Alankomaiden ensimmäinen kuntosali, joka desinfioi ilmaa UV-C-valolla

't Klaslokaal

't Klaslokaal

Bloemendaal, Alankomaat

't Klaslokaal asensi tilan yläosan desinfiointiin tarkoitetut Philipsin UV-C Upper air -laitteet. Näin ollen siitä tuli Alankomaiden ensimmäinen kuntosali, joka desinfioi harjoittelutilojen ilmaa.

Kuntosalillamme sovelletaan kaikkia RIVM1:n mukaisia hygienia- ja turvavälimääräyksiä. Olen varma, että UV-C-laitteemme antavat arvokkaan panoksen harjoittelutilojen yläosan ilman desinfioinnille. Olemme Alankomaiden ensimmäinen kuntosali, jossa kuntoilijat saavat harjoitella desinfioiduissa tiloissa. Uskon, että aerosoleilla on merkittävä osuus tartuntojen leviämisessä. Haluan ottaa ”avant garde” -linjan ja olla osa ratkaisua. Ja jos toinen aalto tulee, olemme valmiit.¹
- Toby Timmers, zaakvoerder 't Klaslokaal ¹Alankomaiden kansallinen terveys- ja ympäristöinstituutti
Tilan yläosan desinfiointiin tarkoitetut Philipsin UV-C Upper air -laitteet kattoon asennettuina, t' Klaslokaal

Asiakkaan vaatimukset

‘t Klaslokaal on kuntosali Alankomaiden Bloemendaalissa. Kun koronaviruspandemia puhkesi ja yhteiskunta meni sulkutilaan, omistaja Toby Timmersin oli sopeuduttava ja keksittävä nopeasti uusia keinoja välttääkseen henkilökohtaisen konkurssin. Huolimatta kaikesta yrittämisestä ja muutoksista – aerobictunteja Zoomin kautta, sessioita parkkipaikalla – liiketoiminta kärsi. Hänen oli suljettava naisille tarkoitettu kuntosali ja sopeuduttava tilanteeseen.

Alankomaiden ensimmäinen kuntosali, joka desinfioi harjoittelutilojen ilmaa UV-C-valon avulla

Oikea valaistus

Timmers on yrittäjä, joten hän uudisti ajattelunsa ja kehitti uuden konseptin: desinfioidun kuntosalin, jossa voi harjoitella 1,5 metrin turvavälein ilman huolta liiallisesta läheisyydestä muihin ja viruksen leviämisestä. Erinomaisen ilmanvaihdon lisäksi salilla on nyt neljä ilmatilan yläosan desinfiointiin tarkoitettua Philipsin UV-C Upper air -laitetta. Ne on suunniteltu asennettaviksi seinille ja desinfioimaan tilan yläosan ilman mitä erilaisimmissa käyttökohteissa.

Philipsin huoneen yläosan ilman desinfiointiin tarkoitettu kattoasennettava valaisin

Laite säteilee UV-C-valoa laitteen tasossa ja sen yläpuolella. Tilan yläosan suuret ilmamäärät desinfioidaan hiljaisesti, ja liiketoiminta jatkuu sujuvasti laitteen tason alapuolella. Mukaan kuuluva Philips PL-S TUV -lamppu: 4 x 9 W. UV-C-valon on todistettu eliminoivan testatut taudinaiheuttajat tehokkaasti.1

1Reed, N.G. 2010. The history of ultraviolet germicidal irradiation for air disinfection. Public Health Reports January-February, 125(1):15–27.

Samankaltaiset Case studyt

Bourne Hill Stables ja UV-C-desinfiointi

Lue, miten Philipsin UV-C-desinfiointivalaistus auttaa pitämään hevosurheilun tähdet terveinä ja hyvinvoivina Bourne Hill Stables ‑tallilla.

Wodnyn vesipuisto

Wodnyn vesipuistossa Puolassa vieraiden viihtyvyys ja turvallisuus on tärkein prioriteetti, mikä korostuu erityisesti koronaviruspandemian aikana.

Veenendaalin uima-altaat

Katso, kuinka Philipsin LED-valaistus Veenendaalin klooripitoisissa uima-altaissa vähentää häiriöitä ja parantaa turvallisuutta.