä tarvitse vesijäähdytysjärjestelmää.

 

Ennustettavaa kasvua ja korkeampaa laatua

Ennustettavaa kasvua ja korkeampaa laatua

Faktat

Sektori

Kasvikset ja hedelmät

Kumppani

Agrolux

Sijainti

Pohjoissaari, Uusi-Seelanti

Ratkaisu

Philips GreenPower -LED-ylävalaistus ja GreenPower-LED-välivalaistus

Tulokset

Ennustettava kasvu, korkeampi laatu ja suurempi sato

Samankaltaiset Case studyt

Wim Peters Kwekerijen

Peters kaksinkertasi LED-valaistuksen määrän uudella hybridivalaistusasennuksella. Ratkaisu yhdistää Philips GreenPower LED interlighting -valaistuksen ja HPS:n.

Van Nature / Jami VOF

Näe, miten kasvihuonevalaistus auttaa Van Naturea kasvattamaan tomaatteja ympäri vuoden

Siberia B.V

Laadukkaan salaatin kasvattaminen sisätiloissa ympäri vuoden

Ota yhteyttä

Liity tiimiimme

Haluatko liittyä tiimiimme ja löytää parhaan reseptin kasvaaksesi ammattilaisena? Katso lisätietoja urasivultamme.

Haluatko tietää lisää?

Lue lisää kasvihuoneviljelyn LED-valaistuksesta uusimmista artikkeleistamme ja asiakasesimerkeistämme.